Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.köpködött felfelé?
Mikor? Melyik utcán?
Mondjuk attól most több kéne...... vehetnél fel például hitelt, szerintem félmilla körül jó lehet , mert igen.kevesen fognak adakozni
Az utcán amúgy tök normálisnak tűnik
Még jó hogy nyomon követed a hazai politikai félelitet, én ezt nem tudtam volna
Listas volt, mivel bernivel tarselnok igy befuto helyen.
Be van szarva, normal munkat nem vegez, az unalmas, fizetes kene, de mar a masodik brigadot haggya ott, ezeknel mar eljutott oda hogy majdnem pofanbasztak. 22 ben annyian fognak tolongani azert az egy indulo helyert az ossz efogosdiban hogy tuti el sem indulhat ha nem lesz emlekezetes.
Azert sajnalom, majd kuldok neki egy par kinai nejlonzoknit.
Ez nem rokona a MarkiMarknak?
Szerintem tuti szellemi.fogyatékos. Ép eszű ilyet nem csinál amit ez szokott ráadásul közpénzen hülye. Egyáltán ki szavaz ilyen debillekre, hogy kerülnek oda ahol vannak?
mire számított?
Lélekben vele vagyok!
Eljött az összefogás ideje......támogassátok.hadházyt, bárkitől.elfogadja ha befizeti helyette a kétmillás büntit
Ez ám.a komoly politikus, ovodának hiszi a parlamentet, a szavazói meg fizessenek helyette bogyó, támogatod?
mer ott simán élnek 100 évig, Nálunk sokkal jobban megoldják ezt 55 év korül van az átlagéletkor az életkörülmények az orvosi ellátás, és az egészségtelen életvitel reklámozásából adódó szív és érrendszeri halálozások rák stb. Nálunk ilyen praktikát nem kell bevezteni, hogy szétküldjáék a gyilkos vírust Ez a helyzet önmegoldó
ettől nem kell besz.rni Megrendeled amikor megjön dobozostól bedobod a kazánba, kb. 5 perc múlva kiveszed tuti nem lesz vírusos a vírusok nem bírják a nagy hőt
az csak egy díóda felesleges csak a súlyt gyarapítja ki vele
cb laci helyett jó lesz ez is mit elégedetlenkedsz
Na ugye, ott van, hogy az alkohol jó erre is.... töltök is egy chivas-t
Modern kinai csinád magad építőkészlet.
Az az, még az is látszik, hogy forraszt se látott a lába Lehet, a forrasztó automatából épp kifogyott - a rizs
Vagyis igen, most nézem a tetéjét
Forrasszd vissza, meg nézd át a többi forrasztást is.
Nem dióda:)
Japánban probléma az elöregedett társadalom, lehet erre gondolták megoldásnak
Gondolod megy váltakozó áramról is a laptop?
ezt be sem forrasztották?
Japánok bazz,pervez majom mind.