Egy autószerelő összeesküvéelmélete szerint nem mindegy hol gyártották,mondjuk ez G-re mondta.
A classic-okat átvitték lengyelbe,más dugattyúkat raktak bele,azok valahogy szarabbak.Aszongya ha megunom az 5000-enként 2 liter olajat akkor kifűzön és kolbscmitt vagy mi dugók alapméretes gyűrűsorral és nem fog ennyi egy cseppet sem.
Ha elhiszem akkor inkább ne classic hanem a normál soroztat megkímélt drabja régebbről lehet jobb választás.
Nem maga a turbó a drága, hanem a közvetlen befecskendezés kokszolódása, meg az össze többi nyavalyája. A Swift még ráadásul sima szívócső befecskendezéses, tehát az életben nem romlik el.
Figyu: max. 4,2 - 4,5 milláért kellene nagyon jól felszerelt (digitklíma, tempomat, navi, ülésfűtés, tolatókamera, stb.) új kocsit vennem. A mostani Yaris a végletekig elavult, régi tervezésű autó, így az helyből kiesett...
Túrjad nyugodtan.Bár eszméletlen leélt példányok vannak jó áron.Amúgy tartós,az okoskerék szopás de nem drága,nekem ott picit jön az olaj,de annyira kevés hogy nem megy lejjebb az istennek se az olajszint.
A Clio-nál csak az ezres, 3-hengeres turbómotortól tartok - mivel tényleg az utolsó kocsimat (és a legelső újat) tervezem megvenni, így 10-15 évig baj és nagy költségek nélkül kellene működnie - igaz, ehhez összesen max 100 ezer km futás fog tartozni. Ja, meg a fogyasztása sokkal több, mint a kis 1,2-es szívó benyás Swiftének, bár amúgy meg szebb és komolyabb autó.
Csődbe nem.
És nem a modellek miatt.
A GM a teljes konszern fejlesztési költségét az opelre tolta.És emiatt jött ki hogy bármennyit ad el az veszteséges,de az anyacég könyvelés ügyileg jól áll.
Nem véletlen vette meg a francia.
Megmondom őszintén annyira computeresen optimalizált és uniformizált a gyártástechnológia hogy olyan szinten halálmindegy melyik ggyr csinálja mint a grand kanyony.
A dizájn,ergonómia,és a fedélzeti oprendszer amit tudnak egyéni ízlésre faragni meg talán a futóművet.
A motor az átlagautóban KB mint egy villanymotor.mozgatja a kasznit de semmi érzelmet nem vált ki.Ennyi.
Amúgy a corsa fotóról egy fokkal elviselhetőbb mint a többi formára nekem.
Én ha megyek, akkor mindig hosszúkat megyek: céges ügyekben az ország bármely csücskébe (havonta-kéthavonta), anyámhoz Debrecenbe 3-4-szer évente, illetve a "szokásos" erdélyi túrák a zasszonnyal. Amúgy összességében tényleg keveset autózom: 6-8000 km évente, de az 80%-ban hosszú utakon, országúton.
A Ceed-ben nagyon jól ülök, pedig szinte e földön van az ülés: a jó méretek, a hosszában állítható kormány, a szuper ülés állítható gerinctámasszal tökéletesen teszi a dolgát. (Maga a beszállás nem túl kellemes, de ha már bent vagyok, akkor sok-sok órát bírok benne ülni a rossz derekammal is.)
Mondjuk a láncdohányos mult ad egyfajta sietség kényszert.
A classic-okat átvitték lengyelbe,más dugattyúkat raktak bele,azok valahogy szarabbak.Aszongya ha megunom az 5000-enként 2 liter olajat akkor kifűzön és kolbscmitt vagy mi dugók alapméretes gyűrűsorral és nem fog ennyi egy cseppet sem.
Ha elhiszem akkor inkább ne classic hanem a normál soroztat megkímélt drabja régebbről lehet jobb választás.
Jelenleg a Kia e-Nero és a Hyundai Kona ami nagyon megéri és kapni is lehet...ha elektromost akarnál venni.
Figyu: max. 4,2 - 4,5 milláért kellene nagyon jól felszerelt (digitklíma, tempomat, navi, ülésfűtés, tolatókamera, stb.) új kocsit vennem. A mostani Yaris a végletekig elavult, régi tervezésű autó, így az helyből kiesett...
https://alapjarat.hu/aktualis/...
És nem a modellek miatt.
A GM a teljes konszern fejlesztési költségét az opelre tolta.És emiatt jött ki hogy bármennyit ad el az veszteséges,de az anyacég könyvelés ügyileg jól áll.
Nem véletlen vette meg a francia.
A dizájn,ergonómia,és a fedélzeti oprendszer amit tudnak egyéni ízlésre faragni meg talán a futóművet.
A motor az átlagautóban KB mint egy villanymotor.mozgatja a kasznit de semmi érzelmet nem vált ki.Ennyi.
Amúgy a corsa fotóról egy fokkal elviselhetőbb mint a többi formára nekem.
Hamá akkor villanycorsa.