Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne cikizd már szegény Pipit! Egy néprajzostól ez is szép teljesítmény.
Tökéletesen látszik a képen hogy van benne egy hullám... egyenest akartál, azt csak a két végpont között tudsz, a kis lécecskéd nem elég hosszú egy egyeneshez de hát ehhez kellene egy kis ész is... ilyen munkát adnánk át valahol, körberöhögnének. Csavarok is összevissza állnak. Ezzel dicsekedni
nem tudom én volt amelyiket 8 évig is használtam
bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű
mer annyi eszed van mint egy döglött hintalónak
Nem is ragoznám tovább elmondtam a lényeget
Leejti átlag 2 naponta, szinte mindig kőre én összeszedem (háta, akku, eleje 1 m2-en szétszóródva) meg mindig rádiót meg mp3-at hallgat rajta fülessel, zsebben, úgy fut délutánonként. Szinte mind a 3,5-es csatlakozójánál megy szét, kontakt hiba, kikopik, stb. Javítgatni drágább, meg nem is lehet, ezek 1ccerhasználatos telók
Ilyen tenyérnyi üveges lófax tepsi 1 hónapig se bírná nála... meg utálná töltögetni állandóan. Ez kis szar 3-4 napot is elmegy ilyen gyűréssel.
pont ugyanúgy belesüllyed inikém még a hatszög forma is megvan ellen tart a csavarozásnak, meg hihető, hogy nem műanyag a kerítés hanem fa
6-os kapupántnak 7-est fúrsz, könnyebb is felrakni, meg a nyakán a négyszög akkor besüllyed. Jobban meg nem is kell neki, mint szintbe. Sztem ronda, mikor úgy behúzzák a fába, hogy a domb teteje lesz síkban, szétbassza a deszkát
meg a lyukak is össze vissza vannak......
én előre kifúrtam mindet egy méretre aztán jöhetett a madzag
sajnos egy részét én is elbasztam mert alulról mértem mert ott egyszerűbbnek tűnt mint az íven, aztán nem egyforma hosszúak ezek a szarok szerencsére ezek nem látszanak olyan helyen vannak
mit lehet vele csinálni hogy egy év alatt kihal a telefon?
a tapogatós az hagyján az érzékeny dolog leesik 3x és egyből vicces lesz még akkor is ha nem törik a kijelző
Sablon beszarás innen is látszik hogy nem vagy egy éles kés. Tudod, ezt zsinórral szokás...
Ez jó, fejleszti a kreativitását így talán nem lesz olyan eccerű gyökér, mint te
nem olyan buzi nagy a feje
mert a kapupánt a fához van kitalálva abba kicsit belesüllyed és már egyből esztétikus, de a műanyagba nem tud belesüllyedni
A Zasszony is ilyesmit használ, mint ez a 3 egyforma fekete... 105, 110. 120 vagy valami ilyesmi típus. Ő elnyű évente egyet de még mindig jobb, mint a lányom, mert annak 100 ezres teló 2 év...
Most vettem a 7en Nokia 150-et a Zasszonynak, de már 13 ezer, rohadt drága, a régiek 6-8-ba kerültek, persze újan. Én nem veszek használt telót, mint te
nagyjából rátapintottál a lényegre
Van 7 működő nokiám a c2-esek már viszont nem mennek a többi nókiának meg csak hasonló a menüje de nem pont ugyan az
Nem kockáztatok Nokia c2
Adna érte bármennyit - ennek évek alatt ennek kitanulta a kezelését, ekkora projektbe nem vágna bele még1x
azt, hogy te gyere azt nem is szeretném
Azért rakom fel képeken, hogy lássad miről maradtál le. Egyébként van több telója az ürgének, ha gondolod vehetek neked is egy c2-es de az már 20 körül van.
elvitte a kovid azt mondják vírus van meg félnek az emberek.
Múlt héten a soroksári mekiben vettem kaját assszem most másikat keresek mert fél óra volt a körforgalomból bejutni ugyanennyi ki
Az ikeából már az ablakból is lógank az emberek nem tudom mi lehet az a fontos dolog ami nem érhet rá Szóval így meg van ilyedve mindenki a vírustól Egyre kevesebb embert lehet már ezzel átbaszni szerintem Én járok az ikeába mióta megnyílt bár az áruházi részen nem voltam még csak kajálni járok oda Most egy ideje már nem kellett mennem
De mi nem akarunk veled menni
majd legkésőbb holnap megkapjátok Sok nókiás képet fogok tenni
Lássátok, hogy miről maradtatok le
és ez mitől szebb?
Rozsdamentes drága tényleg nekem mondod
Huhhh ........akkor estig nem.irod tele az oldalt
ezek 1 naposak Buda ide 1,5 óra. Az asszony még fodrászkodik ha megérkezik indulunk.
nézőpont kérdése szerintem ingyen kapom Az egyik legjobb nyomógombos telefon a mái napig.
nekem ilyen a feje, anyával alátéttel 40 felett volt, kibaszott drága a rozsdamentes