Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ember azért próbál optimista lenni, na!
Az a baj olyat nem.tudok tutira, a hagyoményost meg már nem hozzák.....
de nem oltanak
hiába szeretném nem oltanak
Honnan tudod, mi van a kínai vakcinaban?
Akkor oltasd kínaival: a desztvíztől kutya bajod se lesz, de lesz oltási igazolásod.
Az lehet
de azt pl nem tudja senki mi lesz ha a tüskék miatt majd 117 mutációja lesz
Nincs szar idő motorozásra, csak Te is papírkutya, fotelmotoros vagy, nem csak én.
Akkor ez az érved megdőlt,ha az EU se vállal felelősséget bullshit a dumad.
Megvárom mig agyér elzáródást kapsz
Jah.....meg válságkezelö is
Mégiscsak zolival értek egyet, tarkolövés
Ótasd be magad!
Persze, de azt tudtam, hogy EU-által engedélyezett vakcinát fogok kapni. (És bár aggasztó, "rossz hírek" voltak már akkor is az AstraZenecaról, - így "kicsit" fostam tőle - de beláttam hogy még mindig legalább százezerszer nagyobb esélyem van vele megúszni a járványt, mint nélküle). Utána elővigyázatosságból két hétig dupla adagban szedtem (az egyébként is 25 éve szedett) Aspirin Protectet, ami egy lightos véralvadásgátló.
Én mondok egy konkrétat, milliót tudnék, de ezt csak neked....
Amikor az volt tavaly, hogy minden biztosítva van és van kapacitás mindenből és mindenkiből, pontosan te írtad le, hogy annyi történt, hogy a sátrak felállítása után a feleséged megkérdezte, mit csináljanak ezzel, mert agy van, orvos nincs.... a katonák meghúzták a válukat és azt mondtak ez a parancs.... legalább saját magad ne nevezd hazugnak....
Na azért a második elkurt husvétra lassan mindenki profi gyógyszerész lett karácsonyra már többen diplomát is tesznek ugyhogy megyek is egy kis ünnepi bográcsozásra annak több értelme van ha már motorozásra szar idö van
Megint a mellébeszélés. Tudsz vagy nem tudsz?
Amúgy simán tükröztem a te vita módszered. Szóval ha idegesőt, akkor az nem a véletlen műve.
Ja,és te alairtad a nyilatkozatot?
Amikor az EU engedélyezi mond ugyanazt.
Az is kormnyhatosag csak EU.
Hát hogyne. Vedd fel az alufólia sapkát mert most fogják bekapcsolni az 5G-vel a befecskendezett chipet
A szputnyik már 5 éve létezik,ebola ellen,csak a módosították a tuskehérjét.
Azért volt gyors mert már létezett régóta.
Ettől még ki van tesztelve.
Uristen nem tudom meg hogy ennyire hülye vagy, vagy csak megjatszod Pipi feltörte a bejelentkezésedet?
Amíg kormányhatóságnak számít (és veled vállaltat minden felelősséget írásban) - addig az sem elég meggyőző.
én azt gondolom senki nem csinál semmi ráhatások nélkül
Az OGYI szava?