.....szerintem megoldódik remélem egy kirajzással amit sajnos már nem élek meg viszont vágynék rá.
) és hogy élsz most? némi lázadozás után kiderül, hogy mindenki sokkal jobban és több lehetőséggel még öregen is mint 30 éve.......no meg pont az autó, de lehet lakás, mű. cikkek stb. (kivéve kaja mert azt tényleg visszasírom) olyan gyorsaságú fejlődésben vannak, hogy egy 5 éves holmi sokkal kevesebbet tud mint az új egy autónál mai olcsó kocsi is sokkal komfortosabb és többet tud mint egy régi luxi, nekem csak szükségből van 15 éves melósautóm és nem azért mert annyira jó (mondjuk ritkán romlik és azt is olcsón) és szívesebben vennék újabbat. A francnak hiányoznak a régi szarok tényleg csak azért görcsölünk velük mert nincs lé újra, de szerencsére másoknak van így nekünk van melónk amiből így vagy úgy, de megélünk, ha mindent 20 évre gyártanának hiába lenne drágább akkor sem adnának annyival több fizetést amennyi kompenzálná a kevesebb melót, de főleg nem kéne annyi melóhely tehát még olcsóbban kéne dolgoznunk hisz megtehetnék, épp most volt egy cikk amiben arról írnak, hogy végre vége a nagy melós hiánynak (ezt mondom vagy 1 éve és tapasztalom kb. féléve felénk) ezért a cégek újra mernek tervezni bár ennek a melósokra nézve van "némi" hátránya és én ezért vagyok híve a fogyasztói társadalomnak mert megélhetést ad és aki megélte a fasz rosszabbik végén a válságokat az biza örül annak ami jelenleg még van.
Persze nem kell egy véleményen lenni. Az biztos, hogy ha egy autónak gondos gazdája van az megnöveli az élettartalmát. A megfelelő időben történő karbantartás és a megfelelő használat
A mai gazdaságban ez most a fő szempont. Kiírhatnám neked akár egy 100 négyzetméteres molinóra: FOGYASZTÁS Jelen felállás szerint ez a mai modern gazdasági élet alapja
Ahhoz meg szart kell gyártani
Nálunk még nem jött ez elő mondjuk messze vagyunk a 200 ezer km-ehez is. Egyet viszont tudok.
ha a japán rámondja, hogy konstrukcióhiba, hibáztunk
akkor vállalja érte a felelőséget
Sok más akár prémium márkákkal ellentétben. és nem azon vakaródzik, hogy hány éves az autó mennyit futott vagy éppen aktuálisan milyen állapotban van. Ha szar a blokk akkor a 15 szőr gazdát cserélt, 20 éves autóba is tesznek egy újat
Nagyobb kijelzőn kell nèzni nagyobb felirattal