Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEG-MEG APU VOLT VALAKI VAGY SOK VOLT A JÓSZÁG AZTÁN BEUGROTT PÁR EMBER KAMRÁJÁBA
Nem annyira. Bár néhány.pozicio megnyilt. Szerintem.neki.egy se jutott.
Kultúra nem is, de aki abban az időben odáig eljutott, az azért az átlagot meghaladta.
Ám ha most a sok büfészakot leszámítjuk, meg a bölcsészeket, akkor most is más lenne a helyzet.
Szerintem.
TEJESEN MINDEGY MIJE VAN DE MOST IT MINT EMBERE MIRE FOG A TÖBSÉG EMLÉKEZNI NA EZEN KELET VOLNA NEKI A KORÁBÓL ADÓDÓAN ELGONDOLKODNI MIKOR IDE CSAK 1 SZÓT IS PÖTYÖGÖT
Mondjuk a mai.technikum.pont szart se és.semmillyen téren.
Nem.hiszem ott több kultura szorul az emberbe általában. Az csak valami gyorstalpalos komcsi iskola lehetett.
Nem.egy zseni az öreg szakmailag se meg emberileg se.
Valami technikuma van neki asszem.
Mondjuk "abban" az időben az azért jelentett valamit.
Hol a pipinek igért diavetitöd? Ráadásul a mai világban még kapni divetitöt meg filmet?
Ha engem lemélytorkoznak, akkor nekem mitől kapar a torkom?
Az mondjuk elég szar
Ráadásul mondig az iskolázottságával kérkedett de az mondig kiderült nincs neki. Több tisztelet és.no problem....
csak azt is jó lenne tudni mennyit kér a led panel.........
nézegettem az alin de nem volt hasonló, zseblámpába valókat találtam inkább
Lavina effektus, gugle kiadja Lehet, hogy 3.00 V-on megy a LED-ed, 3.01 V-on meg tönkre megy... ezért kell áramgenerátor. Az úgy műxik, hogy ad pl. 2 A-t a LED-nek, és ha több folyna, akkor csökken a feszültség, amitől kevesebb folyik, és így tovább, beáll az egyensúly. Minden LED driver így működik.
Íbéjjen 1000 félét tucc venni 500 Ft-ért fríposttal
REMÉLJÜK HIÁNYOZNA A KOMOJ MŰSZAKI TARTALOM AMIK A TANÁCSAIBAN VOLTAK
Reméljük hogy nem beteg, csak simán megsértődött.
BIZTOS IJEN GYEREKEK VETÉK EL A ZSIROSKENYERÉT MIKOR KICSI VOLT
PEDIG HA TENÉD JÓL NÉZNE KI 2 ÁLAT ÖSZEKÖTVE
sehol nem találtam olyan meghajtót mint ami benne van
amúgy mennyivel más egy meghajtó 3v mint egy natúr 3v? leszámítva hogy egy kicsit lassabban pulzál a diódahidas mint a kapcsolóüzemű tápos
Józsi bácsi se volt korábban ennyire megzizzenve. Most az utóbbi 1-2 évbe savanyodott be jobban. Az időjárásba korábban is be volt akadva, az még elment vhogy,de mostanság már túltolta egy cseppet a cigányozást/zsidózást/ bolsevikozást.
A mélytorok módszernek vannak állítólag ilyen tünetei...
Az lehet, én nem vezettem még kecskét kötélen.
Semennyire. Úgy még a LED-et is szétkúrod, ha eddig még nem történt meg. A LED-et csak áramgenerátorról szabad hajtani, különben túldisszipál.
Akkor jól van, mégis rendes szülő vagy.
igen azt, hogy rábaxam a lídlis homokozót azt évente 2 -szer használja tökéletes így mégsem a betonon van
Ja, te a saját gyerekednek a legvackabbat vetted meg?
Mert azért minőségi is: