Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgyhogy tessék szépen mindenkinek dolgozni, nem az ingyenpénzre apellálni....
neeeee...... mikor ovodás voltam, már akkor is azt vizionálták, hogy mára űrhajóval jár mindenki, meg betelepítjük a marsot.... és tessék, wartburg helyett astra van
azt, hogy a betanított munkások egy részét géppel lehet helyettesíteni az rendben, de rengeteg olyan munka/munkafázis van, amit gépek nem végeznek el, vagy emberi munka nélkül nem tudnak elvégezni....
ez vizionált utópisztikus jövőkép annyira távoli, ha egyáltalán lehetségessé válna, hogy ezzel nem kell foglalkoznunk
Azé' ötlet az van : http://www.origo.hu/auto/20200... ....amúgy ezt így lehet?
Mindent lehet gépesíteni, amit meg mégsem azt nem kell csinálni vagy át lesz alakítva, szóval végül minden gépesítve lesz
De lehet, ma még talán nem, de nagy eséllyel a jövőben igen és ne a mostani helyzetből induljunk ki mikor jellemzően van meló és csak azok kapnak segélyt akik amúgy akár dolgozhatnának is (ez is megérhetne egy kis beszélgetést, ha megjelenik egy nem túl okos feketerigó vajon ki alkalmazná ha van oda fehér is?) hanem abból, hogy ha tényleg tömegeknek nem lesz meló, azokra az időkre kell felkészülni és erre írtam, hogy nem lehet mindenkiből értelmiségi proli mert nem alkalmas rá bár azoknak is álla a zászló, hogy pár algoritmus oszt jónapot....
Pedig a Magyarok imádják. Kukucskálnak,pletyiznek és olyan dolgokat posztolnak ,amik nem ők...hanem amik szeretnének lenni
Amúgy tudományos tény hogy egy bizonyos IQ felettieknek nincs. Vajon miért?
Nekem az is megfelel, ha nincs.... nem vagyok rajta...
Mi az a fészbuk? Minek?
analóg facebook.... filccel írkálsz a tükörre....
Gyertyafénynél lehet facebookozni
az én munkámat nem lehet gépiesíteni.... tömegeknek sem tűnik el a melója. az alapbért én nem látom kivitelezhetőnek sem hasznosnak nálunk.... a cigányság nagy részét már rászoktattuk arra, hogy nem kell dolgozniuk, mégis tömjük őket pénzzel... nem csökkent a bűnözés. Ha alapjövedelem lenne, a magyar népességnek sem kellene tanulnia, szakmát szerezni, hiszen úgyis kapnak pénzt.... de ez nem az egyesült emirátusok, ahol mindenki pénzt kap az államtól, mert mindenhol olaj van és annyi pénzük van, hogy ezt megtehetik... de ha havi 1,5M-t adnak úgy, hogy nem kell érte dolgozni, akkor eltengődök valahogy itthon
viccet félretéve, minden ilyen jellegű kiadást, közalkalmazotti/koztitsztviselői, állami alkalmazotti béreket jelenleg is kb 1,3M termelő szektorban dolgozó ember (cég) termel ki az adójával.... nem tudunk többet tenni a közösbe, így is a megtermelt pénz nagy része adóba vándorol. Azért meg nem fizetnék többet, hogy mások otthon üljenek, szórakozzanak stb. és a semmiért pénzt kapjanak... ennyi... úgyhogy az alapbér nem megoldás, csak további probléma forrás...
Meg a budipapír.
A liszt megy kanállal?
Majd a szomszédéba. Ő érti a tréfát - bár nem szereti.
Dobd ki a pottyantós buliba akkor....
Az élesztőt nem eszem. Egy-két deka még lecsúszik, de többet nem bír a gyomrom....
Hmmm...igaz. Mikor indulunk?
de nem angliában
te mázlista vagy néhány év azt kifutsz innen nekem még 50 évig remegnem kell a jövő miatt
Majd ez lesz 6.50-től: http://youtu.be/sQarpLmlxKE ......
Ok, akkor mi legyen velünk?
Most voltam a COOP ban . Szarásig van budipapirral ,élesztővel és liszttel. Inkább menjünk motorozni
hát ti nem is
most néztem vissza nem is 2 3 napja linkeltem be ugyanezt a cikket még írtál is rá,. hogy vigyázzak a budipapírral azt linkeltél egy égő kamiont.
Nem pakolsz te meg semmilyen szídnek semmilyen hátulját semmivel Ez az én bulim Én találtam hamarabb
Alválalkozóként esetleg besegíthetsz azt vagy ki fizetlek vagy nem