Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á,régen szalonképesebb volt.
ez a vezérlő és a lelke
Aztán ez szerinted csinálni 6v- ból 3v?
Akkor tessék, nekem ilyenem is van, van belőle 20 mA-os is.

https://www.hestore.hu/prod_10...

(Hidd el, jó lesz.)
Mérnöknek segítek építeni a házát.
Látom, mit csinál... Ja, és látom, hogy estére a fáradtsággal fordítottan arányosan hogyan kopnak a tanultak a józan paraszti ész előnyére.
Ez szerintem pont nem jó
Ez ismerős
Olyan tervet eszel ki amihez szerszám(hajlító) sincs
Aztán lehet szerszámot is tervezni hozzá, pedig ha másképp csinálja akkor még lehetett volna csinálni.....
Ezt teljesen igaz. Valamiért átformálják.a gondolkodásukat. Volt egy nagyon jo tanulom, kiválo gyakorlati szakember éett volna. Mérnök lett, abban is jo, mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Mig végezte a fösulit is járt dolgozgatni hozzám. Már akkor.mondtam neki hogy kezdesz elhülyülni, mindent sokkal bonyolultabban közelitesz meg, nem jozan paraszti és szakmai ésszel.
A terv megvan, a 2 ezer forintos Ali zseblámpa lesz szétszedve
Abban biztos nem 1w LED van de közel úgy világít mint az eredeti
Sötét szobában biztos jó lesz
https://tapegysegek.hu/spd/orf...

Tessék, itt a gyógyszer a bajodra.
Nyilván.nem. De vannak.feszültséggenerátorrol.müködö müködö ledek, ledcsoportok is. Lásd led szalag.
Holnap reggel dől el, mi lesz ebből. Az majdnem tuti, hogy valami hurut-szerűség, de ebben a mai légkörben ezt elhitetni az emberekkel...
Lehet kapni drágán dia filmet
Ez olyan vetítő hogy elemről is megy
Plusz mindenféle gyerek barát megoldás
Speciel én minden mérnököt úgy engednék önálló munkavégzésre, ha előtte vagy technikumot végzett, vagy x év gyakorlati tapasztalattal bír.
Ez mindenkinek jó lenne, de neki a legjobb.
Van itt egy srác, nem mondom melyik márkának dolgozik, tervező. Autók részleteit tervezik.
Mondtam neki hogy állj neki szerelni aztán utána tervezz...nekiállt szerelni, azóta átértékelte a munkáját
2: mi? állt a levegőben? akkor az nem gerenda volt, hanem pecabot
...de azzal sose állítja be a LED-et. Vagy rosszul világít, vagy nagyon - pár percig
Tervező mérnöknek sikerült olyan vasbeton gerendát betervezni:
1. Nem létezik abban a hosszban
2. Csak az egyik oldalon volt támasztva
Óriási volt
Nem tudom, ki kit mélytorkozott le, semmi közöm nincs is hozzá ... egyet tudok: a te torkod kapar...
Ez igy igaz. A volt sogorom mérnök volt, egy égöt nem tudott bekötni rendesen. De a siemens sf6-os megszakitok.minden paraméterét elsorolta.
A technikumokban.nagyjábol még gyakorlati szempontokat vettek figyelembe. de már az is kicsit elnagyolt volt
Ha a kivitelező szakmaiságot nézem, akkor a technikumnál nincs feljebb. A mérnök már ritkán lesz gyakorlati/kivitelező.
SOK MESTER EMBERT ISMEREK MÉGSEM KÉRKEDIK EGY SEM AZ ISKOLÁIVAL SŐT VAN AKINEK NINCS IS DE EMBERSÉGBŐL ÉS SZAKMAI TUDÁSBÓL PÁR TECHNIKUMOS TANULHATNA TŐLÜK
De fog. 0.7 voltot
Dióda nem fog feszültséget csökkenteni.