Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az opelban az egy éves 95ös is jó volt
minden ősszel tankolok kb 15 litert avval elvagyok télen, olyan rettenet büdös tud lenni hogy a könnyem folyik
Amivel a motorom nem indult már azt én is mindig az Opelba töltöttem, mert az bármivel elment
eleje a robogóba ment
már csak arra lennék kíváncsi, hogy öntötte bele a végét
Az eleje a tetején van nem?
akkor az "eleje" még megvan tedd el, később jól jön....
remélem bedöglött már
én most öntöttem bele az opelba a múlt évi nagyon olcsó benzin végét
na tessék már meg is fejtetted Özönlenek a turisták
Ez biztos, mert tegnap az autópályáról lenéztem a soroksári buy way-re az ikea, obi, ósan előtt verekedtek a parkolóhelyekért
Nem...olyan lóvés !
Olyan dagadt vagy hogy nem tudsz menni?
Ez régi poén... de fogd fel a drámai oldalát: nekem pont most kell 50 litert tankolni, és ha fentebb ment mondjuk 3 Ft-al, akkor most bukok 150 Ft-ot!
Mondjuk a qrva anyjukat, mi indokolhatja ezt, a múltkor 6 Ft, most 3... ja, biztos megugrott a turizmus!
Ezt az üzemanyag ár drágulást én sem értem
De mi drágult Ezelőtt is 3000 ért tankoltam, most is 3000 ért tankolok, meg ezután is 3000 ért fogok tankolni
Szerintem semmi változás
Baszki,pedig még mindig 10e volt az összeg amit fizettem.
Ráadásul, hogy süt a nap, a napelem sem dísznek van
Nem tudom, nézem a számlát, de még mindig 42ft/kWh a villany
Én nem veszem észre ezt a zárásos dolgot !
Fodrász és körmös eddig is házhoz jött ,ruhát meg ha nem veszek 3-4 hétig ,valahogy kibírom .
De ha nagyon hiányzik ,rendelek a neten !
Közölték a jó hírt is nagy boldogan bezengték a PEPCO is nyitva lehet
Hurrá
alapítsd meg a Kanapé Egyházat, egy tag már biztos lenne Ini személyében.... azt tudod mondani, hogy nem árulsz, épp mise van
végre drágulnak az üzemanyagok....... már úgy untam, hogy a hétvégén nem emelkedett az áruk....
Nem,próbálom a honlapot intézni,söprögetek,pakolgatok,telefonos ügyfélszolgálatot tartok.
Elvileg vegyesiparcikk megvan mint terület,de nem találok semmit ami kimondja pontosan mely terület lehet nyitva.
a könyvelő két kattintással felveszi a tevékenységi kört a rendszerbe... két muskátli, meg 3 ásó a boltba és mehet a buli....
hogy kaphatta meg? behívta az orvosa a csodálatos adatbázis alapján ez amúgy teljesen hihető. hiszen jól láthatóan egy egyszerű access konfigot nem sikerült megoldani annak, aki biztos, hogy qrva sok pénzt kapott ezért
Bútorbolt zárva, akkor vasreszelés? Vagy kiraktál két vödör vágott virágot, hogy Virágbolt?