Persze, de azt tudtam, hogy EU-által engedélyezett vakcinát fogok kapni. (És bár aggasztó, "rossz hírek" voltak már akkor is az AstraZenecaról, - így "kicsit" fostam tőle - de beláttam hogy még mindig legalább százezerszer nagyobb esélyem van vele megúszni a járványt, mint nélküle). Utána elővigyázatosságból két hétig dupla adagban szedtem (az egyébként is 25 éve szedett) Aspirin Protectet, ami egy lightos véralvadásgátló.
Én mondok egy konkrétat, milliót tudnék, de ezt csak neked....
Amikor az volt tavaly, hogy minden biztosítva van és van kapacitás mindenből és mindenkiből, pontosan te írtad le, hogy annyi történt, hogy a sátrak felállítása után a feleséged megkérdezte, mit csináljanak ezzel, mert agy van, orvos nincs.... a katonák meghúzták a válukat és azt mondtak ez a parancs.... legalább saját magad ne nevezd hazugnak....
Na azért a második elkurt husvétra lassan mindenki profi gyógyszerész lett karácsonyra már többen diplomát is tesznek ugyhogy megyek is egy kis ünnepi bográcsozásra annak több értelme van ha már motorozásra szar idö van
hiába szeretném nem oltanak
Mégiscsak zolival értek egyet, tarkolövés
Amikor az volt tavaly, hogy minden biztosítva van és van kapacitás mindenből és mindenkiből, pontosan te írtad le, hogy annyi történt, hogy a sátrak felállítása után a feleséged megkérdezte, mit csináljanak ezzel, mert agy van, orvos nincs.... a katonák meghúzták a válukat és azt mondtak ez a parancs.... legalább saját magad ne nevezd hazugnak....
Amúgy simán tükröztem a te vita módszered. Szóval ha idegesőt, akkor az nem a véletlen műve.
Az is kormnyhatosag csak EU.
Azért volt gyors mert már létezett régóta.