Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ország kétharmada fideszpárti - a kínai meg az orosz vakcinát automatikusan kaphatnák ők, hiszen ők maximálisan megbíz(hat)nak a Szíjjártó virológus úr szavában. A maradék egyharmad imperiálliberalistának meg már most van elég rothadó kapitalista Pfizer, Moderna, sőt az ellenzéknek meg vérrög okozó Astra Zeneca. Túl bonyolítod az egészet: a Kubatovnak marha jó listája van, az alapján kellene oltani.
Nem.
A megadott elérhetőségek valamelyikén fognak értesíteni, hogy mehetsz.
Nekem emailt írtak.
De persze ha zaklatod a háziorvost akkor lehet előbb sorra kerülsz....igaz Mlas?
Nem,semmit.De megnézheted hogyvrajta vagy e a listán.
Akihez kecsó környékén nem érkezik meg a nyúl akkor közlöm, hogy abban én vagyok a hibás, szombat hajnalban elütöttem egyet így akihez nem jött meg annak szívesen adok tojást.
Regisztráció után kell szólni a háziorvosnak is, hogy regeltem? Mondjuk ez jött le a honlapról csak nem vagyok benne biztos.
Elég csak a bizonytalanság,ha a keletieket nem kérik sokan lehet elhúzni az egészet,ha sikerül őszig telig azokat jó nekik,tavasszal választás.
Na ez is tipikus. Nincs érved akkor kiforgatod a szavakat. a Jobb oldali, nem is jobb oldali....tökmindegy. Annak nevezik, a másikat meg baloldalinak.
Annyiban módosítanék, hogy bizonyított mindkettő, ketto a Fidesz nem jobboldali nem is csodálkozom, hogy ennyi komcsi van az országban
A bizonyított tolvaj, vádol... ez tényleg ugyan olyan .
Ceglédi kijött a börtönből már?

De mondjuk 1:1.
Még mindig nem kellően megalapozott Bogyó fröcsögése.

De ha azt nézzük hogy mennyire szánalmasan ostobán kezel minden válságot a baloldal, meg az az egyetlen programjuk hogy o1g, meg az ország ellen áskálódnak mindenhol, akkor kifejezetten jobb a jobb oldali kormányzás, és nem érdemli meg a baloldal hogy hatalomra jusson.
de hol mondta bárki is azt, hogy nem kell vakcinaval oltani.... egyikkel sem.... mert ugye az a vakcinaellenesség.... ugye ezt lehet hallani.... várom a linket meg mindig, érdekel, hogy tényleg így van-e, hogy a baloldali csoport ezt mondja.... én nem tudok róla, de attól lehet, hogy így van.... nyilván van erre videó
Jobb az orszagnak ha a narancs lopja el,nem adja tovább a németnek.
Megtartja magának.
A komáromi Zoltán meg ez a penz András felé harmadik vonalas politikusok,meg az erdokertesi háziorvos aki visszaküldte a vakcinát.
Na ezek végzik a munkát,és a bogyofele aktivisták és propagandistak.
így is jó a vége kivételével: mert nem ő tud lopni attól meg mindkét banda pont uolyan
Mond meg te.
Olvasd már el a cikket: pesti kórházakban használták belső szállításra, és a Temetkezési vállalat is vett pár elektromos kivitelű Puli pompakocsit.
Én még a legelső dízelekkel találkoztam, kettő darab volt kiállítva.
Készült, vagy el is adták és használták?
Pulija van az egyik kollégának. Csak elszállt benne a vezérlő, és elég spéci kefés Simens motor van, nem tudja mivel meghajtani.
Mindig az amelyik éppen nincs hatalmon - mert az nem tud lopni.
Akkor most melyik a különb?
Én is szeretlek!
Puliból "elég sok" készült (lásd a cikkben), de nem magánszemélyekhez kerültek. A többi csak prototípus volt. Talán a lépcsős buszból épült néhány, amit használatba is vettek.
Szóval én meg azt imádom amikor egy tolvaj banda azzal vádol mindenkit hogy tolvaj, mert ő nem tud lopni.