Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg egyről sem. Tulajdonképpen mintha nem is létező dolog lenne.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy ha agyhalott lenne mesterséges kómában tartva, akkor is köröket verne rád értelmi szintben
azt mindanám akkora vagy mint a tacskó ülve
de végülis ha nem akarsz a felső polcra pakolni nem hátrány az alacsony méret
törpéknek is leér Valaki nem attól törpe, hogy nem ér fődig a lába hanem me nem nagyobb mint kutya űve
ezt miből gondolod? Velem találkoztál? Vele találkoztál?
Nem vagyok magas de nem 158 centi vagyok mint vitya
Hát én sokról tudok még kollégák között is.
Azért kíváncsi volnék, hogy mit kérdeztek a fickótól, hogy így begorombult?

https://index.hu/belfold/2020/...
Nem törpe a Laci. Leér a lába teljesen földig.
Még mindig 5 centivel magasabb mint te, abortuszmaradék....
nincs is szándékomban
Aha Szóval kéri az a törpe ott fehér pólóban fekete nadrágban
Dehogy vagyok, pont ellenkezőleg. Nem azzal van baj hogy én ott vagyok hanem hogy te nem. Nem tudsz te engem megsérteni.
Nem a járművet hagyják, hanem a vezetőt! Mondom én hogy lehagyted saját magad.
Ha kismotor akkor az, de ugye még nem derült ki. Van több ismerősöm akik 150-200 ccm rotyesszel baszassák segédmotorként.
Mugen egyberészes, mellette én jobbról, nekem jobbról meg K. Laci.
https://totalbike.hu/tesztek/2020/09/28/bmw_f_900_r_2020/
Szerintem egyedül te vagy ezen besértődve De hát szellemi képességet nem lehet átlagolni az egy szubjektív dolog A te képességet. Az jelen pillanatban most ennyi. Persze ez idők folyamán változhat sok tanulással és tapasztalatszerzéssel javulhat vagy az itt eltöltött idő függvényében romolhat
Ezért van éves felülvizsgálat Majd meg látjuk melyik irányban mozdultál jövő ilyenkorra Persze, lehet, hogy változatlan maradsz az már a te esetedben legyünk őszinték nem kis szó
azért ez annyira nem teljesen így van Persze mantrázzuk itt hogy a rendőr azért büntet, hogy lehuzzon bennünket, meg bokorból kameráz meg stb. részben ebben is van igazság de az, hogy forgalmi rendszám nélküli járműt hagyjanak közlekedni az már nem ez a kategória. Mert könnyen előfordul, hogy a műszaki állapota sem felel meg a közúti közlekedésre. Aztán ebből történő anyagi káros vagy súlyos sérüléses akár halálos kimenetelű baleset már nem jó biznisz az államaparátnak sem, dolgozik vele rendőr, mentő esetleg tűzoltó, foglalja a helyet a sérült a kórházban, ellátásban részesül stb. Ez mind horibilis kiadás
különben meg ha amúgy sincs rendszám a motoron akkor az meg azért ne legyen rajta, hogy ne kelljen megállni a közegnek
én anno jártam így egy darabig, a végén csak rá baxtam, mert hát üzemanyagra megver egy rohadék oktávia is Bár azt ki lett simítva a dolog utánna inkább nem kockáztattam azt honosítattam a csörgevetélőt
simánn azt kellett volna mondani,hogy mikor mélg elindult rajta volt
Aztán a közegnek meg kellett volna köszönni, hogy szóltak, mert nem vette észre, hogy elhagyta
Ha meg már úgy is szolgálnak és védenek akkor segíthetnek megkeresni az előző 230 km-es szakaszon lehet valahol az út szélén
biztosítási csalás meg, okirat hamisítás szerintem nem Azzal, hogy nem volt fent rendszám esetleg nincs a motor vizsgáztatva vagy lehet külföldi papiros még vagy végleg forgalomból kivont azzal nem hamisított semmilyen okiratot szerintem. Ha biztosítás nincs rá kötve akkor csalini sem tudott vele egyszerűen mulasztott.
Inkább az egyedi azonosító"meghamisítása" körül kell valahogy gondolkozni ami asszem önállóan bűncselekmény Persze, ha nincs egyedi azonosító akkor a meghamisítás ténye itt sem hiszem, hogy megáll Az akkor lenne, ha egy i betűt fekete szig.szalaggal mondjuk t-re változtatna
De mindjá jön dzsinó a numero uno Az vágja ezeket a dolgokat mindenféle sarkítás nélkül
ez nem így működik zotyám Ide képességek alapján lehet felkerülni Egy vele született adottság nem átruházható
te nem tudsz tagadni semmit 4-es A lista pontos
Magadat hagytad ki az első helyről! Lehet hogy átlagolni kéne. Mindenki csinálna egy listát, és megnéznénk az alapján ki hol végezne.Az a gyanúm tiéd lenne az első hely, mondom ezt úgy hogy lehet engem zavarsz a legkevésbé.
Tudok imát a gonoszság ellen, de nincs ima a butaság ellen.