A Wagon r+ kocsit egy ismerős nagyon szerette
Elég rozoga is volt meg nagyobb tömegű és azt mondta kb 30 kocsit kipróbált és ebbe tudott a legkényelmesebben ki-be szállni
Egy másik ismerős kb emiatt cserélte le az astrát egy A- mercire, ő nem dagadt csak rozoga
Szóval a magas kocsi sok esetben jó lehet
Németet sose vennék . (Franciát sem nagyon, de a zasszony a Clioba van bele szerelmesedve... ) .. és jó felszereltséggel, jó áron adják. Ilyet színűt akar:
De nem ez a legnagyobb baj hanem az,hogy ezek a módszerekkisiskolásak egy fideszhez képest. ők aparátus szinten űzik ezt. Simán törvéányt alkotnak és iktatnak be a saját maguk javára. Qvázi magukra szabottan írják a törvényeket. Nem nehéz így tendereket megnyerni és nem számít ha 4 szer többe kerül valami mint valójában
volt egy oktatófilm kokózás közben Aki képviselőként nem durrant évi 100 millát az hülye És nem a költségvetést kell megcsapolni, csak a helyzetbehozásból kell elrakni a kenőpénzt
Akkor ezt IS bebukta, szep meg lehet ha felveszi a neccharisnyat................... ja nem............. Szoval mehet banant lopni.
De aztal meg elkapjak. Mert amőba.
Sakk-matt.
az lett a baj, hogy a nókiák zsugorodásával a nókiás dobozok is zsugorodtak így módszert kellett váltani
Én megmondtam, hogy van hátránya is a fejlődésnek
Persze azért előbb-utóbb kirúgta magát a dolog Akkor még 15 milla volt a kenőpénz most meg az alap lehet szerintem 150 millió
Elég rozoga is volt meg nagyobb tömegű és azt mondta kb 30 kocsit kipróbált és ebbe tudott a legkényelmesebben ki-be szállni
Egy másik ismerős kb emiatt cserélte le az astrát egy A- mercire, ő nem dagadt csak rozoga
Szóval a magas kocsi sok esetben jó lehet
https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Elado_Aixam_Mopedauto_Bacsalmason_85750857.htm
Haver mindenféle vasakat szállít vele kb 5 éve
Telivered extrákkal másik 300 ért aztán 2 évente rá költesz 100-200 ezret és megy az utolsó napjáig
Jön a válság.
https://www.origo.hu/itthon/20...
De nem ez a legnagyobb baj
Amugy honnan tudod
De aztal meg elkapjak. Mert amőba.
Sakk-matt.
Én megmondtam, hogy van hátránya is a fejlődésnek
Persze azért előbb-utóbb kirúgta magát a dolog