baszki
ma olyan hiperaktív vagyok hogy elkezdtem a garázsban lévő polcra megcsinálni a kihúzhatós fiókot amit olyan 3-4 éve kezdtem el
egy salgo polclap van hosszában elvágva aztán azt lehet kihúzni, az egyik felét feltettem sok éve a másik felét meg szerintem ma befejezem
ha így haladok lehet a közeljővőben befejezem azt a grillrácsot amit 2007-ben hagytam félbe
Feltűnési viszketegsége van! Szerinted miért csinálta azt, amit Kőbányán?!
A lópecht illünk össze, engem ne hasonlíts ehhez a élettelen pojácabáróhoz! Nem tud leszállni rólam, szerelmes az ipse, itt éli az életét, zaklat, kitartó egy nyomoronc.
köszönöm Ez jól esett Több mint 10 éves munkásságomért valószínűleg ki is érdemeltem
Örülök, hogy alkamasnak találtatok erre a díjra
Csak nagyon halkan kérdezném meg esetleg valami pénz jutalom nem jár mellé
Nekem a 110%-os lustaságra az volt a megoldás hogy elmentem szabira és csak otthon voltam, azt csináltam amit akartam, se nyaralás, se asszony, se meló. 3. napon elkezdtem magamtól és örömmel alkotni.....de nálad ez láthatóan nem jött be
Ennek egy része még nincs bevetve mert teli lett szúrós biszbasszal aztán vagy 3 éve ki van rotálva
3 részbe kellene osztani mert akkor valami kisebb szivattyú is elég lenne nem kell ilyen buzi nagy mint a ruszki
De igen itt semmi sem egyszerű, 110% lustaság mellett sosem lesz az
Én simán leraktam a földre a csövet, levertem vasat, és ahhoz gyorskötözőztem a szórófejeket
Le kéne ásni nekem is, de egyenlőre még gondolkodok rajta hogy ezt hogyan tudnám gépesíteni
Egyenlőre valami ilyesmi tűnik a legjobb megoldásnak http://berbe.hu/toolrent/lanco...
NEM es kész.
Fogd mar fel!!!!!!!!!!!!!!!!