Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Szíjjártó szava (amit baj esetén le is tagadna azonnal) azért nem ér fel az Európai Gyógyszerügynökségével....
Most ezt hazudják az indexen?
tudtommal mrns vakcina eddig még sosem kapott felhasználási engedélyt, legalábbis nálunk
a kínai elölt már sok évtizede van
Te sem tudsz, csak mondod
Amúgy a fő probléma hogy az emberek arra sem emlékeznek mi volt múlt héten, így könnyű elhitetni velük hogy o1g.
Lesz majd meglepetés mikor 2022 után kiderül hogy nem is volt olyan nagy G
A kínait leszámítva.
Ezt nem vitattam.
100éve teszteljük az oltásokat.
Ennél is betartották a klinikai tesztelési eljárásokat.
De te várj még 10 évet
Ha jövő hét végén jó idő lesz, kihozom, mert addigra be lesz építve minden, ami a garázsban akadályoz
Azért a baloldal kemény aknamunkája is kellett ehhez a bizalom vesztéshez.
Motorozz.
Nnnna eloveszem a szarvas gulyást, amit tegnap készítettem..... annak sokkal több értelme van
Kitartás
Az hogy te nem tudsz, nem azt jelenti, hogy kevesebb van
Harcolok mint bucky Barnes.
A kollégám szputnyikot kapott és perfekt beszél oroszul....igaz már az oltás előtt is
Nekem még is a sisakomon (gyk.: az avataromon) is van csillag. Igaz, nem vörös csillag, hanem vörös alapon lévő csillag.

Egyébként nagyon bulinak találtam volna azt a bukót (Shark RAW Soyuz), de állítólag rohadtul szélzajos és kib@szottul kényelmetlen, azért meg sem próbáltam szerezni egyet.
csak bekerül a szervezetbe hosszabbtávú tesztek nélkül
Pontosan mire gondolsz, mert én egyet sem tudok
Nyugi, meg nem kapcsolták át a gombot.... utána mehetsz te is koszorúzni a kommunista hősök emlékművét, mint a Főni nemcsak mehetsz, igényed is lesz rá.....
Amerikába papírok nélkül is lehet utazni, Biden mindenkit beenged
Te hülye vagy csak nem forogsz.
Ja Pfizer, Moderna, Astrazeneca, Szputnyik, Kínai...kihagytam valamit ami ellen nem hergelt a telex index?
Nézd: ebben az országban az elmúlt 10 évben a kormány b@szta el a közbizalmat, még a saját szavazói is bizalmatlanok a kormánymédiával szemben (túl sok a hazudság). Csodálkozol hogy az emberek lassan nem mernek bízni semmiben sem?
Eddig se a vodka nem játszik,se a vörös csillag imádat.