Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapsolás és külsérelmi nyomok nélkül
Melyik szikláról?
Most mi a problémád? megkaptad a második betűt, ennél többet nem adhatok csak azt ne mondd, hogy te is alfa szeretnél lenni az foglalt
De igazából kimaradnék a tegnap este elindult csörtéből itt csak alulmaradhatnék mazoista meg nem vagyok
De érdeklődve figyelem a fejleményeket. Én vagyok az a körbenálló tömeg aki szó nélkül végignézi az utcai verekedést majd ha vége tapsolás nélkül hazaballag
Engedd el....
nagyon sokáig volt macskám, meg úgy a családban is mindíg volt Nagyinak 20 évig is élt egy. Szerintem az adlapon még rajta lehetnek de hát Ők már nincsenek
Megviselt a távozásuk ugy döntöttem egyenlőre nem lesz
Látom nem nyugszol!?!
ugye nincs baj a macskásokkal Az is háziállat nem Ez a fetrengős nevetős szmájli amit tettél remélem nem negatív diszkrimináció a cicák hátrányára
Pipi, én is macskás vagyok sokkal okosabbak, mint a kutya... de jajj nekünk, most ezt megtudta Alfa meg Béta, és ezzel fognak baxtatni mert egy IGAZI férfi az kutyás, és persze mindenképp valami harci kutya legyen, mert az a macsós
mi bajod a zoknis szandállal
Pl én úgy hordom és praktikus okai vannak Vannak ezek a kicsi nyári zoknik amik a bokája alá érnek az embernek azt veszem fel. Egyrészt amikor leizzad a talpam, márpedig az enyém izzad a 40 fokban akkor nem csúszkál a lábam a rohadt szandálban. A másik, hogy az összes por összegyűlik a talpad és a szandál közé. rátapad a nedves lábadra elég gusztustalanul is tud kinézni meg ultradermel sem lehet az esti fürdésnél lesikálni
Szerencsére erre az előnyökre rájöttek már viszonylg sokan, ma már nem gáz a zokni szandál combó még tv műsor szerint sem
Ez nem neked szólt, hanem azoknak, akik olyan értelmi színvonalon vannak, hogy tudják értelmezni te ebből annyit látsz, hogy betűk, szóközök és vesszők vannak egymás mögött, számodra érthetetlen sorrendben..... nem várja senki, hogy megértsd... a néprajzról is azt hitted, hogy csak sok pálcika embert kell egymás mellé rajzolni.... kegyelemből átengedtek...
Ezt inkább hagyjuk!
nem vagyok kutyapárti A macskákat sokkal jobban bírom mert semmit nem kell velük foglalkozni ha kedvem szottyan megcirógatom azt jóvan.
Tudom mondanám, hogy jól is csinálod de nem Láttalak tegnap a házunk előtt amikor arra szép narancssárga autóra kiüríteted a kukánk Tényleg minden tiszteletem a tiétek de legalább esős időben hajtsátok már vissza rá a tetejét Egyáltalán áruljátok már el miért nem hajtjátok vissza sosem a kukának a rohadt fedelét Azt gondolná az ember ez valami szakmai fogás de szerintem csak merő lustaság Betelefonáltam a városgazdálkodáshoz, hát az volt a hivatalos duma, hogy így hagyják szellőzni a kiürített kukákat Mondtam az ügyintéző asszonynak , hogy ezt úgye maga sem hiszi el Ha már úgy is meg van közöttünk a baráti jóviszony meg az én kerületembe helyeztek át legalább az enyémet csukd már le légyszi kiürítés után
Miért szidjam???????
Nem érdekel ki mi csinál.
Nem ezek alapján döntjük el senkiről, hogy ember, vagy féreg.
Haaaat tudod, kell hozza termekismeret, ügyfél központú gondolkodás, kezelés, kereskedelmi és pénzügyi ismeret, piacismeret stb.... aki jól csinálja, az... aki meg nem, az nem marad eddig talpon...
Szidd nyugodtan az informatikusokat, én is szoktam tele van zoknis-szandálos hipszter buzival ez a szakma is
Néha én is elgondolkodom, melyik a szánalmasabb: a pattanásos kockás inges girnyó okoska, vagy az ilyen Atiis féle fekvenyomó-kickboxbajnok fehérjezabáló alfa
eddig kb. döntetlenre állnak
Nekem az már azért sokad elmond, hogy aki a kutyákat szereti, az rossz ember nem lehet.
Utolsó a sorozat
valóban nem érdekli senkit az ömlengésed Több információhoz jutottam volna ha elmondod milyen sorozatot nézel
Érthetőbben írjam le?
Vagy megértetted a mondanivalóját annak amit írtam?
az szakma
azokat lehet
Akkor szidjad az én anyámat, amikor ÉN a tiedet!!!!!!
Mit nem értesz ezen????
Akkor szidjad a tűzoltó szakmát, ha ÉN az informatikust!!!!!
Így világos?
mi bajod van a ződségesekke Az nem hivatás
Engem se... de pont itt írta valaki, hogy itt nem kell semmit komolyan venni. Ti erre ugrotok, így ezt használom fel, semmi személyes
OK, hagyjuk a tűzoltókat, akkor inkább anyádat szidjam én is, mint ahogy a buzialfa haverod szokta?