Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az se sokat egyszerüsit. Nincs kedvem kockáztatni egy visszafordulást, a németek épp mostanság keményitettek.
Szakmai/üzleti célból v áruszállítás mehet.
Lengyeleknél is, csak épp kijutni képtelenség a faszom virusmizéria miatt.
dánoknál/hollandoknál vannak kicsi pénzért faszák ilyen melóra, 12-13m munkamagasság kb 900 kg össztömeg, szgk is húzhatja E kat-mentesen
Van létra
de már én is unom ugyhogy venni kell valami.emelöberendezést
Ez van, ha nincs, aki kimásszon egy métert jobbra a függőleges falig.
Azt értem, de a konzol tákolás két pár falitartobol
Tetőtér. Úgy adta ki nekik Egem is szokott hívni 3-4 klímás, hogy kosarasból rakjak fel nekik külső gépeket. Hát van agyalás néha, h hova lesz jó ?
Ez se szép, de működik még mindene, nem lesz kétmillió és elviszik. Az ütősebb iveco v sprinter 4M-től van, azokra meg már sok meló kell, hogy tényleg termeljen.
Elég faszul rakták fel azt a klimát.....
Az a baj hogy itthon a 80%-a hulladék.
de pont vagy három hete találtam itt a környéken egy lejárt műszakis kis billencset vas árában
Na,ez az én problémám hogy nem nagyon vannak kapcsolatok,illetve olyan akire ezt rá lehetne bízni.Előbb indulnék el felkutatni.
hát én akkor inkább nem alszok a kisbuszban
motort rendszámoztunk nem túl régen, az is odabaszott idegileg
Azokat jó árban a hollandoknál(merci, ford) v olaszoknál (nissan ,hyundai,mazda) tudtam venni, de lehet bárhol , bármi, csak sok kapcsolat kell megtalálni, ami éri a pénzét.
Kis platóst is ki lehet fogni jókat jóáron?
Nem minden héten utazok én sem 4e km-t kocsiért v munkagépért, de ha jó akció van, akkor nem agyalok, megyek, minthogy más kaszálja le a hasznot. Aki meg kényelmes, az had fizessen vastagon.
lehet jobban megéri, de nekem ez túl nagy macera
Van benne gazdagon, ne aggódj
Nálunk meg még 3m felett van egy olyan régi lom, ami nekem megállt hazahozva-bepapirozva 1.3-ba. Ott meg már vmi többezer jurós környezetterhelési díjat basznak az ilyen régebbi vasakra, ezért vagy simán bontóba viszik vagy eladják gombokért, mint az enyémet is. Nekem Cegléden bepapirozták 2 nap alatt, nem volt semmi szopás. Itthon többnyire lerugott szarok vannak, ami meg rendben van, az csilliárd
Pipi?Még a saját szarát is megenné ha spóról vele.Szóval biztos nem adná oda ingyen.
A múltkor Pipi ingyen odaadta volna a szarát, az meg nem kellett.....
ki nem megyek a csigazabálókhoz ilyen lomokért
hazahozni is csomó zseton, itthon szopni a rendszámmal
tiszta stressz
Franciából tavaly vettem 2200-ért 2.8 tdi patrolt csörlővel , galytörővel 166ezerrel, de voltak micuk is meg toyoták, csak nekem a 6hengeres jobban adta. Linkeltem neked a múltkor L400-ast 2.8-as láncos motorral.
Csak haj ne legyen benne.