azért van hátul mert kapott egy kukacot és bár megbízok az 500 forintos szettben de inkább hátra tettem, az első hóig kitart a gumi utána jön a téli, majd van egy full fasza szett
ez inkább szálszakadt mint kopott a román kátyúk kinyírták
Rájöttem,budán a hegytetökön épitkezök a leghülyébbek.....képesek.venni egy telekrészt amin a ház elfér, a hegyoldalban ahol megállni is csak kapaszkodva lehet, vagy legurulni az aljába 250 milláért...... plussz elbontani a fél hegyet hogy legyen akkora vizszintes rész amin a ház megáll, toronydarut épiteni hogy tudjon bármit csinálni. De a lejtö az uton akkora mire kijut egy normálisabbra hogy az auto most is elkapar.
Neked ő a barátod?Mert hogy szerinted ezt megérdemelte.Mert hát nézzük a tényeket,milliárdjai vannak jogtalanul,ezért pihennie kell 40 hónapot egy félpanzióban és pár,szintén ott nyaralónak oda adni a reggelit ebédet.Bármikor bevállalnám.
Teljesen hibátlanul egyenesre kopott, csak rossz a szemetek személyije az lesz nemsoká, az igaz
Sólyomszem Ini-én csak azért nem látni a kopást, mert a tök ledarált elsőt hátra rakatta és csak oldalról merte lefotózni
Fals adat,ugyanis a GM az összes fejlesztési költséget az opelre könyvelte.A USA-beli gyáraiét is.Nem véletlen volt hatalmas fejlesztési központ amit a Peugeot kiszervezett.
ez inkább szálszakadt mint kopott a román kátyúk kinyírták