Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a motorbalesetem után mentem ilyen biztosító megfingató ügyvédhez. Úgy ajánlották. Ott nem volt szó 3/4 részről és előre sem kellet fizetni semmit. A megnyert pénzből kellett volna 20%-ot kifizetni.
Csak még legyen szép új alufelni a rötyóra, mielőtt elkobozzák.
egy volt munkatársnőm barátnőjének a férje meghalt egy közúti balesetben
a biztosító fizetett mindent, még a temetésre vett ruhákat is meg az ügyintézéshez szükséges mozgások taxi számláit is
kiesett munka lelki bánat stbstbstb
egy hegynyi pénz lett kiénekelve a biztosítótól
egy picike hiba volt csak benne hogy az ügyvéd vitte 3/4 részét, ügyvéd nélkül meg esélytelen bármi nagyobb pénzt is megnyerni
vagy ha igen eltart 15 évig és már csak a bíróságra járás egy csomó kiesett kereső idő és egyéb költség
hát az lesz a megoldás,hogy 22-től akkor én vele vagyok
mivel nem a pórnép kezére kerül így nekünk igazából mindegy
mi is fog változni?
Na a nagy többség mondta is, hogy tisztába van ezzel, de ha ez megtörténik akkor a biztosító vagy a károkozó fizesse ki az autó értékcsökkenését IS.
Persze vehet mindenki félmillió km-es özön víz előtti passzátot ott már nem kell az értékcsökkenéssel törődni Egy munkatársnő férjének telibeb.szták a gömb swittyét karácsony előtt Az elkövető elmenekült ugyan a helyszínről de a rendőrök 1 óra alatt elfogták a részeg cigányokat egy opel asztrával biztosítás nélkül sikerült nekik ez a baleset.
Nos Kötelező ugyan nem volt, de van valami országos biztosítási hálózat aki fizet ilyen esetben A switty a lábán ment haza a helyszínelés után de a hátulja azért elég jól megtört. A márkaszervíz 1,3 millió ft-ot számolt a javításra. Tehát gtk-lett azaz gazdaságosan nem hozható helyre az autó a taxa ár tekintetében. (gyakorlatilag az autó ára el sem éri a javítás költségét) Aztán eltelt 2 hónap még nincs újabb fejlemény
kórházi kezelést, a szappantól a wc papírig a balesetben sérült ruházatot, telefont karórát stb. A kgfb minden ilyet fizetni kell csak sokan ezt nem tudják Sokan azt hiszik a biztosítás az autón történő kár megtérítésével ellátta feladatát
Nagyjából a HAB-on is ott helyezkedik el tehát a saját eszétől semmi eltérőt nem mondott
a szomszédis faluban pár ciklussal ezelőtt az mszp polgármester jelölt az volt aki anno a lakodalmamban felszolgáló volt, most meg valami telepőr
ettől értelmesebb nem vállalta
persze meg is nyerte mert a sok őskomcsi rá szavazott
na azóta sincs balos jelölt
És a szarvas Inikém gondolatban megöltél egy szarvast Nem lehetne átmódosítani a sztorit úgy, hogy egy elszabadult traktorkerék kigurul az útra?
na most nem az van, hogy a biztosító kalkulál rá egy kárösszeget azt vagy elfogadod vagy nem?
Nem sok biztosítós esetem volt, egy két szélvédő néhány kisebb koccanásos karambol egy sem az én hibámból. Mindig jött valami kárszakértő forma Számolgatott a jegyzetfüzetébe azt mondott a helyszínen egy kalkulált összeget. Addigra én már naprakészen tudtam, hogy mennyibe fog ez nekem kijönni Én mindig több lóvét kaptam mint amibe a javítás került A legutolsó olyan 2016 környékén lehetett amikor Gödöllön a rendőrkapitány autója belém tolatott. Kaptam 152 ezret. borravalóval együtt 75-ért rendbe hozattam az autót. De kb. mindig így jártam
Most ahogy visszaolvastam, szegény Bogyót kezdem sajnálni. Amit itt kapott!
A vidit elnézve értem miért
Má sárga a bajsza, annyit szíta a tőttöt blázt.
Ezt beszoptad.
Kinek-kinek érdemei szerint?!
KB.
Amúgy egész nap csak Bogyót szívattátok? Gondolom nem érdemes visszaolvasnom
De gerinek elég fizetségnek hogy egésznap fészbúkposztolhat.
Bogyó meg mit kap érte cserébe?
Minket.
Bogyó urat kéne megkérdezni hogy akkor ez a lopás dolog hogyan van. Hátha nyilatkozik majd.
Kari geri rendes, neki nem.kell a lové, csak.annak a közel harmonc befolyásos figurának, akik hatalomra tolták
Vagy az nem ugyanaz, ha másnak lop?
Igen, ők ellopják "valahonnan" és az embereknek adják a magyar robin hadházy hood és robin kari geri hood.
De hülyék vagytok itt röhögök mióta még a végén megsajnálom bogyót pedig nem érdemli meg.