Sok mindenben segítenek, mert ra vagyok szorulva, de az asztalost sajnos fullba fizetem cserébe nem egyszerű feladatot kapott.... persze a gazdagoknál, akik szép nagy házban laknak, ott könnyebb dolguk van, de hat az én házam csak egy kis szerény hajlék.....
Van amikor 6-ossal kezdődik a millió és ehhez jön még egy Miele gépszett, vagy Bosch, belekóstolhat a 10-esbe is. Igaz gránit, műkő pulttal.
Nekem semmi közöm hozzá, nem az én hasznom ez, csak alkalmazott vagyok.
Itt a márkát is meg kell fizetni, ami egyébként sokat jelent, mert minden pontosan ugyanakkora, nem úgy mint a legtöbb hazai lapszabásznál hogy a mm-ek ugrálnak, a 90fok meg kétszer nem sikerül ugyanakkorára
És milyen igazuk van! Ha kell a pénzük, akkor tessék tartani normális készletet, nem a katalógusokat mutogatni. Kép alapján a netről ő is tud rendelni, esetleg jóval olcsóbban. Nehéz a bútorboltosok élete....
Ha ekkora a hely akkor ekkora.
Agyfaszt kapok a konyhavásárlóktól.
KB akkora a képzelőerejük mint egy bébialigátornak.
Ha nincs élőben látható nekik megfelelő szín,elrendezés,forma,méret akkor nem is foglalkozik vele,csak megy a következő boltba.Hátha meglátni és megszeretni.
Ilyen kicsit még nem csináltunk, de amúgy 1,2-től szokott indulni és abban nincsenek fiókos szekrény csak sima ajtós. Aztán lehet turbózni, métere 4-600ezer
Szó szerint nyomorogsz.
Nekem semmi közöm hozzá, nem az én hasznom ez, csak alkalmazott vagyok.
Itt a márkát is meg kell fizetni, ami egyébként sokat jelent, mert minden pontosan ugyanakkora, nem úgy mint a legtöbb hazai lapszabásznál hogy a mm-ek ugrálnak, a 90fok meg kétszer nem sikerül ugyanakkorára
Bármikor tudok 3e forintos fogót rendelni.
Minden lakáshoz nem lehet tartani.
Te miafaszé tervezel egyedi darut.
Tessék tartani mindenkinek mindent raktáron.
Agyfaszt kapok a konyhavásárlóktól.
KB akkora a képzelőerejük mint egy bébialigátornak.
Ha nincs élőben látható nekik megfelelő szín,elrendezés,forma,méret akkor nem is foglalkozik vele,csak megy a következő boltba.Hátha meglátni és megszeretni.
http://youtu.be/4fpk2edfTjs
előtte nem volt a mögötte csempe és full bénén nézett ki