Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondtad hogy orvhorgászni szoktál....
Hát nem tudom, hogy mi lenne akkor ha akkor toppanna oda bratyizni a tógazda amikor épp a 30 cm-is patkókat sütögetjük paprikás lisztbe forgatva
Szerintem körbetekerné a faszunkon a villanypásztort azt áram alá is helyezné és még ez csak a kezdet lenne...
Ez csak úgy:
Aha....

Aki magyar és helyesen ír, az valami szindrómában szenved. Szerinted!
Azt nem értem, hogy miért égeted magad folyton? Lehet észre sem veszed?
Ez fórumon, ahol írás alapján "mutatod magad", abból látszik, hogy ki vagy, ahogy írsz. Persze nyilván te ezt sem így látod, de attól még így van.
A hülye példa, hogy ez nem az MTA hanem egy fórum, mit is jelent? Akkor itt nem érvényesek a magyar helyesírás szabályai? Hát, de....
Szóval egy internetes felületen az írás egy meghatározó jellemzője a tagoknak. Nyilván ezt megint el lehet viccelni, tőled nem is várható más, de attól még így van.
Csirkecomb, grillkolbász, ez meg az.... ….azért te sem a fogott halra bízod az élelmezésedet.
Annyi sokkal jobb eredményben gazdagabb és bosszankodás nélküli hely van Miért pont a zöld pokol?
Más helyeken bizonyos szintig tudatmódosíthattok is mert sétagalopp a ZP-hez képest
Hidd el mi sem csak a szódavizet isszuk Azt hal is akad a horogra A füvön csak a sógór 3 karton söre meg a 8 palack bora, nekem a hűtőtáskákban kb, ugyanennyi
Mondjuk töményet nem viszünk csak 2 üveggel azt szigóruan mellőzzük a palettából mert annak mindíg rossz vége volt
Nincs papa megmonjom atzt si hogy mijé Mer elavút ekszplólert használok Idebiggyesztem aztán láthatod, hogy nincs benne piros aláhúzgálás
A tűzrókán és a krómon van. De azért sem foglalkozom vele, mert viszonylag gyorsan10 újjal gépelek és az alap helyesírási hibán kívül is vétek egy csomó hibát. Ha alá lenne húzigálva akkor egy ismeretlen erő állandóan arra kényszerítene, hogy javítgasam pedig semmi kedvem nincs hozzá Így marad ez hibával telitűzdelve Még mindíg jobb mint a zotya ékezet nélküli irogatásai amihez néha kódfejtő kell
De ne nyelvészkedj már te is légyszi Van itt rajtad kívül épp elég olyan aki GINO szindrómában szenved. Ez egy közösségi oldal, nem pedig a magyar tudományos akadémia ortográfiai tagozata
Azért mert nem vagyunk buzik
Amúgy haver volt már ott egyszer 3 éve neki nem volt ismeretlen pálya
Jövőre nekimegyünk mégegyszer, pár kisebb módosítással
Pl semmi tudat módosítás nem lesz
Fújkáltam ész nélkül, talán ezt a csapadékos időt jobban átvészelte mint ha végig a porba fürösztöttük volna. A vicc az egészben, hogy az olajozó már fent van a motoron, de az elektronika indulás előtt két nappal lett meg, azt meg nem akartam, hogy egy ekkora túrán a beállítással kínlódjak.
Nagy birodalma van itt a fenyveseknek, az illatuk egyedülálló hangulatot kölcsönöz a tájnak... csak valahogy itt az óra is gyorsabban jár, hamar eltelt az 5 nap, holnap már indulunk haza.
Nincs a gépeden helyesírás kontroll?? Engedjétek, ezt így írjuk helyesen!
Ahol laktam kisgyerekként, ott volt nem messze az oroszok katonai gyakorlótere, ott jártak a BMW-ről koppintott oldalkocsis Ural-motorokkal, sokszor kimentünk nézni őket!
"engedgyétek"
Merenye, palotás, (szücsi tó ez sem olyan sétás), őzetanya, móri ezerjó és még kismillió víz. Gyerekek engedgyétek már el azt a pályát Sportos, fiatal, kihívást kereső és kedvelők vize az. Miért nem jó az nektek, hogy tök mindegy milyen csónakkal behúztok a bójára azt a partról meg kitegergetitek a halakat egy zérő akadós vízből mindenféle bosszankodás nélkül Miért jó nektek beleállni az ország egyik legnehezebb pályájába
Én csak azt nem értem , hogy miért készítik a motorokat lánchajtással, hiszen gondolom mit kapott egy ilyen úton az a csupasz lánc! Mekkorákat szippantottál abból a jó hegyi levegőből!? Én azt hittem, hogy Erdélyben jártatok, ott is vannak ilyen szép hegyek . ( Én Erdélyországban jártam csak!) De aztán kellett tisztítani a motort ! Örülök, hogy barangoltatok arrafelé is! Nekem már hosszú lenne! Még 140 km-t is éppen elég kibírnom.
Biztosan tudod Józsi, hogy az említett völgy a Keleti Kárpátok egyik legkevésbé ismert átjárója, a Csíki-havasok egyik legnehezebben járható útja. Néhány elszórt csángó települést köt össze, míg a tulsó vége átnyúlik az Ezeréves határon, érintve a régi laktanyát és a katona temetőt, ahol nemrég a balhé volt. Ez soha nem lesz aszfaltos, az egész völgy természetközeli, sőt sokszor teljesen járhatatlan, amikor a hídjait elmossa a patak, nagyon szép érintetlen környezet nagyon nagy hatással volt rám. Viszont azt kell mondjam, hogy a főútjaik sokkal jobbak mint az itthoniak, főleg a felújított hegyi szakaszok, ami nagyon kellemes meglepetés volt.
Szép képek! Nekünk nem volt ilyen szerencsénk, még délelőtt fel kellett venni az esőgúnyát, pedig reggel még nagyon szépnek ígérkezett a nap. Persze amit akartunk látni az így is sikerült.
Ezzel amúgy semmi baj nincs, de remélem, egyik hülye ribanc kurvát sem látom semmilyen környezetvédelmi tüntetésen részt venni.
Ugye kerozint égetve odarepül, hajóval kimegy a tengerre/óceánra, stb. A horgászattal amúgy semmi bajom, mielőtt valaki ezt nehezményezné.
Ha legalább igy néznéztek ki érdekelne a horgaszat, de így, csesszétek meg.

http://youtu.be/0lf1IT7JhhI
Kb mindenki villanymotorossal ment
Csak mi csapkodtunk a vízen mint az idióták
Kb mindenhol örültem volna ennek a pontynak de itt nem
Volt olyan hogy amire beeveztem addigra el volt tépve a zsinór motorral negyede idő avval lehet meglett volna
Amúgy 3 tuti kapás ment el az időveszteség miatt szóval jövőre kell egy csónak motor
És legalább egy hétre kell menni ez a 2 nap+ 2 fél semmit sem ér
zöldbe nem tudsz motorozni még ezzel sem Felszedi a csiga
Szűk 8-as ponty nem túl nagy eredmény pláne egy 10 limit versenyen
Legközelebb, ha pénzt és időt áldoztok a horgászatra, válasszatok máshol könnyebb pályát. Elmondtam, az egyik legkacifántosabb vízre mentetek
Nekem itt nem élmény a halfogás, hanem bosszúság Bár ki mit szeret
Ennyi van csak volt sok hiba. Ha nem leszek lusta részletezem
Csónak motor és rendes csónak kell ide, volt amikor a 45os tuti damilt eltépték mire beeveztem 120 méterre a sok zöld között
igazából ösztönzőnek raktam fel Iniéktől várom a hasonló 3fai képeket
ja tescóba akciós volt épp az ilyen 20 közeli halak végkiárusítása volt
Szabadulni akartak a kiellett anyahalaktól
szokás kérdése Tőletek nekem ez a bók