Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bonyolult logikával probálod magyarázni amiben nincs logika.
Kísérleti stádiumú vakcinák, de most, hogy az AstraZeneca vakcina által előfordult trombózis / haláleset, a gyártó kötelessége beleírni a tájékoztatójába, hogy - az eddigi alkalmazási tapasztalatok alapján - 1:500 000 valószínűséggel trombózist, 1: 2 000 000 valószínűséggel halált okozhat.

Az EU-s gyógyszerhatóság felelőssége EZEK UTÁN mérlegelni, hogy a vakcina esetleges hátrányai (mellékhatása) hogyan aránylik a várható előnyökhöz (a megszerzett védettséghez).
Ennek megfelelően ajánlani / nem ajánlani a használatát a jelen helyzetben.

Az alkalmazó ország egészségügyi hatóságának (és az oltóorvosnak) a kötelessége a fentieket megismertetni az oltakozni szándékozóval

Az oltakozó feladata a vele megosztott információk alapján eldönteni, hogy hajlandó-e beadatni magának, a MEGISMERT kockázatok után is.
A termeny feszivja a foldbol, nitrogenmutragya, rovarirto, gyomirto, a vizrendszerrel elmegy az mindenfele.
Láttam már olyat
Bogyonak csak az jo amire a gyökér dk-sok az áldásukat adják. Ha holnaptol azt mondják szart kell enni mert az jo akkor azt fog enni.
Milyen szemétre gondolsz?
Saját terményen nevelt háziállatnál?
Teraszon ketrecben.
Az is felszed egy halom szemetet a kajaval.

Panelban hogy ?
No, a bogyesz szerint ha az eu alairatja az ok, ha a magyar ogyi az mar O1G.
Ennek még lövésük.sincs ahatásárol.
Az otthoni tyukban disznoban nincs.
Teljesen mindegy, pl guargumi szinte mindenben van.
Az aláirásnak sulya van....és ne kerüljön rá sor hogy bárkonek.is.majd az orra alé dugják.
Amugy pont egy ilyenért mert a parizert nem marketingelik a fejemhez verve az igazolványt hogy nekem az kell. Ezt is majd eldöntöm.én.
De amugy se eszek.szemetet a fent leirt döntések miatt.
Fenn van neten, nem kell bevenni se, megis megteszed.
De nem kell aláirnom. Most is simán elém.baszhatnák a papirját hogy olvassam.el.
kína leszarja a nyugati felet, elad annyit keleten hogy az neki bőven elég
amúgy a kínait lehet a legkönnyebben bevizsgálni
Pattints fel egy azpirin papirjat, kb 50 mellekhatast ir fel ra, es a felhasznalora haritja.
A rohadt jákob parizerben van egy halom E jeles szar, azt is tomolik msgukba az emberek, de bio kaja sincs mar amennyi vegyszert elszortunk 100 ev alatt.
pont egy ilyenert hoborgunk?
Írd le Zolinak!
Erre írtam, hogy aki akar az tud pénzt keresni.
Aki meg otthon bőrözik, az várja a segílyt!
Nekem speciel van ötletem, megoldási javaslatom a cigánykérdésre.
Baszki eddig azon nyivákoltál hogy oltsanak. O
A szputyikkal is volt bajod baszod.
oszt ha utolag kap akkor tokmindegy.
Ez igaz.......
Amit egyébként sehol egy gyógyszernél vagy oltásnál.se kérnek amivel tömegeket kezelnek......
Na ezzel van a baj, egy kisérleti stádiumban lévö anyag minden.felelösségét a felhasználóra hárítják ugy hogy közben hangoztatják biztonságos.
Szóval az egyik hazugság........amit az idő majd meghatároz, melyik.