Ez se szép, de működik még mindene, nem lesz kétmillió és elviszik. Az ütősebb iveco v sprinter 4M-től van, azokra meg már sok meló kell, hogy tényleg termeljen.
Azokat jó árban a hollandoknál(merci, ford) v olaszoknál (nissan ,hyundai,mazda) tudtam venni, de lehet bárhol , bármi, csak sok kapcsolat kell megtalálni, ami éri a pénzét.
Nem minden héten utazok én sem 4e km-t kocsiért v munkagépért, de ha jó akció van, akkor nem agyalok, megyek, minthogy más kaszálja le a hasznot. Aki meg kényelmes, az had fizessen vastagon.
Nálunk meg még 3m felett van egy olyan régi lom, ami nekem megállt hazahozva-bepapirozva 1.3-ba. Ott meg már vmi többezer jurós környezetterhelési díjat basznak az ilyen régebbi vasakra, ezért vagy simán bontóba viszik vagy eladják gombokért, mint az enyémet is. Nekem Cegléden bepapirozták 2 nap alatt, nem volt semmi szopás. Itthon többnyire lerugott szarok vannak, ami meg rendben van, az csilliárd
Franciából tavaly vettem 2200-ért 2.8 tdi patrolt csörlővel , galytörővel 166ezerrel, de voltak micuk is meg toyoták, csak nekem a 6hengeres jobban adta. Linkeltem neked a múltkor L400-ast 2.8-as láncos motorral.
de már én is unom ugyhogy venni kell valami.emelöberendezést
motort rendszámoztunk nem túl régen, az is odabaszott idegileg
hazahozni is csomó zseton, itthon szopni a rendszámmal
tiszta stressz