Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bárhová......max egy szobával kevesebb
Jo nekik, pihennek.
Lofaszt.....döglenek az iszapban....
Ashatnal egyet, idodbol kitelik.
Hova kell panelba 1 m3 beton??????
Nekem még pincém sincs.....
A halak is kohognek?
Kapás se.......voltak.vagy ötvenen kint de senkinek semmi......
Az ágy alol vagy a pincebol kijohet?
De a főni azt mondta, hogy nyárra minden szép lesz!
Szarabb a faszt ezt nyomják, hogy beszarjatok azt takarodjatok el oltakozni Mihez képest szarabb kovid előtti időszakban többen haltak meg mint most Egyébként bejött a tervük. Szerintem itt is leszünk kb. 3-an akik nem dölnek be ennek a maszlagnak és nem oltakotnak Most is van egy baráti család akik kovidosak két gyerekkel. És 2 napig lázasak voltak Már jól vannak lehet holnap át is hívom őket egy baráti húsvéti berúgásra
Ezt csak addig mondod, amíg egyszer el nem jutsz és meglátod. Pláne, ha a 8-as úton végiggurulsz a szélén.
Nem hiszed, nem is bizonygatom, de majd meglátod talán, hogy igazam volt.
Maragy otthon.......ne kujtorogj ilyen veszélyes időkben..'
Én ha csak az utat számolom, kb. 4-4,5 óra alatt lent vagyok Zengg (Senj)-ben.
Plusz a határ, plusz a fizetőkapu, stb. A Balcsi mára az utat leszámítva kb. annyiba kerül, mint a tenger. Ráadásul ha lemegyek a céges üdülőbe, motorral egy 25 perc alatt lent vagyok, az indulás előtti vackolással együtt is kevesebb, mint egy óra.
A tengerre amúgy mindig augusztus utolsó hetében mentem és fogok is menni, ha belecsíp szeptemberbe egy-két napot, az a legjobb. Most 2021-ben biztos, hogy aug 30-tól mennék, ha lehetne, igaz, a lányom most megkavarja, mert tanárnő és neki a szeptemberi iskola miatt már nem jó.
Nah a tozsgyokeres osztrakunk elment.
Kar mert meg akartam kerdezni, a teherautokra, 3,5-es fuegonokra szolgalo osztrak zold kornyezetvedelmi matrica idovel elavul vagy egesz eletre egyszer kell megvaltani?
ment asszony +gyerek, anyós, anyám+apám, sógorék
ennyihez 2 autó kell, 2 autóval meg kurvára nem éri meg, a buszos meg olcsóbb volt, egy helyi ember meg lett fogadva még 25 ember összeszedve
aztán fele áron kint voltak, a szállás is érezhetően olcsóbb volt ennyi emberrel
Hosszabbítás után 2:1.
sok izomhoz kurva sok energia kell, egy kisebb izomtömeg ilyen melókhoz jobb
Hát...busszal valószínűleg én sem szeretnék. De van neked autód is, ha jól tudom, miért mennél busszal?
Eredmény
Ne büntetésként gondolj az autózásra, hanem próbáld meg élvezni a vezetést, és a tájat is.
Engem az utóbbi 20 évben rá nem lehetne kényszeríteni arra hogy lemenjek egy tengerpartra, ahol 8-10 napig döglök árnyék nélkül a fövenyen. Én épphogy autózni (motorozgatni), kirándulni, nézelődni, fotózgatni szeretek. Ha lehet, még a szállás is minden nap más helyen legyen, mert úgy változatosabb meg érdekesebb. (Magyarul csillagtúrázni nem szeretek, csak körtúrázni).
Én csak a fszti lakásba pakoltam be tavaly előtt 3 tonna járolapot, ragasztót, meg zsákosbetont úgy, hogy az ajtóig feltolattam 120 forduló volt villogott a beszarásjelző a 2-ik fuvar végén. Most egy negyedik emeleti következik, de elhatároztam, oda max 3 szor megyek fel. Egyszer amikor kiadom a munkát egyszer amikor átveszem meg egyszer amikor bérbeadom
Meglepő fizikumú emberek bírták vagy nem a költöztetést ezért én inkább azt mondanám, hogy akaraterő kérdése az egész.
Én meg szinte minden szebb helyen igyekszem megállni pár percre, alibiből viszem valamelyik fotomasinát is (kocsival, és motoron is a tanktáskában). Sofőrködni a rossz hátam és derekam miatt nem tudnék, 3 nap alatt végleg megnyomorodnék szerintem.