Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ország második vagy harmadik legjobb iskolájába jár. Az osztálytársai mind ilyen “csodabogarak”
Szerencsére a szülők is mind normálisak és tudatosak. Egy átlagos lakótelepi suliban tuti csúfolnák hogy kiváló tanuló,de itt azon versenyeznek hogy ki milyen helyezéseket ér el az országos versenyeken.
Én úgymond utcagyerek voltam...verekedtem ,lógtam,rossz tanuló voltam stb. Majd középsuliban kezdtem el tanulni...aztán meg fősulin. Azóta meg rengeteg képzésen és suliban voltam,mert érdekelt.
A feleségem viszont még a jogi egyetemet is summa com laude-re végezte.....na szerencsére a lányom ebben rá ütött
Hát ez a vicc, és ezt még tekerni is kell.
Ráadásul bringán mindenből kispórolják az anyagot. Elég extrém rövid távokat bírnak ki motorhoz képest.
Áhhh..próbáltam...túl passzív nekem. Viszont a börtönedzest bent nyomjuk. Semmi pihi és 40-50 perc alatt meg is van.
az ilyeneket többnyire mindenféle csodabogárnak tekintik
és aki kilóg a sorból kisgyerekként többnyire szarul éli meg
tudnék mesélni de nincs kedvem leírni az én gyerekem is eléggé kilógott a sorból, és nem azért mert 32es volt az iq-ja
Van, csak az emberek többsége utólag vernyákol, hogy segítsenek rajta, mert a hamburger, a TV előtt döglés, a bagózás, piálás sokkal kényelmesebb mint megelőzni a következményeket, és ezen az orvos sem tud segíteni, ha az ember nem akarja.
"Vasak" emelgetése.
Én egyszer se úsztam át, és semmi bajom.
Viszont a sérvemre nagyon kellene az úszás.
De nekem a vadak emelgetése jobban tetszik.
Ezzel van tele nekem is a hócipőm.
Még középiskolában vettem egy akkor nagyon fasza krom-molibdén vázas japán versenybringát, számlával zsírpapírban 24ezerért (Csepel verseny, akkor olyan 10-12körül ment)
Aztán gondoltam így 20+ év használat után megérdemlek egy új bringát...hát nem. Tényleg olyan 500 volt az alja ami megüti a régi bringám szintjét, de csak alulról. Szóval 50ezerből felújítottam és inkább ezt használom.
Oké, tényleg jól néznek ki, meg csilivili, de 500ért még csak hulladék csapággyal volt.
Aztán mikor mondom, hogy nekem nem kell alu bringa, adjon acélt, néztek rám hogy mi van, mert hogy az acél az sokkal drágább, de leginkább nincs.
Igaz. Én is átúsztam már párszor és semmi bajom. Ízületi bajokra az úszást szokták ajánlani,mert az a legkímélőbb.
Te csak hord a sittet
Szar?
Áruld már el mi a szar neki?
Talán az hogy imád olvasni? Ezt látja a szüleitől...az anyja minden este olvas,én nem minden este de elég sűrűn.Míg nem tudott olvasni,esténként olvastunk neki.Rengeteg barátnője van és szerencsére mindent meg tudunk adni neki. Szerintem sok gyerek szeretne ilyen szarban lenni....
Nekem még megy az átlag 24-25, régebben még a 30-is, de már eléggé el lustultam.
4bar az alap keréknyomásom. 5bar-nál már volt hogy elpukkant, de ettől még elég kemény.
Kéne lengéscsillapítós kormánybefogó, bár mire rászánom magam, addigra felújítják az utat amerre járni szoktam, és felesleges lesz
Egy párszor átúszod a balatont, attól nem készül ki a térded.
Főleg, hogy az egyik legkíméletesebb sport.
Ha igen, akkor ott valami gebasz van.
Igen...párszor átúsztam a Balatont...igaz csak keresztbe.
Újonnan, boltból?
Valami 120 korul mar lehet kapni epkezlab robeszt.
bicikliben egy ilyet kipróbálnék:
http://www.csepel-kerekpar-web...
ha jól gurul simán beruháznék egyre a mostani helyett, már csak a forma miatt is, olyan félig retro, de nem annyira hogy gáz legyen
van pár szerencsés aki nem sodródik az árral, neki jó szar 14-17 éves korig utána rájön hogy mégsem
de ez nagyon ritka, hiszen nem olyanok a körülmények hogy egy gyerekre jusson ennyi "nevelő"
jó eséllyel egy 10 év körüli gyerek összes nagyszülei még dolgoznak......
Már aki hagyja.
Szerencsére apósom kattant agrármenök és mindent megtermel a családnak. Szinte csak házi kajákat eszünk. A gyerek meg suli után jön velem biciklizni,úszni,vagy korcsojázni...vagy csak csavarogni.
Tv a szobájába nem kell,mert este fürdés után könyveket olvas. Remélem ez így is marad....
nincs az az isten hogy mégegyszer láncváltós biciklit vegyek
hetes agyváltó pont elég egy hobbi biciklizéshez
tudatosan van elbaszva minden
pl egy kisgyerek elmegy iskolába aztán szegényke ül egész nap, utána napközi mert ugye apu-anyu estig melózik, aztán otthon hogy békén hagyja az ősöket így beültetik a tv elé és zabáltatják mindenféle szarral ami színültig van ízfokozókkal
aztán amire lesz 12-14 éves már nincs visszaút
ha szerencséje van az embernek itt-ott van 250 felé is ami épp "akciós"
múltkor valami multinál láttam egy fasza biciklit akcióban 270ért gyors rákerestem a neten 400 alatt sehol sem volt azonos felszereltséggel
csak nem volt jó a vázméret
Hívhatnák megelőző orvosnak.
De ehhez tudatosság kellene,ami sajnos kevés embernek van.