Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pancser.A banánt is lopja.
Hát milyen zöldséges vagy te?
én meg láttam egy műsort azt szép házakat mutattak be rajta 300 milliótól már egész pofásak is voltak nos nekem meg az az elvárásom innentől de nincs rá csak 20 millióm De nem baj majd veszek fel kölcsönt 250 évre
oké nem vagyok naprakész tavaly év utolsó negyedében nézegettem, mert nem akartam elhinni valakinek, hgoy ezek ilyen olcsók akkor néztem az árát akkor még olcsóbbak voltak. pedig suv-ok 10 misitől kezdődnek azt mindegy mi. Mondjuk kategóriájában még így is olcsó
Aztán az ajtóhatároló meg műanyag.
Frászt.
csak követi a forint gyengülését...
Metálfénnyel, névre írva 6,2 millió forint....
Most emelték meg az összes Vitara árát több mint egymillió forinttal.... ...ha a Swift is erre a sorsra jut, akkor biztosan Clio lesz.
Nézz egy GLX-et, mert az a felszereltség az elvárásom: https://auto.suzuki.hu/vitara/#arlista
azt egyenlőre még nem állapították meg
na én pont ezek amiket nem akarok Persze ha benne van kivenni nem veszem belőle de ilyen faszságok alapján autót nem választok az tuti. Nagyából zotya leírta mi kell egy autóba ez a sok xar aminek ráadásul felét sem tudod, hogy mire való csak szimpla hasba akasztás. Elhitetik, hogy ennélkül már megáll az élet ti meg benyaljátok. Mondjuk mivel a nagy verseny miatt ezeket a halom szarokat már mindenhová beépítik így mindegy mit veszel kapod ha akarod ha nem
aki nem, az is....
aha Na pont úgy néz ki mint az összes többi autó Nincs már belsőtérben sem különbség. Mindenhol a kerek alakú műszercsoport és szellőző dominál
80-90 években meg minden négyzet alakú volt hát kb. ennyi
Most mondta hogy nem akar motorozni
brit tudósók szerint mindenki meghal aki dohányzik
Többek között ezért is hagytam abba
ennyiből kb. kapsz 2 kerekes vitarát ezzel a felszereltséggel
nem a turbó a lényeg, hanem az, hogy pár köbcentiből hoznak ki nagy lóerőket, komplett a blokkot nyírja ki az, ha turbóval próbálják ellensúlyozni a cilinder méretét.
Lesz mindig fiatal aki elkezdi valami hasonlóval főleg ez az A2 kategória vagy mi is mostanság...
Még most,pár év és kikopik az aki porcosodik egy GS500-ra és baszhattya az eladást is.
akiben ez komolyan felmerül, az abba is hagyja.... ha már nem ad akkora élvezeti faktort, hogy érdemes legyen tartani, akkor el kell adni... ez csak egy hobbi, semmi több...
Írta, hosszú utakon használja. Ott nem baj ha van, de nem is görcsölnék rá nagyon.
A Suzuki sávtartója mondjuk nem tudom milyen, de elég kevés olyan autó van ahol ér is valamit, szóval pénzt nem adnék érte.
Viszont az adaptív tempomat direkt jó országúton, autópályán, meg a többi is alap manapság.
Én hülye meg egy 6,5 méteres vonattal akarok kirándulni.
Egyébként komolyan gondolkodom rajta hogy végleg felhagyok a motorozással - egy praktikus kisautóval is jókat lehetne kirándulgatni, gyűlhetne a km. Az árát meg bele tehetném a kocsiba....