Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a gold-al kevered?
Én csak 3 hónapos gold-ot szoktam venni
Ezt a game pass még nem próbáltam.
Ahaaa...megtaláltam? Ez az nem?
https://hardverapro.hu/aprok/s...
Valami netes oldalon olcsóbb sokkal állítólag. Az éves 14 ezer
Nekem lassan gold kéne, de szinte alig használom
Ezeket nem igen lehet olcsón beszerezni!
Vedd meg online és a kódot egyből tudja használni!
Nem kell rohangálni
Vennem kell olcsón X box game pass előfizetés kódot. A lányom reggel a lelkemre kötötte,de nem tudom pontosan mit is szeretne
Nem egészen
Kékek?
Most inkább elkerülöm azt a várost
Tegnap volt egy kis "baleset"
Isaszeg.
"disznószállító utánfutó"
Ezt miből is gondolod?
Az én disznóm is elfért rajta
A Zoli önkéntes mérvadó.
de te nem is vagy mérvadó legfeljebb aszódig motorozol Bár a tábláig oda is inkább a disznószállító utánfutódon viszed a motort
Milyen képre gondolsz?
Reggel eligazításkor név szerint parancsba kapta a srác hogy fel kell olvasni ezt meg ezt a szöveget....
Nem nagyon volt választasuk...
És ha a fényképet készíted? Ne mond, hogy nem jó ilyen gáz képet készíteni róluk amivel évekig szívathatod őket.
Az újoncoknak még talán tetszik is.
De, hogy engem ilyenre rá nem tudnak venni, az 100%
A kosárból is fel kellett olvasni tudod,itt meg ezt kellett csinálniuk....kifelé jól mutat szerintük ,de szerintem sem
Szoktam használni,de ha belelendülök elfelejtem,szóval fene tudja,a fagyizóig kibirja talán az a folyadék.
Sepsiszentgyörgyön van valakinek bevált szállása? Nem a környékén kéne hanem a városban.
Ajjjaj.
Én nem nevettetném ki magam ilyennel azért
Ez gáz egy kicsit.
Nekem csak az sv-n ment el a fékhatás, ferrodo platinum betét, brembo 5.1-es folyadék. A kar kemény maradt de fékhatás nem volt. Eléggé beszartam, szerencsém volt hogy vissza tudtam jönni a sávomba a Tico előtt... szegény kiskocsit kilapítottam volna.
Városban, megfordulásnál, lassú tempóban a hátsót célszerű mert azzal stabilizálod a motort. Nagy tempóról is elöszőr a hátsóra lépsz aztán ha terhelve van az eleje akkor húzod az elsőt.

Megyünk sárvan-terepen. Ott is célszerű a hátsót használni, nem csak megàllásnál hanem korrigálásnál is.
Nem véletlen tanítják a hátsó fék hasznàlatát. Megfordulásnàl, szűk manővernèl is a hátsót enyhén kell nyomni hogy a motor jól forduljon.