Elhúzodott faszán egy évet
A kisebbik baj az lett, hogy közben az ügyvéd meghalt
A nagyobbik baj az, hogy az ellenfél nem nyugodott bele a helyszín során megállapított rendőrségi jelentésnek vagy minek, aztán szakértői vizsgálatot kért. Aztán a helyszínen rekonstruálni kellett az esetet
Szarvasról jött le egy fórumos haver a zx9 ével, újból el kellett játszani az esetet, persze itt már csak tologatni kellett a motort a haverét nem kellett összetörni a szakértő és a rendőrök jelenlétében
Ha nem felejtem el előkeresem a szakértői összefoglalót,meg a fényképeket a rekonstruálásról
A bukó, a motoros ruha egy földhözvert telefon a komnplett kórházi kezelésre ráment költségeim a köpeny a törölköző a mamusz még a wc papír is
Aztán a munkából való kiesésem, illetve adta a tippeket, hogy az otthon elvégzendő feladataim amit nem tudtam megcsinálni a a törött kezem miatt. Úgy, hogy kőműves havertól be kellett kérnem árajánlatot az udvar betonozására amit "én akartam csinálni" de majd a kőművesnek kell, aztán jött a kertészeti munkák a sövénnyírástó a fűnyírásig a tujafák visszametszése és a többi
Nem jut eszembe még mik voltak de teljesen irracionális dolgok azt hittem ez valami vicc
Mondta az ügyvéd ne kacarásszak majd nagyot ámulok, amikor megnyer nekem vagy 3 gurigát
Van farmeros övtáskás kéred?