Kultúra nem is, de aki abban az időben odáig eljutott, az azért az átlagot meghaladta.
Ám ha most a sok büfészakot leszámítjuk, meg a bölcsészeket, akkor most is más lenne a helyzet.
Szerintem.
TEJESEN MINDEGY MIJE VAN DE MOST IT MINT EMBERE MIRE FOG A TÖBSÉG EMLÉKEZNI NA EZEN KELET VOLNA NEKI A KORÁBÓL ADÓDÓAN ELGONDOLKODNI MIKOR IDE CSAK 1 SZÓT IS PÖTYÖGÖT
Nem.hiszem ott több kultura szorul az emberbe általában. Az csak valami gyorstalpalos komcsi iskola lehetett.
Nem.egy zseni az öreg szakmailag se meg emberileg se.
Lavina effektus, gugle kiadja Lehet, hogy 3.00 V-on megy a LED-ed, 3.01 V-on meg tönkre megy... ezért kell áramgenerátor. Az úgy műxik, hogy ad pl. 2 A-t a LED-nek, és ha több folyna, akkor csökken a feszültség, amitől kevesebb folyik, és így tovább, beáll az egyensúly. Minden LED driver így működik.
Íbéjjen 1000 félét tucc venni 500 Ft-ért fríposttal
sehol nem találtam olyan meghajtót mint ami benne van
amúgy mennyivel más egy meghajtó 3v mint egy natúr 3v? leszámítva hogy egy kicsit lassabban pulzál a diódahidas mint a kapcsolóüzemű tápos
Józsi bácsi se volt korábban ennyire megzizzenve. Most az utóbbi 1-2 évbe savanyodott be jobban. Az időjárásba korábban is be volt akadva, az még elment vhogy,de mostanság már túltolta egy cseppet a cigányozást/zsidózást/ bolsevikozást.
Ám ha most a sok büfészakot leszámítjuk, meg a bölcsészeket, akkor most is más lenne a helyzet.
Szerintem.
Nem.egy zseni az öreg szakmailag se meg emberileg se.
Mondjuk "abban" az időben az azért jelentett valamit.
Ráadásul mondig az iskolázottságával kérkedett de az mondig kiderült nincs neki. Több tisztelet és.no problem....
nézegettem az alin de nem volt hasonló, zseblámpába valókat találtam inkább
Íbéjjen 1000 félét tucc venni 500 Ft-ért fríposttal
amúgy mennyivel más egy meghajtó 3v mint egy natúr 3v? leszámítva hogy egy kicsit lassabban pulzál a diódahidas mint a kapcsolóüzemű tápos
Mert azért minőségi is: