Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyedi,hütő lesz ott,semmi nem latszik beles ennyi csempe volt.Az nem az en feladatom,a tulajé.le.
Képzeld, mit találtam! A Csótányról írt népítéletemet.
https://nepitelet.hu/motorok/h...
Egyébként baloldalt ez milyen megoldás? Van a pult, azon túllóg a falburkoló,kb 30centivel,majd jön a felső szekrény ami szintén túllóg mint a falburkoló de az kb 10centire.
ez egy egyszerű lófasz konyha, lazán lehetne fokozni
az elődje kibírt 20 évet, ha ez is kibír annyit én már 70 felé lennék, ha még mindig látom a napfényt akkor se fog érdekelni hogy néz ki a konyha
szóval úgy vagyok evvel mint bogyó a kocsival, ez már az utolsó lesz
Te Zoli, minek van 4fiók egymás felett ? Szalvéta tartó ?

A vasalat a drága nem a bútorlap.
Edzett vagyok,nyomjad.
De ne legy 1,5 alatt.
Ez igazaból parasztvakítás, van 16-osból is jó. Sőt azt lehet jobban össze tudják préselni

Én nem merek képet felrakni meg árakat mert szívrohamot kapnàtok
A korpusz 18-as,23-ast már láttam,de kibaszottfelesleges az oldalból is,max irodabútort.A 4mm-es élfólia már jó választás,de drága.
meg azért sz se mindegy higy jisk szintű 16mm a bútorlap vagy 24mm
amúgy fából kb 250 ezerrelnlett volna több, de a natúr fenyő nem tetszett az asszonynak ha festve van akkor meg kb tökmindegy hogy bútorlap vagy fa
meg kb fél év vafy több mite lett volna ésszerű áron szárított cucc
mondjuk én leszarom hogy vízálló vagy karc álló vagy minden álló, az a lényeg az asszony boldog aztán nem basztat
Nekem is MDF a konyha, szépen méretre lett vágva és lefestettem, ha új konyha kell a bútor marad csak a festés cserélődik. Konyhapult szintén, színrefújva plusz karcálló lakkot kapott.
Ez egy MDF konyha,gépek nélkül 360e,mondjuk a gránit tál magában valami 60e.
de ez nem L-alak hanem U plusz még egy fecni az u egyik felén
ide te nem teszel be egyetlen kész terméket sem
amúgy az vicces hogy egy ajtó élfóliázása több mint az ajtó anyaga
Hát,a Tsanyi MAN kamionja se tudom mé volt 50 millió mikor a pözsóhájészed csak 5.
azt miért jó ha nem dagad be a víztől. nekünk 15 éve nem dagadt még be igaz nem fürdőző medencének használjuk a konyhabútort hanem arra amire való
semmi szükség,hogy egyedi legyen minden rész ez a legnagyobb marhaság
Inikém igazából nem az a hülye aki eladja...
Az biztos inkább a konektorba hugyoztam volna, minthogy egy tök egyszerű átlagos konyháért kifizettem volna 7 kilát
szoktam bútorlapokat vásárolni nem olcsó az biztos, de, hogy ez 4 kila nincs szerelékkel együtt sem az tuti
nekem is L alakú konyhám van aztán a sarokba jött egy sima sarokelem alulra felülre Ebben semmi kunszt nincsen. Valamivel drágább volt a sarokelem mint a többi de nem volt szignifikáns. Oké 15 évvel ezelőttről beszélünk szóval hagyjuk az akkori és a mostani árakat de nézzük az arányokat. Lófaxt nem kell itt egyedileg szabogatni sem. sarokba sarokelem azt kész Ha meg annyira egyedi a méret a konyha méreteiből adódóan az utolsó elemet pikk-pakk kisebbre lehet szabni házilag. Még akkor is, ha pont 3 fiókos az utolsó elem. persze az egy kicsit macerássabb Kb. 1 óra alatt megcsinálom az alsó-felső szekrényt álmomból felkeltve is. Kell hozzá egy szúrófűrész egy centi, egy filc vagy ceruza, meg egy vizimérték egyenes vonalat húzni, vagy ha igényesen körfűrésszel vágom megvezetni vele a gépet. 7 kiló szerintem qrva sok
minden része egyedi méret
valami jóféle cucc, nem értek hozzá de állítólag egész vízálló
egy fecnit ketté vágtam ázik egy hete de nem dagadt még be
azt mobdta az ember higy ha sérül az élfólia akkor se vastagszik meg
a másik alul már béna volt a sok felmosás miatt
400 körül volt a bútorlap meg a munkalap
Próbáld beszabni a két szabvány 240-es blokkot.
A blokk mindig olcsóbb.
Ha ugyanezeket az elemeket egyedileg veszed az alsók ára több lesz mint az egész blokk.
Autóvezetési kisokos:
hát pont így gondoltam én is 240-es blokkot vettem az egyik lakásba tavaly 120-ért mosogatóval. Na kb. ezt szorozd meg 2x azt ott van ini konyhája. Egy picsányi 10 nm konyháról beszélünk Hol van ez a 7 kilához?
Nem fa,sima butorlap,nem vagy tisztaban az arakkal mostanaban.
Asztalos arakkal foleg.
Egy sima nem lapszerelt 200/60 as blokk 95e.Mosogatoval.