Az eleve kakukktojas szin volt, gyarilag van de csak a tiger 800 egy evjarataban.
A 2020 asokon is csak ilyen uv zold, sarga, piros matricak vannak hogy szinesitsek.
Nem, ideiglenesen turara ragasztom. Egy probatelefonig jutottam a thomyfolianal. 3 napra leadom a verdat es vagy 40 rugo........kosz neeeem.
Majd meg probalok legalabb egynaposat keresni, ha olcsobb az mar bonusz.
Snassz a fenet, harom szin volt, a fekete egy gyotrelem mert ha nincs nyava minden apro kosz meglatszik, a feher tulhajpolt buzirudiknak valo, maradt a kalyhaezust.
ne kezdd
egy röpke délután ugrottam teljesítményben és vételárban is egy komolyat, kéziféket kéne inkább huzgálni
nekem a 750 is bőven előrelépés lenne
hajszárító nem kell "szerencsére", lassan ledobom az összes hajam
egybéként meggyőztetek, köszi.
A baj csak az hogy ha ezt a kérdést tegnap teszem fel akkor egy Apr Shiverről beszélgetünk, de ma megláttam a suzukit a szomszéd városban.....
Nem tudom melyik ördögnek drukkoljak a vállamon
Ez kb 4-6 nap cucca,tartalékokkal rossz idore, még mindig sok felesleges dolgot viszek.
Nem divatbemutatora keszulok hanem motoros turara, akkor meg napi 8 oraban motoros ruhaban vagyok.
Szoval nem kell sok gönc. De azokbol inkabb a technikas jo minosegu darabok speci kis helyigenyu dolgok. Esoruha, alaoltozo, tiszalkodasi felszereles, meg a hulye fogkefe is deicmanbol van es osszecsukhato, A torolkozo is valami draga flancos darab, mint egy zokni akkorara osszehajthato turaboltos ize. 3,4 napra valo fehernemu, egy vekonyabb pulover, tartalek alaoltozo, nadragbol a farmer osszetekerve sok helyet foglal, inkabb egy vekonyabb turanadrag, rovidgatya stb. Ha lehet a minikompresszort hagyd otthon. Ez a pakk 24+14 liter. A tanktaskaban az esoruha, powerbank, telefon, tartalek kesztyu es kaja van, az ulestaskaban meg es elrg jo felszerelt szerszamkeszlet es a hajszarito is befert.
Ami eletmento eso utan vizes keszeztyu felelesztesere a szallason.
doboz helyett a táska sokkal jobb, amennyi cucc van benne akkorára össze lehet hajtogatni
dobozba meg képes az ember annyi cuccot bepakolni (javarészt felesleges dolgokat) amennyi fér
Simán, ha nem vagy piperkőc meg metroszexuális akkor simán elég egy táska. Biztos van frankó tanktáska a motorhoz, oda berakosgatod a tisztálkodószereket, telefont, töltőt, kamerát fényképezőt. Veszel egy hengertáskát abba belerakosgatod a ruhákat, papucsot, cipőt és kb ennyi. Esetleg az esőruhát. Felesleges sok mindent vinni, alsógatyák, póló, egy nadrág meg egy cipő, esetleg papucs, ha az idő indokolja akkor pulcsi-kabát.
a cucc mennyisége csak tőled függ, esténként egy tiszta gatya-póló kombóval lazán ki lehet bírni 2-3 napot
nyáron egy rövidgatya-melegítőfelső 1000méter alatt teljesen elég tud lenni a motoros cuccon kívül
véleményekre vagyok kíváncsi mennyire szívás nakeddel pár napos túrákat csinálni? Ha jól rémlik, Zoli is csak 2 táskával tolja.
GSXS750-el szemezgetek, de nem akarok mellé nyúlni. Szelet már megszoktam, viszont fingom sincs mennyi cuccot igényel egy hétvégi kör.
Tudom fa**ság de hátsó doboz az valami botrányos nakeden, szerintem. Oldalsó még csak csak....
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx-s_750/suzuki_gsx-s_750_suzuki_gsx-s750-15366643
A Tiszától keletre mindenki tirpák. Ez akkor tudtam meg, míg négy évig Taszáron éltem, mert ott minden k-magyarországi tirpák volt a dunántúliak szerint.
A 2020 asokon is csak ilyen uv zold, sarga, piros matricak vannak hogy szinesitsek.
Majd meg probalok legalabb egynaposat keresni, ha olcsobb az mar bonusz.
egy röpke délután ugrottam teljesítményben és vételárban is egy komolyat, kéziféket kéne inkább huzgálni
nekem a 750 is bőven előrelépés lenne
egybéként meggyőztetek, köszi.
A baj csak az hogy ha ezt a kérdést tegnap teszem fel akkor egy Apr Shiverről beszélgetünk, de ma megláttam a suzukit a szomszéd városban.....
Nem tudom melyik ördögnek drukkoljak a vállamon
Nem divatbemutatora keszulok hanem motoros turara, akkor meg napi 8 oraban motoros ruhaban vagyok.
Szoval nem kell sok gönc. De azokbol inkabb a technikas jo minosegu darabok speci kis helyigenyu dolgok. Esoruha, alaoltozo, tiszalkodasi felszereles, meg a hulye fogkefe is deicmanbol van es osszecsukhato,
Ami eletmento eso utan vizes keszeztyu felelesztesere a szallason.
Egy hétvégét én egy tanktáskával megoldok.
dobozba meg képes az ember annyi cuccot bepakolni (javarészt felesleges dolgokat) amennyi fér
nyáron egy rövidgatya-melegítőfelső 1000méter alatt teljesen elég tud lenni a motoros cuccon kívül
véleményekre vagyok kíváncsi mennyire szívás nakeddel pár napos túrákat csinálni? Ha jól rémlik, Zoli is csak 2 táskával tolja.
GSXS750-el szemezgetek, de nem akarok mellé nyúlni. Szelet már megszoktam, viszont fingom sincs mennyi cuccot igényel egy hétvégi kör.
Tudom fa**ság de hátsó doboz az valami botrányos nakeden, szerintem. Oldalsó még csak csak....
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsx-s_750/suzuki_gsx-s_750_suzuki_gsx-s750-15366643
https://hu.m.wikipedia.org/wik...