Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is tiltottá Druszám?
ENGEM NEM ZAVAR MEG NEM IS BÁNTOTTALAK SOHA DE MAJD SZÓLOK A TESTVÍREKNEK AZ ÉRDEKEDBEN
A "---" -nak: véletlenül nem voltam belépve, így kénytelen voltam olvasni az elmés hozzászólásaidat. Ezután ez nem fog előfordulni!
NA TE VÖRÖS A MÚTKOR MÁ TILTOTÁ CSAK HIÁNYOZTAM MI
Onnan tudod hogy valaki (itt) cigány, hogy nem tud helyesen írni, és be van nála ragadva a capslock.
MER AZTÁN TE BELEROKANSZ A MUNKÁBA
NA VAJON MÁR MÉ NINCS
FÉL ÓRA IT ÉS MEG IS VAN DE NEM KEL ANAK LENI MERT MINDENKIT IS ANAK NEVEZET
régebben jobban ki volt plakátolva a meteorológus
PEDIG TÖB VAN MINT GONDOLNÁD, MEG MOST AZ ÖSSZES VETERÁN SZOCI MOTORT ŐK VESZIK ADJÁK
Én egy benzinkúton találkoztam eggyel, valami ősöreg hatszázas sportgéppel volt. Köszöntünk egymásnak.
régen a munkahelyemen volt egy buzi nő azon simán látszott hogy az
amúgy ez a dolog mostanában divatos lett szóval nem feltétlen buzi mind "genetikailag" aztán persze hogy nem látszik
felénk van néhány abból is
egyre több van aztán mindenféle tevékenységet folytatnak, bár dolgozni nem nagyon akar egyik sem
Nem nagyon látni motoros rétiniggert.
Hogyan tudná bárki is, hogy ki az illető?
Meg a cigányok olvasnák a motoros fórumot?
SZEGÉNY RASZISTA EMBÖR
APUKA MINT IGAZGATÓ BIZTOS BÜSZKE IS VOLT ERE A FESTET FEJŰ HOMÁRA
Ezt én mindig érdekesnek találtam, hogy hogyan lehet megállapítani egy leszbikusoról, hogy leszbikus.
A buzikat jól fel lehet ismerni, akár a foglalkozásukról is.

https://index.hu/kultur/2021/0...

Itt persze a buzi mondanivalója alapján csak megerősítve érzem, hogy helyes a feltételezésem.
sanszosabb, h ránéztek a dzsipók és egy csöppet helyrerakták, ezért most csendben van egy ideig
Páran koppantak már lankánál, hiába mondtam(tuk), hogy ebből nem lesz rés cssk kihasznál mindenkit.
Lehet tényleg csak egy buzi.
NA MEGVAN AZ ELSŐ CÁFOLÓ DE INKÁB CSAK SZERTNÉ
Segíts, lécci, mert ezt most így nem értem. ZAVAR - ez mit jelent?
1) kijelentés, mely szerint nálad ez valami zavar
2) kérdés lett volna, csak nem találtál a klaviatúrán nagy kérdőjelet
3) nem tudod, mi a különbség a fenti kettő közt
ZAVAR
Ez a nagybetűzés ez nálad valami védjegy, vagy csak nem mutatták meg a suliban, hogy kell visszakapcsolni kisbetűre? Vagy csak attól félsz, nehogy elhibázd a tulajdon neveket meg a mondat kezdést, és így mész biztosra?
TUTI DE BIZTOS VAN ITT PÖCSÖS AKI TALÁN MEGCÁFOLJA