Én elmegyek az orvoshoz, mert az orvosnak is élni kell. Az orvos által felírt gyógyszert megveszem a patikában , mert a gyógyszertárnak is élni kell. Aztán a felírt gyógyszereket nem eszem meg, mert nekem is élnem kell! (Persze ez vicc!)
Cross csizmák közül van ami bővebb nekem 52 cím a vadlim befeszítve aztán van olyan csizmák ami meg engedne atmerőben 2-3 centit lazán úgy hogy benne a térdvedő alja
Amikor nyugdíjas lettem, én is próbáltam futással fogyasztani, de a térdízületein nem bírták , ezért a kerékpározást javasolták, a porcfelületek védelme érdekében !
Én 81 vagyok, de nagyon oda kell figyelnem, mert már megint felszedtem 1 kilót! És főleg azért mert most éppen passzos a bőrruha, és nagyon nem szeretnék már újat venni! Mikor az ember eléri az 50-et utána nagyon figyelni kell h hogy miből mennyit, még akkor is ha nagyon ízlik!!
Jaja,ilyen póklábúakra gyártják őket.
A gond hogy mire eljutok megint oktober 23 lesz,na mindegy,a jelenleginek szenvedve felhúzva egyszerűen a nadrág kemény sípcsontprotektorja lenyomja a sarkamra a csizmaszárat és rohadt kényelmetlen lesz,a zipzárját félig felhúzva jó,de akkor meg a tépőzára leffentyű nem ér oda a tépőzárhoz.
Aszittem van bevált cucc.
De akor irány a polo-lajos kettős valamikor és próbák tömege.
Nincs árnyék azon a helyen,nekem fél év alatt ránőtt annyira a szomszéd barabáskő falára hogy birtokvédelmet kért az ipse a borostyántól,de ahova odasütött a nap egy hét alatt kiégett.
Szerintem mindketten zakkantak vagytok
Amúgy a hülye sosem tudja magáról hogy hülye hiszen azért hülye
Én tudom magamról hogy hülye vagyok emiatt nem lehetek hülye
Neki már nem fáj, nem is tud róla hogy halott, csak a többiek szenvednek tőle