Mérnöknek segítek építeni a házát.
Látom, mit csinál... Ja, és látom, hogy estére a fáradtsággal fordítottan arányosan hogyan kopnak a tanultak a józan paraszti ész előnyére.
Ez ismerős
Olyan tervet eszel ki amihez szerszám(hajlító) sincs
Aztán lehet szerszámot is tervezni hozzá, pedig ha másképp csinálja akkor még lehetett volna csinálni.....
Ezt teljesen igaz. Valamiért átformálják.a gondolkodásukat. Volt egy nagyon jo tanulom, kiválo gyakorlati szakember éett volna. Mérnök lett, abban is jo, mai napig tartjuk a kapcsolatot.
Mig végezte a fösulit is járt dolgozgatni hozzám. Már akkor.mondtam neki hogy kezdesz elhülyülni, mindent sokkal bonyolultabban közelitesz meg, nem jozan paraszti és szakmai ésszel.
A terv megvan, a 2 ezer forintos Ali zseblámpa lesz szétszedve
Abban biztos nem 1w LED van de közel úgy világít mint az eredeti
Sötét szobában biztos jó lesz
Speciel én minden mérnököt úgy engednék önálló munkavégzésre, ha előtte vagy technikumot végzett, vagy x év gyakorlati tapasztalattal bír.
Ez mindenkinek jó lenne, de neki a legjobb.
Van itt egy srác, nem mondom melyik márkának dolgozik, tervező. Autók részleteit tervezik.
Mondtam neki hogy állj neki szerelni aztán utána tervezz...nekiállt szerelni, azóta átértékelte a munkáját
Ez igy igaz. A volt sogorom mérnök volt, egy égöt nem tudott bekötni rendesen. De a siemens sf6-os megszakitok.minden paraméterét elsorolta.
A technikumokban.nagyjábol még gyakorlati szempontokat vettek figyelembe. de már az is kicsit elnagyolt volt
SOK MESTER EMBERT ISMEREK MÉGSEM KÉRKEDIK EGY SEM AZ ISKOLÁIVAL SŐT VAN AKINEK NINCS IS DE EMBERSÉGBŐL ÉS SZAKMAI TUDÁSBÓL PÁR TECHNIKUMOS TANULHATNA TŐLÜK
https://www.hestore.hu/prod_10...
(Hidd el, jó lesz.)
Látom, mit csinál... Ja, és látom, hogy estére a fáradtsággal fordítottan arányosan hogyan kopnak a tanultak a józan paraszti ész előnyére.
Olyan tervet eszel ki amihez szerszám(hajlító) sincs
Aztán lehet szerszámot is tervezni hozzá, pedig ha másképp csinálja akkor még lehetett volna csinálni.....
Mig végezte a fösulit is járt dolgozgatni hozzám. Már akkor.mondtam neki hogy kezdesz elhülyülni, mindent sokkal bonyolultabban közelitesz meg, nem jozan paraszti és szakmai ésszel.
Abban biztos nem 1w LED van de közel úgy világít mint az eredeti
Sötét szobában biztos jó lesz
Tessék, itt a gyógyszer a bajodra.
Ez olyan vetítő hogy elemről is megy
Plusz mindenféle gyerek barát megoldás
Ez mindenkinek jó lenne, de neki a legjobb.
Mondtam neki hogy állj neki szerelni aztán utána tervezz...nekiállt szerelni, azóta átértékelte a munkáját
1. Nem létezik abban a hosszban
2. Csak az egyik oldalon volt támasztva
Óriási volt
A technikumokban.nagyjábol még gyakorlati szempontokat vettek figyelembe. de már az is kicsit elnagyolt volt