Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40 ft-ért veszel méterét az élfóliának azt az asszony vasalójával rávasalod ne szórakozz már mondtam, nem az a hülye aki eladja és ha u alak akkor mi van? 2x2 sarokelem hát nem nagy kunszt. Továbbra is a 7 kilán vagyok kiakadva. Igazság szerint ha itt lenne nálam az a konyha lapra szerelve lemérném az összes elemet, furathelyet kimarást a kicsapó elemeknek stb. kb. 200 kilából méretre is vágnák meg leélfóliáznák, de legyek gavallér legyen 3 kila én meg ingyen összeraknám magamnak
Akkor atbasztak, 2-t nem er.
nincs összefüggés a 2 dolog között nem ismerem a kamion árakat azért nem gondolnám, hogy 50 guriga egy vontató azért már dzson dír vagy nyú holland traktort is kapsz.
pözsóhájesz csak 4 volt
Tavozz tolem sarkány.
Még gondolkodom.
De lehet, hogy beszélek Zolival és akkor mebekülhetsz!
Mondjuk azt tényleg nem szeretném látni ahogy egymást meghúzzátok, azt biztos komolyan venném és bármely ereszen elmenekülnék.
Kétkulacsos köpönyegforgató. Azt hiszi, hogy a Führere nem olvassa a Sportmotort.....
Meg te is, hogy ilyet írsz!
Ugyanez a nagyobb áruházakban 600-nál kezdődne, de a milla sem lehetetlen, én nem tudom, hogy a pipi hol vásárol bútort, de volt olyan, hogy cigány kereskedőnek adtunk el kissé sérült autót és mondta később, hogy 25-ért megcsinálták.......nekünk akkor a legolcsóbb ajánlat is 200 volt arra a sérülésre, nyilván vannak ilyen bútorosok akik a lapszabászatok hulladékát veszik meg köbméterét 2000-ért és abból ragasztanak össze valamit, de hát az csak olyan amilyen.
Es egyebkent is o1g.
Hogyne kellene hozzá szaktudás.
És nem is irigylem a költöztetőket.
Itt ment az egymás húzása Zolival, de ezt te halálosan komolyan vetted.
Ne tedd, árt az egészségnek.!
Nyílván nem a te igénytelen kategóriád !
Saját magadnak festeni ,meg lakkozni a konyhapultot ?
Igénytelen állat !
Egy minőségi konyhaszekrény 1.5 milliónál kezdődik ,gránit vagy márvány munkalappal !
Ehhez még jön a gépészet !
3 -4 millió az induló burkolatokkal együtt !
A mi konyhánkat nem is merem mondani mennyibe került mikor építkeztünk....
Úgy véled a költöztetéshez nem kell tudás?...........hááát vagy 26 évig csináltam, hirtelen fel tudnál vinni egy 2.20 magas kétajtós szekrényt a hátadon a 8.-ra úgy, hogy egyik sarka se érjen sehol a falhoz és semmi ne sérüljön meg? Vagy 8 évig szállítottam házhoz a tecsóból műcikkeket és sokszor rakodó nélkül, az 560l-es hűtő menne egyedül alagsorba, tetőtérbe vagy akárcsak a kocsiról levenni anélkül, hogy összetörnéd? Ma már nekem sem menne, de majd' 60 vagyok, az utolsó költim 6 éve volt 1 rakodóval két kanyarban 4-ről 7-re, mondjuk majd meg döglöttem és az utolsó két órában már megálltam 2-3 emeletenként pihenni, ja, a gurtnival üvegesben gondolom simán menne egy 8-as biliárd asztal palája....ja amúgy kb. 350kg egy régebbié. Persze nem az a kunszt (illetve azért az is), hogy megemeled és elviszed hanem, hogy mindezt a kurva drága bútorokkal sérülésmentesen teszed, nekem a leghosszabb költim 25 óra volt egyhuzamban, két ifával 4-en csináltuk és 1 órára álltunk meg míg a tulaj hozott pizzát. Tehát én is amondó vagyok, hogy a bútorozás az egy semmi munka bárki megcsinálja bármikor.
ettől kisebbnek nem sok értelme van, faterék anno vettem egy betongarázst, szoci rendszerben egész olcsó volt aztán rájöttek hogy fáskamrának kiváló de garázsnak kicsit kicsi
Jahhhh ma már semmi sem olcsó
Sokat kérnek a hajlékonyak.
Az alapítvány indító tőkéjét csak be tudod rakni...
Ne már..... sztem még sosem mehetett ennyire jól egy butorbolt....
Szar időket élünk.
Navazze......
Jó de én el is akarom sikkasztani,nem találok egy hajlékonyt sem.
A garazs nekem külön van.... kb ekkora, mint neked....
Pedig most mar a látványos meló megy, lassan kellene az a pénz
lent van 130nm fent meg 80, van hely lomokat őrizni
mondjuk a lenti 130ból lejön a garázs, 6.5x4.2 ha jól emlékszem
ez 5,5 évi fizetésem volt anno