Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszt a 2. Telefonod is kinai.
Meg a kocsid.
Akó nekem adnád a nyereményed?
Én ma is pecázni voltam. Délelőtt összeütöttem egy piedóne babot az asszony sűlt sonkájához
Ez azért van, mert nem kérdeztél még gazdagot
Ha választhattam volna, akkor már éppen túl lennék a MÁSODIK adag Pfizeren. Remélem, anyám megkapja jövő héten a 2. szuriját.
Te vakcinatol a zoknikig mindent partszinpatia alapjan valasztasz, ahogy a kisegyhaz papaja mondja.
Azaz feri szent.
Aki 2x IS bermalkozott.
Ezt mondom én is majd egy központból irányítják az összes beoltott droidod
Ki számít gazdagnak? Ha nyertem volna a lottón tegnap, akkor is itt maradnék kicsiny falunkban és nem kellene 4 fűrdőszobás kecó, 10 motor 20 autó stb stb... az is elég ami most van.
Minden adagot nem ellenőrizhetsz - a kínai gyártásfolyamat megbízhatóságáról (a minőség egyenletességéről, az esetleges hiba kiszűréséről - MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS) nincs elegendő, a gyártó által közreadott információ.
Nem, én vagyok az okos ti meg kivétel nélkül szánalmas HAB listás idióták vagytok
kösd el cérnával vágd le egy pengével és add el, grammja minimum 10 ezer
Gazdag vagyok! Gazdag vagyok!
(Akkora aranyerem van, hogy ne tudd meg.... )
Azt nem vágom a vitatkozóknál, hogy miért nem veszik észre ( vagy ha igen, miért játsszák ezt a színjátékot), hogy az embereknél a másoktól elvárt viselkedés SOHA nem esik egybe azzal, ahogy ő maga is viselkedik.
Persze ha megkérdezzük AKÁRKITŐL, hogy hol a gazdagság határa, ő maga (a megkérdett) soha nem tartozik közéjük, a lécet mindig a saját vagyoni helyzeténél magasabbra teszi.
Nem néha, meg legtöbbször, hanem MINDIG.
milyen mellékhatás lehetne a kínaitól?
elölt vírus, ha nincs más idegen anyag benne pl higany literszám akkor túl nagy gond nem lehet vele, max ha nincs elölve vagy nincs benne elég halott vírus
ezeket egy párszáz ezres labor felszereléssel meg lehet nézni
Szerintem nagy különbségek jelenleg nincsenek köztük. Egyikröl.sincs hosszutávu tapasztalat. Jövö ilyenkor már alapozottabb lenne erröl vitázni.
Azért jó a házi
egy ismerőshöz néha elmászkálok paprikáért, kisüzemi termelés 7-8 fóliában
ki van számolva az öntözővízhez adagolt műtrágya mikrogrammokra, biológiai védekezés( valami állatokkal zabáltatja fel a kártevőket)
stbstb
állítom hogy abban a paprikában nagyságrendekkel kevesebb káros anyag van mint amit otthon az ember a kiskertben permetezget
Inkább táplálkozok fénnyel, mint egyem a sok friss csirkét, tojást, kolbászt, hurkát, ami házi.
Ezek után döntöttem (tehát hogy sokezerszer kisebb a vakcina halálozási kockázata, mintsem az elkapható betegségé), csak nekem a netről kellett összevadászni az információt, nem mondott senki semmit. Magyarországon mindenki hallgat mint szar a fűben, pedig ha a kockázati valószínűséget elmondanák az embereknek, akkor sokkal szívesebben oltakoznának. Iskolázatlan ember is képes felfogni - ha megmondják neki. Szerintem.

A kínairól (mármint az orvosok által eddig tapasztalt mellékhatásairól - ha van ilyen) meg hallgatnak mint szar a fűben, és ez nagy baj. Ezért a bizalmatlanság.
Inkább tudatosan. Ami persze nem könnyü a mai müanyagvilágban.
Nosza, probald, ne legy punci.
Meg kell tanulni fénnyel táplálkozni?
Ezt nem is vitatom.
Nem bonyolult, mindenben ott az emberiseg keze, sehol sem tudod kivonni magad.
Na akkor dönts ezek.alapján