én ezt már leírtam párszor és semmilyen tudományos kutatás nem kell hozzá, elég csak körbenézni akár itt
Ez a baromi nagy fejlettség meg az okoseszközök velejárója. Pompásan leírja a cikk amit többszőr megfogalmaztam már de akkor meg én voltam a hülye ugye
Nem nehéz jósolgatni a jövőt sem. Az embernek lassan semmire nem lesz szüksége. Manapság már mozogni is csak hobby szinten mozgunk, gondolkodni már rég nem kell, a gépek meg a robotok megoldják ezt helyettünk. Meg el is fogják végezni a munkát is helyettünk(ha lesz) Egy másik cikkben olvastam amit szintén jó párszor megfogalmaztam csak eddig ez nem nagyon volt olvasható sehol, hogy a digitalizáció és a robotizáció miatt kieső munkaerő nem helyettesítődik be mint anno az ipari forradalom idején
Néhány év lesz itt nagy baj Szeretnék addigra már nem lenni de szerintem sajnos ezt még megélem
vannak benne azok a szigetek vagy mik azokat már elcseéltem pálinkára
Viccet félretéve idén nagyon belehúztam az alkoholizálásba Haver januárban itt volt ámerikából 2 szer is be kellett vele rúgódni Aztán most hétvégén zoltánnap volt Jövőhéten szülinapra vagyok hivatalos ja februárban volt egy 50-es szülinap, tavaly majdnem ennyi volt az éves italozásom
Március 15-ig 5 ször leszek berugódva, tavaly az első citromos sörömet március 16-án ittam.
Eléggé züllök lefelé. Szerintem az itteni társaság van rám ilyen hatással ez idegi alapon lehet Addig mondogatjátok, hogy alkoholista vagyok, míg tényleg azzá válok
Azt azért mert megnagyobbodik a májam nem kaptok érte több pénzt pupákok
de a legfaszább körforgalmak amik beláthatatlanok az ilyen szaroktól
valamiért ezekben a körforgalmakba látok a földön nagyon sok és apró autólámpát meg indexbúrát bár fogalmam sincs miért
Mi ez a múlt idő?
Elég sok, gyors instant módja van......
Akkor ha neked adnánk egy okostelefont ,akkor 1 hét múlva majommá válnál?
Ez a baromi nagy fejlettség meg az okoseszközök velejárója.
Nem nehéz jósolgatni a jövőt sem. Az embernek lassan semmire nem lesz szüksége. Manapság már mozogni is csak hobby szinten mozgunk, gondolkodni már rég nem kell, a gépek meg a robotok megoldják ezt helyettünk.
Néhány év lesz itt nagy baj
Lehet majd kapni párolt denevért is.
https://index.hu/kultur/eletmo...
Köszönöm, nem kérek.
Napi 4-6 óra gyakorlás után hátha sikerül éles környezetben is kimondani
Viccet félretéve idén nagyon belehúztam az alkoholizálásba
Március 15-ig 5 ször leszek berugódva, tavaly az első citromos sörömet március 16-án ittam.
Eléggé züllök lefelé.
Azt azért mert megnagyobbodik a májam nem kaptok érte több pénzt pupákok
Még e hónap végéig van előfizetésem
Aztán gyorsan megujitom
És használom 3x
Naaa de most már én is alszok, ha már nem kell dolgozni
Jóéjt!
Pipi!
Ne most fosd össze a falat
Nahh...jócakát urak!
valamiért ezekben a körforgalmakba látok a földön nagyon sok és apró autólámpát meg indexbúrát bár fogalmam sincs miért
Csak ha már kirohadt alólam