Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hárman voltak megnézni, kettő meg majdnem
mindegyiknek tetszett csak alkudozni akartak
én meg nem engedtem az árból, most inkább emelek is rajta
Az orosz vakcina nagyon valószínűen (de még mindig nem 100%) meg fogja kapni az EU-s engedélyt, és Kurtz csak UTÁNA fogja gyártani, pláne a saját lakosságának beadni. Nekem nem is az orosz vakcinával van bajom, hanem a főni "portyázói" által begyűjtött, mindenféle kínai trutymóval. Azoknak tuti nem lesz EU-s engedélye, de még csak meg sem próbálja a kínai gyártó bevizsgáltatni. Vannak akik így is megveszik, jó drágán...
kétezeröccázból egy se vette meg?
így is túl jól gyógyítanak, emiatt kell lassan 70 éves korban is dolgozni
Nálunk annyi a meló amennyit nem szégyel a melós. Tavaly ilyenkor majd leállítottak mindent, most szó sem lehet lekapcsolt gépről.
Én úgy kivárom, hogy be se oltatom magam a következő 50 évben
Vallal felelossrget az eu sz asztrazenekaert b+?
Vagy alsirtad hogy te vagy a felelos?
opelen volt fólia a tetőn, ha nem lett volna a napon 3 évig folyamatosan(és nem a legolcsóbbat veszem) akkor többet is kibírt volna
nem karcolódott, mosni se kellett nem tapadt a kosz rá
Az.
Punci vagy.
Pedig de..........ott pénzröl.és folyamatos.megrendelökröl van szó.
Hova jutna a világ, ha tényleg gyógyitnának
És te nézed 5 évig a ronda, mosókarcos fóliát, hogy majd az új tulajnak karcmentesen tudd átadni. Nem vagy te egészen magadnál....
Naszoval!
Terelsz, nem a kerdesre valaszolsz.
Tenyek, te azt allitod hogy az ogyi politikai nyomasra engedelyezte a szputnyik V ot, nincs eu engedelye, es alairat egy papirt arrol hogy te vagy a felelos a beadas utan, nem az allam.Ezt mondtad.
Az astrazeneka vakcinat az eu engedelyezte,az ogyi is, ugyanugy alairtal egy nyilatkozatot hogy teged terhel a felelosseg mindenert.
Na a kerdes ezutan miafaszt szamit hogy az eu engedelyezi vagy nem.?
Vallal feleloseeget az eu gyogyszerintezete?
Barmire?
Szoval ocska propagandat szajkozol mint mindig.
Foleg ugy hogy a kurtz gyartani is fogja a szputnyikot. Ergo holtbiztos hogy megkapja az eu engedelyt.
http://youtu.be/uQj8NO1gKVU

Én nem vagyok ilyen vehemens.
Inkább megyek dolgozni
Nekem, picike, beosztott emelőgép-tervezőként, egy kicsi cégnél eszerint kell dolgoznom (mióta az EU-ban vagyunk), nem hinném hogy a gyógyszer / vakcinagyártásban / engedélyezésben (ahol tízezrek, százezrek élete múlhat rajta) ennél enyhébbek lennének az előírások.
én ha valaha is veszek új kocsit akkor első út a fóliáshoz menne
kibír rajta kb 5 évet, eddig kiderül tényleg kell-e, aztán karcmentes állapotban minimum a fóliázás árát éri pluszban
ha mégsem adom el akkor 5 évesen is még karcmentes lesz
Mehetnél még polirozni is......
Ezt komolyan is gondolod? Mert ha igen akkor már szükül az ér az agyadba
Le is viaszoltam, hála Zolinak!
Na? Bogyo lemosta má a szutykot?
Nekem?
a Nav-nal volt egy ipse aki utasitgatott, azis annyi vot hogy aggya penzt.
Adtam, sokat, rad forditottak.
te meg menj fel orbanhó es csapj az azszalara hogy aggya penzt.
Ne aprozd kishalakra az idod.
Nya: az EU-ban, az USÁ-ban, és általában a fejlett ipari társadalmakban minden a felelősségről szól: ha csinálsz valamit, szolgáltatsz, és a gondatlanságod (vagy szándékosság...) miatt másnak anyagi, erkölcsi, egészségbeli kárt okozol, akkor ezért feleni fogsz. Orvosi dolgok pontos menetét nem ismerem, így saját szakmabeli példát hozok (nem vagyok grafomán nem fogok esszét írni, ezt ne várd tőlem - de utána tudsz nézni magad is):

- A szabványalkotó felelőssége (Olyan szabványokat, előírásokat előírni, melyeket ha maradéktalanul betartanak, akkor nem történhet káresemény).
- A tervező és gyártó felelőssége (Betartani az összes, témához kapcsolódó szabványt, valamint olyan leírást, kezelési-. használati- karbantartási utasítást készíteni (adni) a termékhez, amelyet 100%-ban betartva a felhasználó anyagi értékeit, testi épségét, életét nem veszélyezteti. Felhívni a figyelmet az esetleg "be nem látható" veszélyekre is)
- Minősítő intézet vagy szakhatóság (ellenőrizni a terméket - hogy megfelel-e minden jelenleg érvényes szabványnak és előírásnak [tervezés, gyártás, felhasznált anyagok, gyártási folyamat]; ellenőrizni a gyártó által - a termékkel együtt - kibocsátott, a felhasználónak átadott összes információ szabványosságát, helyességét, a használati utasítás helyességét.
- Szakhatóság 2.: előírni a felhasználás feltételeit (pl. oktatás és vizsga meglétét a felhasználónál).
- Végfelhasználó: (kötelessége a rendelkezésére bocsátott dokumentációt, használati- és karbantartási utasítást megismerni, elsajátítani ["vizsgázni belőleˇ], azt minden pontjában betartani.

Szóval amíg nincs baj addig nincs baj, de ha baj van, akkor valaki felelni fog a balesetért, anyagi kárért.

Nagyjából ugyanez lehet a vakcináknál is, feltételezésem szerint....
De tudod, a hivatástudat.
A Kéri felesége is azért maradt.
Nekem miért nem lehet?
Hajnal 5-kor végeztem a melóval így hazafelé sündörögtem a nyúl meg lassú volt a rengeteg tojástól amit cipelt, akkor viszont küldöm az én tojásaimat, egészségedre, a gyereknek ne add oda.