De a Pipi rinyál (hogy idén még csak 2 ingatlant tudott venni), pedig az elbocsátott (vagy fél fizetéssel megtartott...) alkalmazottainak lenne rá oka.
Egy fél évig ne kapnál már fizetést Ezen imádkozom akkor, hogy dumálnál ezzel a nyitással a vendéglátosok 90 százalékának azóta nincs bevétele csak kiadása Nekem is súlyos milliókba kerül 1 leállított hónap és nem verem a seggem a földhöz örömömbe Az ilyen beszari tyúkszaros életüket féltők miatt. A közel 80 éves apám anyám nem vartyogott ennyit, sőt egyáltalán nem vartyogtak Vagy tapasztalnád már meg ennek az egész műbalhénak a gazdasági hatását vesztenéd el a munkád miatta mint most közel 1 millióan és 50 plusszosan majd 1 év múlva találnál egy takarítói állást 130 ezerért. Qrvára megnézném, hogy áll a szád. A kibicnek semmi nem drága tudom
Mittomén........majd kiderül szerintem nem soká, állitolag nyitunk mingyá.......mindenesetre ez a második husvét ami nem lesz ünnep.....aztán majd jön a második karácsony is azt gondolom.......
Ott esetleg a födémáttöréseknél tudnék elképzelni, de ott is egy-egy vödörrel esetleg.
De azt meg minek szüntetné meg akárki is? habár... ha valaki konyhapultot így akarná elkészíteni, ott esetleg egy pár zsák elfogyhat.
Ennyi rokon? A faszom menne velük nyaralni, elég őket látni mindig. Éppen erről szól a nyaralás, hogy a monotóniát megszakítsuk.
Amúgy is kicsi a világ, amikor Bécsben a szomszéddal találkoztam, Loparban meg a kollégával meg a régi kapcsolattal egyszerre.
úri fürdő
azért írtam max 50 zsákot
amúgy 1m3 cuccból lesz kb 700liter beton, ezt se könnyű szétszórni de ha nagyon akarja az ember megoldja
ha nem mind beton hanem vakolat is akkor már egész könnyű
üldögél a kis kuckóban és jön az utalás...... így kurvára könnyű favorizálni az otthon maradást
hogynelenne unnep.
https://www.origo.hu/foto/gale...
De azt meg minek szüntetné meg akárki is? habár... ha valaki konyhapultot így akarná elkészíteni, ott esetleg egy pár zsák elfogyhat.
az a fura hogy 3 hete meg fogta mindenki, pedig sokkal hidegebb volt a víz
Amúgy is kicsi a világ, amikor Bécsben a szomszéddal találkoztam, Loparban meg a kollégával meg a régi kapcsolattal egyszerre.
azért írtam max 50 zsákot
amúgy 1m3 cuccból lesz kb 700liter beton, ezt se könnyű szétszórni de ha nagyon akarja az ember megoldja
ha nem mind beton hanem vakolat is akkor már egész könnyű