Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Ott tévedsz, hogy ez nem gyógyszer, hanem vakcina.
Már elmagyaráztam korábban, de hiába.
Speciel a momos csávó húga élőben mondta hogy a szputnyik fasza,le is fagyott a csavo rendesen.
Nono..... még nem tudhatjuk.....
Nem többet mind a másik oldal médiája
Ez szimplán nem így működik, szóval ez is egy hazugság.
Ezt mondjuk nem tudjuk egyelőre..... a pfizerrel biztosan lehet utazni, a többivel nem biztos. Amerikaba pl nem lehet beutazni egyelőre csak pfizerrel. Úgyhogy, ha menni kell, akkor baszhatnám a szputnyikot úgyhogy bár egyelőre nem iratkoznak fel, ha muszáj lesz egyelőre csak a pfizer
Nem: mindig csak BIZONYOS oltások ellen.
Jobb mint a szarvas.
Régóta ez a csengőhangom,nem adom.

http://youtu.be/L3wKzyIN1yk
ennek tükrében nem gondolod hogy alaptalan az is hogy fasza minden?
nem értek se a gyógyszerhez se az oltáshoz, a fejlesztéshez teszteléshez sem
de amikor egy új gyógyszer évekig van tesztelve firgalomba kerülés előtt és még így is sok esetben kivonják x év múlva akkor elgondolkodtató hogy egy olyan vakcina ami jelentősen módosítja a szervezet működését pár hónap teszt után fel van használva
Hogy mire adnak engedélyt? Hát leginkább a kormány nyomására....
Mindig más oltás ellen. Ez csak egy példa. Annyi kamuhírt gyártanak, ne várd el hogy mindegyiket egyenként elmagyarázzam neked.
Kizárt hogy oltás fajtához kössék.
Ez is csak egy a baloldali médiák propagandája.
Tökéletesen kimutatható vérből hogy valaki védett e egy vírusra.
Tök mindegy hogy szerezte meg a védettséget, nem lehet diszkriminálni.
de az is csak az ultra rövid távú tapasztalatra és valamilyen sosem igazolt dokumentumokra tamaszkodva lehetséges.... jelenleg ez van.... a kockázat és nyereség alapján én is azt mondom, hogy aki akarja bármivel oltassa magát...
Tévedés ne essék, nem mondom, hogy igazuk van úgy gondolom a magyar orvosok tudjak mire adnak engedélyt...
Én meg nem tudom alaptalan-e..... majd 10 év múlva megmondom.... de úgy általánosan...
Amúgy nem, a belinkelt videoban nem oltás ellenesség volt, hanem hogy bizonyos oltásokat adjanak be , tehát nem maga az oltás ellen nyilatkoztak....
Teszem hozzá, hogy ha beiktatom egyszer magam, én is csak pfizerrel, mert azzal biztosan lehet mindenhova utazni ha nem kell az utazáshoz, csak negatív teszt, akkor egyelőre kivárom Zoliban felkerekedik-e a vágy, hogy az Internacionálé legyen az ébresztő csengőhang
Mert az szerinted nem oltásellenes, ha épp aktuális vakcinák tekintetében alaptalan problémákat terjesztenek?
Ebben a kontextusban egyet tudok érteni csak nálam szélesebb a baloldal
Én értem a problémát, csak az a kérdés, hogy ha mar megy a vakcina ellenes propaganda, az hol is hangzott el.... gazdagon van igazság a leírtakban, csak közben meg úgy látszik van egy nagyfokú ferdítés is, vagy máshogy hazugság is, ami itt is megismétlésére kerül rendszeresen
Jó akkor magyar ellenes a baloldal. Ez így korrekt? Mert amit csinál mind a magyar emberek ellen irányul, hogy a kormányt okolják az általuk okozott helyzetért.
Te szándékosan nem akarod érteni mi a probléma ezzel.
Ezt értem, és igazad is van, csak a vakcina ellenesség mást jelent.... és mivel mindenhol az hangzik e, hogy vakcina ellenesek
Ez nem az..... itt nem azt mondja, hogy egyik vakcinaval sem....