Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom kapcsolóüzemű erősítő, azok kicsik olcsók, és többnyire úgy szólnak amennyibe kerülnek
csak ez annyira kicsi pénz hogy már meglepő, a 2x50w társa 5 ezer, az 24v 5a kér betápnak

én valami lófasz minihifit akartam első körben, de meg van őrülve a nép ezek 10-15 éve hegyekben álltak a szeméttelepen most meg pénzt is kérnek értük
ráadásul meg is kell műteni őket hogy legyen bemenő jel egy jack dugón, szóval pénzért felejtősek
Kb. semmi nem derül ki róla, hogy milyen rendszerű, milyen végfok van benne, így azért nehéz véleményt alkotni.
De tipikus kínai. ráírja hogy 200W teljesítmény 50W-os táplálással
Hogyne, meg 6*6centis áramkör aminek negyedét foglalja el a hűtőborda.
Jó ha 5W-ot tud ez a gyakorlatban.
Viszont a céljaidra szerintem megfelelő. Működni azért szoktak ezek elég jól.

Én egy régi bontott autórádiót használok ilyen célra. Azon is van BT, meg használható végfok.
Nekem tegnap hallt meg egy kedves kollégám.
Ő csak pár napig húzta a lélegeztető gépen. 2 hét alatt elvitte az első tünetektől, pedig neki megvolt a testsúlya, egészséges volt, aktív életet élt. Most volt 60éves.
A másik kolléga akivel egy autóval jártak, vele együtt kapta el. Dohányos, szívbeteg, stresszes életet él. 3 nap alatt átment rajta, tegnap már dolgozni is jött.
Szóval ez nem ezen múlik érzésem szerint.
Mindenkinek van háziorvosa. Megveszi és beadatja magának...Mint majd minden más oltás esetében is. Volt már ilyen a történelemben...
Ez az idióta letílt mindenkit, majd jön és hirdeti magát. Tényleg egy idíóta picsa.
De ha kéri mondjuk 5millió ember az oltást covid ellen, az 10 millió oltás, azt megnézem hogy hogy kivitelezik minden évben.
ilyen gagyi erősítővel találkozott már valaki?
https://www.aliexpress.com/ite...
garázsba kellene valami kacat amit a telefonnal össze lehet kötni
Nyilván, mert abba tized annyi eséllyel betegedsz meg súlyosan...
De ez sem lesz kötelezö...Bevezetik a természetes szelekciót...A Covidióták esélyt kapnak elpusztulni és ezzel egy jobb világot hátrahagyni maguk után, míg az értelmes emberek beoltatják magukat , ha rizikócsoportba tartoznak...
MÁJUSBAN NYITOM A SAJÁT SZERVIZEM!!!

Kezdjük el az időpont foglalásokat!!

Várom 3- 4 motorkerékpár szezon előtti szervizelését mint pl.: szelephézag ellenőrzés, állítás; karburátor tisztítás,állítás, szinkron- injektoros esetén szinkron, motorkerékpár átvizsgálása, folyadékok cseréje, stb.

Szolgáltatásaim:

Egyedi általam írt mobilalkalmazás, ahol az ügyfél realtime nyomon követheti a motor állapotát-többek között- készül!!

Emellé készül egy saját website is, ahol hasznos cikkek lesznek, ill maga a nyilvántartás, munkalap.

Olcsó alkatrészek ( ha azt szeretnéd, hogy én intézzem) !!!
Ügyfeles motorok szállítása - ÚJ
Fékpadi mérés - ÚJ
Benzinátfolyás mérés - ÚJ ( Ac pumpa teszt)
Ultrahangos tisztítás- ÚJ
Injektor fúvóka tisztítás-ÚJ
Műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsgáztatás!- ÚJ
Gumizás, centrírozás! - ÚJ

Vázmérés - szezonban AJÁNDÉK 15 munkaóra mellé!
Töltésrendszer diagnosztika, oszcilloszkópos vizsgálatok - ez eddig is volt de szeretnék vele többet foglalkozni, mivel van hozzá egy nagyon jó diagnosztikai eszközöm
Motorkerékpár kábelköteg javítások, elektromos hibák feltárása, javítása
Motorkerékpár diagnosztika - ÚJ: email-ben kimegy a számla mellett az elemzés!!!
Blokkfelújítás: hengerfej, henger, váltó stb.

Egyéb kérdések, igények esetén keress bátran: Ecsegi Szandra, szandra@prop-tech.hu

Várlak szeretettel májustól az új, saját szervizemben: Esztergom, Dorogi út 5-7.
Azt hány ember kéri? Ha jól tudom évi másfél millió, kb.
Gratula hozzá! Sok kellemes utazást. Nagyon szép állapotban van a képek alapján.
körlettársam úgy tűnik túléli a vírust, azt mondják egész jó már az esélye hogy felépül, bár a tüdő egész jól károsodott, vagy 2 hete a gépen van
a fura a dologban hogy ő is kicsit alultáplált, eddig 3 olyan megbetegedett embert ismerek aki az orvosilag ajánlott testsúly alatt volt aztán ebből kettőre már ráhúzták a homokot
Mint az influenzánál...
Gratula, nagyon jó kis motor, igazi kis méregzsák.... ráadásul a gyerek betegségét is kinőtte már eddig... 3 évig volt anno, a lábtartás elég sportos, hosszú utakon, turákon azért érezhető.... ha jól látom azért ez mar nem gyári fény
Csinálj több napos tesztet olyan napi 350-500 körül
Aztán a 3. nap körül már kijön hogy ki a nem kényelmes
Sokszor a kormány 1-2 centis elmozdulása is egész más érzés
Sziasztok!
Kissé elvesztem egy ideje.
De jelentem,megvettem az új vasat.Mármint csak nekem új.Végül egy 2009/9 havi gsr600 lett a befutó.A tipussal mentem egy hónapja egyseggel kb 250km-t,és egyáltalán nem gémberedett el semmim.Akkor döntöttem el,hogy ilyen lesz.
Pedig ha csak annyit tanultunk volna mint ami a könyvekben volt akkor most lazán lehetne motorozni ruszki országban és nem kellene mutogatni a boltban
ebbe is ugyanúgy gyűlik a szemét mint a többiben meg az előzőekben. ezt sem mostam még le egyszer sem bár hát ezen még viszonylag frissen volt mosva december végén tisztán adták át Most végül is mi számít igénytelenségnek? Az, hogy az autó van értem? Én nem tudnék időt azzal eltölteni, hogy nyakra főre mosogassam, meg fél óránként kiszálljak cigizni, amikor benne is lehet csak egy szaros autó kb. annyit számít mint a fiókban egy villa Mindkettőt azért vettem, hogy használjam
a mi korosztályunkból mindenki tud
Sokunk csak ennyit
biztos mert folyamatosan mondja, oroszul az osztálylétszámot
Jók a lányok is de végülis a mama se olyan rossz
Így 50 év körül már egészen széles a dugnivaló intervallum
http://youtu.be/lDfi9km_1N4
Nem kell megtartani
Az ilyennek idovel akkora lesz mint a lagzisvajling. Ez az alkat idotallobb.

https://youtube.com/playlist?l...
Parancsolj:
ha akkora lenne a pöcsöm mint a szomszéd lovának akkor bejönnének ezek a nagy seggek