Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak nekem fura?
Az orvos gyógyít, nem megelőz valamilyen betegséget.
A megelőzés, tudatos táplálkozás saját akarat, amihez lehet külső hozzáértő segítségét kérni, aki nem az orvos.
Töröld előről...a zacsi alól
Tudod te mennyi egy normális bicikli?
3-500.000
De ez még nem profi...
azért mert szar a csuklóm
meg a könyököm meg úgy kb minden ízületem
pl 2 éve kicseréltem az astra egr szelepét amit 2db 8as csavar tart. meghúzáskor roppant egyet a jobb könyököm, fájt kb 3 hónapig, aztán azóta is bal kézzel kell segget törölni mert valamiért nem hajlik a jobb kéz úgy ahogy ehhez a feladathoz kellene
Biciklizzenek a szegények.
Hogy tud megfájdulni biciklin a csuklód? Alig van rajta teher. Nem lehet hogy a kormányszöge a rossz ? Japan motorok ak a gyari kormánya ilyen, befelé hajlik mint egy talicskakormány.
A Kínai császár ha beteg lett,az orvosát azonnal lefejezték.
Hogy miért? Mert ott a megelőzés a cél,nem a gyógyítás !
Nekem egy 26-os monti van “trekkingesítve”
Kellene valami hetes agyváltós 28as de nem találom meg az igazit
Keskeny gumi, de 5,5 barnál többet nem merek bele nyomni, mert ennyi van ráírva maximumként.
Na nekem defaultból 18-20 km/h a tempóm, és 15 km-nél nem bírok többet tekerni. 28-as kerekű trekking kerékpár.
Nekem is ez a helyzet
Először a csuklo fájdul meg majd a seggem utána a hátam aztán ilyen 50 km fele kezd a térd fájni
Egy gumi mérettel szélesebb és a 7-8 bár helyett 4 azran kicsit javult a csuklo komfort ellenben a térd előbb fajdult meg
Az átlag 24-25ös tempó meg visszament 16-17re
ergo horgyá sittet.
Pedig először azt hittem a kocsmaasztalt verted azért fájdult meg!
Én több ok miatt ezért nem adok hálapénzt! Ha pedig van egy kis + pénzem van 5 unokám, 8-hónapostól a 16 évesig, és van hová tenni, amikor a jó tanulásukat jutalmazom.!!
És a térded az úszástól?
Ez nem az a műfaj. Országúti versenybringa.
De nem is ez volt a baj. A szar utak verték szét. Nehogy már terepbringát vegyek aszfaltútra, nem vagyok én BMW-s
Ez -oké is lenne.
De miért kell ezért még elvárni a hálapénzt is?
Ez -oké is lenne.
De miért kell ezért még elvárni a hálapénzt is?
Képzeld el, ha mindenki egyszerre meggyógyulna??!! Tönkremenne az egész "egészségipar" !!
Gondolom azért a csuklód van erőltetve, mert szinte fekszel a biciklin! Nem tudsz emelni a kormányon?
Ez nagyon összetett
Igazándiból az a fő cél hogy a beteg tünetmentesen jól érezze magát
De ne gyógyuljunk meg teljesen hogy a bogyókat szedje minél tovább
Ami a fő poén hogy a sokat hangoztatott megelőzésre is szarnak rá. Olyan látszat intézkedések vannak amik semmit sem érnek
Én szigorúan a két-kerék híve vagyok, ezért ültem a 750-es Honda-ra!!
A bringázás nekem a csuklómat készítette ki, az úszás a térdemet, a futás a bokámat, aztán persze hogy nincs kedve az embernek mozogni, meg hízik.
Bár idén most sikerült egész jól összekaparnom magam, még egy alkatrészem sem sérült le különösebben.