Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy csomó fotóm ezt mertem feltenni itt nem nagyon látszanak az arcok
Van farmeros övtáskás kéred?
Már akkot is fotomán voltál.ugy látom
Téged le kéne tiltani minden kép rögzitésére alkalmas eszközröl
nem
igen
az ingatlanokat? 3 év múlva a dupláját érik várjatok még vele
Szerintem nem, egy autókereskedőé és a telepe mellett van kirakva ammíg volt tábla addig eladó és bérbeadó volt, de megkérdezem mert a vejeméknek haverja is a csóka.
18 méter pont elég lenne ahhoz hogy a felénél elvigyen a szívinfarktus
aztán lehet el se bírna
plusz még ami befolyik az átbaszásból
mert ugye 15 nap van átíratni, de ha a biztosítással is vársz eddig levesznek jó sok pénzzel
napi 100-300 vagy még több
persze ezt senki sem hangoztatja
De azt akkor te fizetted a biztosítótól felmarkolt pénzből. Tehát 1-es eset.
Látod, hogy nem.vagy okos?
Középsöhöz hasonlokat nézegetek. 15-18 m lenne ideális illetve a meghajtás.nem hátrány ha hibrod.
Ezeket mi eladjuk az idén.
Az összes magyar portált nézegetem, de nem sok van fent. Ami volt azt elvitték mire megnéztem volna, többi vagy drág avgy nem z igazi. Azt hirdetik valahol ami nálatok van?
Hát nem
Te, én és a többiek akik rendesen fizetik a bizt. díjakat mert abba van beleépítve.
Ilyen autó után köthető emelőkosarat árulnak nálunk több mint egy éve, lehet, hogy túl drága és azért nem adta még el vagy csak itt nem kell senkinek bár az eladó tábla 1 hónapja lekerült róla.
mer az egy ablakklíma szakikám nem
ezek szerint nem kínai rongyokba jársz
á ezeket új árában adják mostanság nagy divat lett a dobozos uaz, meg a parancsnoki uaz felújítása és vagyonokért árulása. A laktanyában mondjuk nem értettem miért fényes festékkel volt lefestve a haditechnika, kb. 20 km-ről megcsillant a napba. Normál harci járműveket mattal festenek. Nálunk a parancsnoki uazok kivétel nélkül fényesek voltak
Sajnos hiba csúszott a dologba Elhúzodott faszán egy évet A kisebbik baj az lett, hogy közben az ügyvéd meghalt A nagyobbik baj az, hogy az ellenfél nem nyugodott bele a helyszín során megállapított rendőrségi jelentésnek vagy minek, aztán szakértői vizsgálatot kért. Aztán a helyszínen rekonstruálni kellett az esetet Szarvasról jött le egy fórumos haver a zx9 ével, újból el kellett játszani az esetet, persze itt már csak tologatni kellett a motort a haverét nem kellett összetörni a szakértő és a rendőrök jelenlétében
Aztán tanú híján a szakértő nem tudott egyértelmű megállapítást tenni 3 lehetséges variációt tudott elképzelhetőnek tartani ebből 2 arról szólt, hogy nem az én saram a 3-ikmeg az,hogy lehetett olyan szerencsétlen véletlen körülmény aminek következtében az autót vezető a megkezdett fordulási manővernél már engem nem láthatott
Innentől kezdve bukott a dolog. Senki nem lett megbüntetve, senkinek nem fizetett a biztosító, mindenki benyelte a saját kárát Ha nem felejtem el előkeresem a szakértői összefoglalót,meg a fényképeket a rekonstruálásról
Hát nekem is adott házifeladatot az ügyvéd A bukó, a motoros ruha egy földhözvert telefon a komnplett kórházi kezelésre ráment költségeim a köpeny a törölköző a mamusz még a wc papír is Aztán a munkából való kiesésem, illetve adta a tippeket, hogy az otthon elvégzendő feladataim amit nem tudtam megcsinálni a a törött kezem miatt. Úgy, hogy kőműves havertól be kellett kérnem árajánlatot az udvar betonozására amit "én akartam csinálni" de majd a kőművesnek kell, aztán jött a kertészeti munkák a sövénnyírástó a fűnyírásig a tujafák visszametszése és a többi Nem jut eszembe még mik voltak de teljesen irracionális dolgok azt hittem ez valami vicc Mondta az ügyvéd ne kacarásszak majd nagyot ámulok, amikor megnyer nekem vagy 3 gurigát
az már inkább uzsora ini
és ennek a mabisznak ki fizet vagy miből fizeti a károkat?
akkor én jobban jártam Nekem mindig maradt zsém miután elkészült az autó