Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyó véres szájjal fröcsögi hogy le kell váltani mert O1G.
Aztán kiderül hogy GY1G, akkor meg jöttök ezzel a dumával.
Szóval így kicsit hiteltelen a fröcsögés.
Na de forgalmazták valaha?
Ezt hol lehet leellenőrizni? Mert ilyet talán életében most csinált elöször, ha ez igaz. A profi befektetök egy széles spektrumban fektetnek be, soha nem tesznek egy lóra...
BNV kiállításon láttam közülük néhányat hajdanán: a PALT buszt, a Hódgép Puliját, meg a Trabantból faragott Almát. A többi az nekem is teljesen újdonság.
Pont ezaz, hogy mindenhonnan kivont elég sok pénzt, csak ebbe az egyben fektetett be.
Ezek léteztek? Kaphatóak voltak? Mert szerintem addig sem jutottak el velük, hogy bukásnak lehessen nevezni öket...
De a gépgyártás más területei sem voltak sokkal különbek...
Nem mindenkit, csak akik nem engedték hogy kifesse a gumijukat rozsaszínre
Én is kivárom az ember kísérletet ha nem lesz más megoldás oltatok pfizerrel
Ne szúrj már ki vele, legalább a reményét hagyd élni egy kicsit.....
Nem is a baloldali politikusok az oltásellenesek, hanem ennek a topiknak nagyjából a fele.....
Nebasssssszzzzzzz
Én imádom amikor az egyik tolvaj banda azzal “legalizálja” magát, hogy a másik tolvaj bandára mutogat mondom én, hogy aki az egyiknek hisz, a másikba is.... Mindkettő egykutya....
Nem értem ezt az oltás ellenes propagandát.... mindenféle oldal szimpátia nélkül be tud valaki linkelni egy olyan videót ahol azt mondta bárki is a Fidesznél balosabb egyuttallasbol, hogy ne oltassa be magát vakcinaval? Mert én ilyenre nem emlékszem....
Van helyetted, aki ezt a szerepet töltse be.
Akkor most szigorítás vagy lazítás jöjjön?
Na, aztat ne.
Te meg azt akarod hogy a virus szabadon menjen vegig mindenkin.
Hogy nem vagyok terézanyu es ghandi kevereke?
Sejtettem
Ez van.
Ahha
Elcseszhettek volna.
Ok.
En meg hogy nrm erdekel, a kassza csilingeljen es bogyo rohaggyotthon.
Modernát, nem kínait!