Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálom,de nehéz................bürokrácia.
Ugye? kellene az az alapítvány
Sajnállak..................nagyon.
Szó szerint nyomorogsz.
Akiknek jól megy
Fürdő, előszoba, konyha összesen 20m2 konyha ebből 11m2 nyomorúságos
nekünk is szinte ennyi a fele
60m2
Persze,a szerénység egy erősség.
Sok mindenben segítenek, mert ra vagyok szorulva, de az asztalost sajnos fullba fizetem cserébe nem egyszerű feladatot kapott.... persze a gazdagoknál, akik szép nagy házban laknak, ott könnyebb dolguk van, de hat az én házam csak egy kis szerény hajlék.....
Jó de neked ajándék és alku van.
Te csak ne dicsekedjél!
Hozzá sem merek szólni
Van amikor 6-ossal kezdődik a millió és ehhez jön még egy Miele gépszett, vagy Bosch, belekóstolhat a 10-esbe is. Igaz gránit, műkő pulttal.
Nekem semmi közöm hozzá, nem az én hasznom ez, csak alkalmazott vagyok.
Itt a márkát is meg kell fizetni, ami egyébként sokat jelent, mert minden pontosan ugyanakkora, nem úgy mint a legtöbb hazai lapszabásznál hogy a mm-ek ugrálnak, a 90fok meg kétszer nem sikerül ugyanakkorára
Van olyan amibe csak egy sima fiók szerkezet front nélkül 20-30e,rácskosaras tartó 60e stb.
Bármikor tudok 3e forintos fogót rendelni.
Lónak a faszát.
Minden lakáshoz nem lehet tartani.
Te miafaszé tervezel egyedi darut.
Tessék tartani mindenkinek mindent raktáron.
Azért ez már az agyrém kategória, milliót emlegetni egy szaros szekrénynél.
És milyen igazuk van! Ha kell a pénzük, akkor tessék tartani normális készletet, nem a katalógusokat mutogatni. Kép alapján a netről ő is tud rendelni, esetleg jóval olcsóbban. Nehéz a bútorboltosok élete....
Ha ekkora a hely akkor ekkora.
Agyfaszt kapok a konyhavásárlóktól.
KB akkora a képzelőerejük mint egy bébialigátornak.
Ha nincs élőben látható nekik megfelelő szín,elrendezés,forma,méret akkor nem is foglalkozik vele,csak megy a következő boltba.Hátha meglátni és megszeretni.
Ilyen kicsit még nem csináltunk, de amúgy 1,2-től szokott indulni és abban nincsenek fiókos szekrény csak sima ajtós. Aztán lehet turbózni, métere 4-600ezer
nekem is mindegy csak tudom hogy látszani fog, nézegettem pár évig csak nem kaptam olyan csempét ami fent volt és nem tudtam megcsinálni
Nem az én dolgom.
motoros macskánk álruhában pecázik is?
http://youtu.be/4fpk2edfTjs
pedig kurvára látszani fog hogy nincs csempe, ezért csempéztem telibe a hűtő hátulját
előtte nem volt a mögötte csempe és full bénén nézett ki
Belőle.
Akkor még fiatal voltam, és bohó, tudtam olyan hosszan írni, mint a Pipi szokott.