Ezen a részen ahol én lakok a többség munkája kapcsolódik a reptérhez.
Amúgy nem is gondoltam volna, hogy a sok helyen, ahol éltem eddig, itt van a legkevesebb indo-magyar az utcákon. Túl messze van a várostól, hogy innen járjanak be fosztogatni és hogy ide járjanak ki dögleni, más ötletem nincs, hogy miért vannak ilyen kevesen errefelé.
Én inkább motorozni szeretek, amíg lehet. Kocsiban idegbeteg lennék hogy beszorultam a sok idióta közé, motorral meg simán kikerülöm.
Szerintem amíg 0 fok felett van az időjárás addig én motorral járok a budaörsi tanfolyamra. Már csak novembert kell kihúzni jég nélkül. Kocsival halál lenne odajutni....lehet repülővel kéne menni, ott is van egy reptér
Bár igaz hogy én 12évesen kezdtem szocializálódni a budapesti forgalomhoz, így millió olyan apróság van ami nekem el sem jut már a tudatomig, csak alkalmazkodtam hozzá. Tudatosan ezek kezelhetetlenek, csak apránként lehet megtanulni szerintem, ez pedig belátom, hogy neked frusztráló, de kb. meg is magyarázza, hogy én miért egy pici seggrakétával szeretek motorozni annak ellenére hogy pattog a szar úton, a kényelmes túra endúró helyett.