Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért van hátul mert kapott egy kukacot és bár megbízok az 500 forintos szettben de inkább hátra tettem, az első hóig kitart a gumi utána jön a téli, majd van egy full fasza szett
ez inkább szálszakadt mint kopott a román kátyúk kinyírták
Rájöttem,budán a hegytetökön épitkezök a leghülyébbek.....képesek.venni egy telekrészt amin a ház elfér, a hegyoldalban ahol megállni is csak kapaszkodva lehet, vagy legurulni az aljába 250 milláért...... plussz elbontani a fél hegyet hogy legyen akkora vizszintes rész amin a ház megáll, toronydarut épiteni hogy tudjon bármit csinálni. De a lejtö az uton akkora mire kijut egy normálisabbra hogy az auto most is elkapar.
Vanilyen.
Ez is hitvány lett - fél milláért....
https://landcomputer.blog.hu/2...
Képes voltál kattintani a zsindexre?
Neked ő a barátod?Mert hogy szerinted ezt megérdemelte.Mert hát nézzük a tényeket,milliárdjai vannak jogtalanul,ezért pihennie kell 40 hónapot egy félpanzióban és pár,szintén ott nyaralónak oda adni a reggelit ebédet.Bármikor bevállalnám.
Inkább a személyzeti bejáró alá.
Bebetonozva a dísztribün alá?
Teljesen hibátlanul egyenesre kopott, csak rossz a szemetek személyije az lesz nemsoká, az igaz
Sólyomszem Ini-én csak azért nem látni a kopást, mert a tök ledarált elsőt hátra rakatta és csak oldalról merte lefotózni
Te stadionban fogsz örökre lenni.
3 évesen beszámítattam 31.300 km-el.
Mindenki megtalálja a megérdemelt helyét a világban: https://index.hu/belfold/2020/...
8 szelepes nagy előnye volt hogy fele volt a vezérműszíj csere, időben is meg pénzben is
mondjuk a corsa vízpumpát amíg kivettem az magában 2 óra volt
Fals adat,ugyanis a GM az összes fejlesztési költséget az opelre könyvelte.A USA-beli gyáraiét is.Nem véletlen volt hatalmas fejlesztési központ amit a Peugeot kiszervezett.
Ja Z-s volt 8 szelep kemény 60 lovacska.
Most olvasgattam kicsit az OPEL történetét,98-tól a 18as eladásig végig veszteséges volt,azért ez nem véletlen.
de annak a motorkódja már x-el kezdődő volt, jut eszembe a corsába is az volt, a c-vel kezdődők lettek megszüntetve
Van itt valaki Zalaegerszegről?
Így érthető....
Classic lengyel gyártósorról 3 hetet vártunk rá.
A H volt 09-ben 3,5.
új gyártás is volt vagy elfekvő készlet?
Mindenki MINDENT IS jobban.
3guriga felettről indult.
De volt azt vettem, de te ezt is jobban tudod.