mennyire járható út az hogy van egy osram cqdp ledpanel (ha minden igaz 3v kell neki)egy gyerek diavetítőben ami 6 voltos, elé teszek 2 diódahidat aztán kb 3 volt jön ki a végén a ledpanelnak
úgy néz ki a led vezérlő halt ki
hihetetlen hogy egy karácsonyra vett diavetłtő 2 hónapot bír csak......
HA ENYI IDŐSEN NEM CSAK 2 BETÜS EMBER VOLNÁL AKOR KEVESEB LENNE A KONFLIKTUS FORÁS AZ ÉLETBEN KÉNE MEGMUTATNI NYELVÉSZ PROFESZOR MEKORA EMBER VAGY NEM IT DE OT CSAK 2 BETŰ: VŐ
Az idős emberek megváltozott személyisége lehet a probléma forrása. Pontosabban az, hogy egy nagyon nehezen tolerálható tartományba kerül. Az illetővel nekem amúgy semmi bajom, de el kell ismernie mindenkinek, hogy bizonyos személyiség jegyek irritálóak. Tudom, hogy türelmesnek kell (-ene) lenni, de ezt nem tudja mindenki megtenni egy egy határon túl.
Anyósomat én pl. megütném, amikor hazaérek és amikor találkozunk, mindig azt mondja, szia, hát megjöttél?
Nem bazmeg, nem, még ott vagyok. (mondanám), de csak a bazmegot kihagyva magázósban közlöm vele, még nem jöttem meg.
Egyszer mondtam a lányának, hogy valamikor elfut a méreg, azzal köszönök vissza, hogy ja, megjöttem, de maga még mindig él?
Anyám sem egyszerű, nem jár ki nagyon, de pont tönkrement a tévéje, egy hete szervizben van, nincs mit néznie, ez meg amúgy is az agyára ment a nagy semmittevés, ráér egész nap gondolkodni, ami szerintem oltári nagy baj.
Felhívott pár napja a munkahelyen, hogy hány centi magas a tévé? Azt már nem mondta, hogy az övé vagy kié, de amikor visszakérdeztem, hogy miből gondolja, hogy tudom ezt, meg hogy mekkora a mikró, mekkora a mosógép, meg hány centi magasan van a dugalj, azóta az sem beszél velem. Teljesen kizökkennek a az öregek a világból, egyből megy a hiszti és sértődés.
Ez van.
Én sohasem állítottam, hogy mind, kivétel nélkül a cigány az cigány.
Én is ismerek párat, akik után sok magát nem cigánynak valló is megnyalhatná az ujját. De olyan sok belőlük az, aki cigány, hogy egyszerűbbnek tűnik, ha általában a cigányokról beszélünk akkor általában fogalmazom meg a véleményemet.
Ha konkrétan az Orsós Pistáról, akit nem érnék utol a munkában, akkor nem esik nehezemre megemelni előtte a kalapomat.
Sőt, akkor sem potyognak majd ki a fogaim, ha el kell ismerem, hogy a határon belül élő 10 millió ember közül éppen egy cigánynak a legmagasabb az IQ-ja, vagy egy cigány a legdolgosabb, a legnagyobb értékteremtő, a legnagyobb adakozó, a legnagyobb önfeláldozó.
De kompletten róluk a véleményem nem fog megváltozni, mert 53 éve ismerem a fajtájukat és nem látok olyan jeleket, ami miatt ezt a véleményemet felülvizsgálnám. Vagyis látok, de az éppen nem a jó irányba mutat.
Nem sok olyan dolog van a világon, ami elvileg csak- és kizárólag annak jó, akire méretezték. A szemüveg pont ilyen. Az ellopott pénz, telefon, bicikli, azt bárki tudja használni, de ellopott szemüveget még nagy szerencsével sem nagyon.
Dioptria, cilinder, pupillatávolság, fizikai méret... nagyon együtt kell állniuk a csillagoknak, hogy jó legyen másnak.
Én igazából, örülök neki hogy van idős ember aki motorozik, sajnos ismerek sokat aki megkeseredik öregebb korára. Én a jelenlegi motoromat, 65 éves embertől vettem, amit vett helyette az pedig egy 1000-es varadéro. Úgyhogy le a kalappal!
Ez a szándékos helytelenírás egy hozzászólásban elmegy, de amúgy nem idegesítő, hanem azon is túlmegy. Értem, hogy ez a szándékod, de ez már olyan uncsi, hogy úgy jársz mint az az a vén buzi elemző nyamvadék, mindenkinél le leszel tiltva.
És ez szomorúnak kéne gondolnod, mert vélemény miatt én pl. senkit, de jellem miatt azonnal.
De ahogy írod, megint leküldök egy Neocitran-t.