Előállítása
Vízben szénhidrátot oldanak fel, majd nitrogén tartalmú vegyületet adnak hozzá, valamint foszfor-forrást (általában nátrium-foszfátot). Ezt követően az ipari fermentációt kevert (levegőztetés nem szükséges anaerob mikroorganizmus lévén) reaktorban végzik, így a baktériumtenyészet xantángumit választ ki az extracelluláris térbe. Ezzel a módszerrel 3-5 tömegszázalékos xantángumi-koncentráció érhető el. Ezt követően a kapott xantánt izopropanollal kicsapatják, megszárítják, majd megőrlik. A végeredmény a tiszta xantángumi, forró vízben nagyon jól oldható, fehér por formájában.
Összetevők
Nyers fűszer- és pritaminpaprika (87%), étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag (xantángumi), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát); a csípős változatban erős fűszerpaprika is van.
állítólag alá kell írni egy papírt hogy saját felelősségre adják csak be
szóval bármi történik az oltottal olyan mintha nem történne semmi
azért ezek után sokan azt gondolják hogy nem az igazi az oltás
20 másodperctől többet nem merek igérni mert annyi idő akatt kifogy a szuszból a bálna testem és a keringés is kezd összeomlani
de ha nem igényli a kemény veretést akkor akár fél percig is el tudom húzni
Vízben szénhidrátot oldanak fel, majd nitrogén tartalmú vegyületet adnak hozzá, valamint foszfor-forrást (általában nátrium-foszfátot). Ezt követően az ipari fermentációt kevert (levegőztetés nem szükséges anaerob mikroorganizmus lévén) reaktorban végzik, így a baktériumtenyészet xantángumit választ ki az extracelluláris térbe. Ezzel a módszerrel 3-5 tömegszázalékos xantángumi-koncentráció érhető el. Ezt követően a kapott xantánt izopropanollal kicsapatják, megszárítják, majd megőrlik. A végeredmény a tiszta xantángumi, forró vízben nagyon jól oldható, fehér por formájában.
Egyed.
Összetevők
Nyers fűszer- és pritaminpaprika (87%), étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag (xantángumi), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát); a csípős változatban erős fűszerpaprika is van.
A xantálgumi elég szarul hangzik.
szóval bármi történik az oltottal olyan mintha nem történne semmi
azért ezek után sokan azt gondolják hogy nem az igazi az oltás
Mer én asszem a suli büfében.
Es jakob szereti a parizert pirosarannyal.
Embert nem lattam 20 eve igy enni azt a szart.
http://youtu.be/rXV2ZCqfuKw
de ha nem igényli a kemény veretést akkor akár fél percig is el tudom húzni