Itt is van sok
Jó pár evvel ezelőtt valami izmosabbb napszél elérte a földet aztán lett néhol gond az árammal
Miután a hírekben hallotta a nép sokan elkezdtek betárazni gyertyákkal
Mintha a világítás elmaradása lenne a legnagyobb gond egy hosszabb áram kimaradás esetén
Asszem én megpakolom a Ceed hátulját budipapírral, és gurulok egyet Angliába. Hazafelé meg benézek egy Aston-Martin kereskedésbe, hátha jó áron beszámítják az öreg KIA-t....
Ja, fújja az indexes o1g hülyeséget.
Szükségtelen. Asszonyék csak szkafanderben érintkeznek a zombikkal.
Van pár faszság, hiszen ez egy példa nélküli helyzet, de korántsem olyan tragikus mint libsik hisztiznek rajta.
Főleg az emberi hülyeséggel és annak kezelésével van gond, nem is a betegséggel.
Mint mondtam a rossz eloszlás mindig is biológiai eredetű.
Az elkényelmesedett jó életkörülmény negatívan befolyásolja a reprodukciót.
Éh most nem arról az alibi nyivákolásról beszélek amit te lejtesz az "elég egyet az újára engedni" mert simán megtehetnél hogy még kettőt vállalj hisz az afrikai vadonban azért megy a 6-8 és nehogy azt mond nekik jobbak körülményei.
Pont azért megy a 6-8 mert belép a fenntartási ösztön amit te már rég lehúztál a klotyón.
nem kell messzire menni. Én sem vállalnék még egy gyereket. Elég lesz egyet is az útjára indítani Akkor nekem a feleségemmel kettőnek van egy utód. ha már nem leszünk akkor az fele reprodukció. 2,3 tartaná szinten a népességet.
Népességből van elég a földön csak mint írtam rossz elosztásban.
Legalább is a mi jövőnket és érdekeinket szem előtt tartva
Finomabb társadami módszerekkel már rohadt sokat elértek.
A fejlett nyugaton csökken a népesség hála a genderszakoknak,homokosok sztárolásának,vagy csak egyszerűen a légy szabad nem kell a gyerek mentalitás kialakulásának hála.
Most max ha nagyon családcentrikus valaki egy gyereket nevel.
Van is gond.
Csak ja,a szegényebb régiókban belépett a fenntartási ösztön.
Ha szar az életkörülmény kell a sok utód ami a segítséggel mégynagyobb szaporulatot hoz.
A háborúkat az infrasruktúra is megsínyli.Atom a terültetet teszi lakhatatlanná,a vírus meg elég sok járulékos veszteséget okoz.
Szóval nagy a dilemma.
Jó pár evvel ezelőtt valami izmosabbb napszél elérte a földet aztán lett néhol gond az árammal
Miután a hírekben hallotta a nép sokan elkezdtek betárazni gyertyákkal
Mintha a világítás elmaradása lenne a legnagyobb gond egy hosszabb áram kimaradás esetén
Aki úgy herdál mint re kb 5-6 gyereket fel tudna nevelni
Én sokkal csóróbb vagyok de simán tudtam volna vállalni 2-3 gyereket
https://www.szeretlekmagyarors...
Szükségtelen. Asszonyék csak szkafanderben érintkeznek a zombikkal.
Van pár faszság, hiszen ez egy példa nélküli helyzet, de korántsem olyan tragikus mint libsik hisztiznek rajta.
Főleg az emberi hülyeséggel és annak kezelésével van gond, nem is a betegséggel.
Karanténban vagy már?
https://www.instructables.com/...
Az elkényelmesedett jó életkörülmény negatívan befolyásolja a reprodukciót.
Éh most nem arról az alibi nyivákolásról beszélek amit te lejtesz az "elég egyet az újára engedni" mert simán megtehetnél hogy még kettőt vállalj hisz az afrikai vadonban azért megy a 6-8 és nehogy azt mond nekik jobbak körülményei.
Pont azért megy a 6-8 mert belép a fenntartási ösztön amit te már rég lehúztál a klotyón.
Népességből van elég a földön csak mint írtam rossz elosztásban.
Legalább is a mi jövőnket és érdekeinket szem előtt tartva
Oda vegyi kasztráció kellene
A fejlett nyugaton csökken a népesség hála a genderszakoknak,homokosok sztárolásának,vagy csak egyszerűen a légy szabad nem kell a gyerek mentalitás kialakulásának hála.
Most max ha nagyon családcentrikus valaki egy gyereket nevel.
Van is gond.
Csak ja,a szegényebb régiókban belépett a fenntartási ösztön.
Ha szar az életkörülmény kell a sok utód ami a segítséggel mégynagyobb szaporulatot hoz.
A háborúkat az infrasruktúra is megsínyli.Atom a terültetet teszi lakhatatlanná,a vírus meg elég sok járulékos veszteséget okoz.
Szóval nagy a dilemma.