Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki,te mondod,akkora a fejed hogy kolcsonkertek lagzikor anyadtol aki epp szopatott,gulyasagyunak .
Majdnem 1 évig fel sem néztem Ratyigátor. A többiek fóbiában szenvednek és mindekivel engem azonosítanak, pedig már nem azért, de ez azalpári pusztulat, ami itt megy, az nem az én szintem. Állatkínzás, másiknak a képével visszaélés stb. Csak továbbra is oly hülyék vagytok, már elnézést, mint a sötét föld, tisztelet a kívételnek.
Istenem...nem érzed hogy ez gáz. A kisiskolások szokták ezt te fasszopó
Bár annyi agyad van...talán
haverom egy csomó ideig pesten a nefelejcs utcában lakott, erősen teli van barna bőrű egyedekkel, nem tudtam úgy elmenni hozzá hogy legalább egy sarkon ne legyen 5-6 ráérős cigó
ezek hozzám se szóltak egyszer sem, pedig volt amikor egészen későn voltam arra
Értem én.
..
Melyik utat választanád?
(Segítek, nyilván nem szép dolog az általánosítás, csak az a feneforma tapasztalat, és az általunk hitelesnek gondolt személyek tapasztalatai...)
Attol meg egy nagyfeju garazstoltelek homokos gyoker vagy akinek kuss a sarokban.
Ez most mire válasz? Az elítélésre? Arra, hogy biztos értesülés nélkül elítéljük az általunk nem kedvelteket? Én pl. nem kedvelem a bigott öregasszonyokat sem, de attól még nem gondolom, hogy cserbenhagynának bárkit pedig megtörténhet. Nem kedvelem a cigógat sem, de nem is utálom őket úgy mindegyiket. Nekem volt cigő, magyar, tót és fene tudja milyen alkalmazottam míg voltak és nekem pl. egyikkel sem volt rosszabb tapasztalatom mint a többivel sőt aki konkrétan meglopott és lebukott vele pont nem romák voltak, lehet, hogy ők is loptak, de akkor jobban csinálták.
Uncsi...
Ez a kep is rolad van te garazsban tenyeszo zsirdiszno homokos gyoker.
A sajad kepeddel reklamozod magad homarkam,mos szedted ki a fonnyadt pocsod egy cigo seggebol es a forumon hazudozol,na tunes a sarokba. . . . .
Persze.
El akarsz jutni A-ból B-be, két utcán teheted meg. Az egyikben ott áll 5-10 cigány, kopaszok, kigyúrtak és általában a viselkedésük az, amiket hozzájuk társítunk. A másikban ugyancsak 5-10 népviseletbe öltözött asszony, mennek a népdalkörbe énekelni.
Te melyik utat fogod választani, hogy a B pontba eljuss?
Nem, nem cigó volt hanem nagy eséllyel egy derék magyar, sváb, tót vagy más fehér mert vadászbálból (ott viszonylag kevés cigó szokott megjelenni hacsak nem zenélés okán) tartott haza a terepjáróval és miután szemből televerte szegény robogóst elmenekült. Pusztán azért jegyeztem ezt meg mert az nem túl fair ha látatlanban szidunk bárkiket oszt ha mégsem ők követik el akkor meg lapulunk és nem korrigáljuk a megjegyzésünket.
Én nem értem, ez a fizikai elégtétellel való fenyegetés ez miért van jelen minden fórumon?
Mert bizonyos tettekre valóban nem lehet más válasz mint a móresre tanítás, de véleményért verés, ez eléggé megerősít abban, hogy amit általában kinyilvánítok, az tényleg igaz.
Neked ember formád van legalább...
Látom címlapon vagyok én is folyamatosan.
A harmadik buzi meg egy kocsit vett,azóta nem motorozik. Ezt elfelejtetted te majom
Igen, mostanság ilyen kedélyes a hangulat itt!
Mondhatni: 'Jó a buli, csak sok itt a köcsög."

A banda felének már motorja sincs - az egyik motorcsónakra, a másik ejtőernyőre cserélte - na ők a legnagyobb szájúak, mi, a többiek csak lusták vagyunk motorozni, íjy olvassuk illetve írjuk a fasságokat.
De szépen tudod magad jellemezni az én szavaimmal
Na..de nagy szád lett hogy van pasid!
Igen...igen...
Itt mindig ilyen jó a hangulat?
Clam bácsinak honnan van annyi szabad ideje, hogy sok-sok éve itt nyomassa a szarságait?
Költői kérdések...
Ezt mar reg tudom hogy nem szazas.
Es hogy nem tuzolto.
Csak egy dagadt,nagyfeju,buzi,x labu annyaval dugo felcedulas egy gazos debreceni garazs sarkabol.
Tudom......de mig csak buziskodik addig marad.
Attis rég kilöve, szerintem nem százas a csávó,és kb. minden szava ami nem ordenáré gyökérség, az is hazugság.
Az elemzo is clam.
Viszont ez a csutfasz,hepcias,nagyfeju dagadek,kivagyi,hormonzavaros attiskat huuudeleverem,csak jojjon mar el valami semleges helyre,mondnuk az adszodi dogkuthoz,az otghonos terep a fajtajanak,mer en nem megyek a kozelibe,draga a benzin.
Ja, benéztem, bocs.
Na az szép buli lenne, azt egyenesadásban.kéne közvetiteni.... de nem azt mondta