az astrával csak annyi a hiba hogy sok ember eléggé szarul van tőle (jó) pár napig, és ezzel szemben meg a hatásosság mélyen a többi alatt van
az a 60pár százalék nem túl meggyőző akárki akármit mond 10 fertőzöttből 3 biztosan megbetegszik
az hogy pár ember kihal tőle az szerintem egy olyan probléma ami igazándiból nem probléma, mert annyira elenyésző, plusz állítólag ha kap mellé vérhígítót akkor semmi hiba nem történik
Nem, de külföldre celszerű ha van, vagy igazolás. Karantén elkerülése miatt. Én akikke szeretek menni motorozni, a barátaim csak azért tartják a motort hogy évente a két külföldi túránkat megcsináljuk. Itthon szinte nem is motoroznak, olyannyira nem, hogy tavaly talán 500km-t ment egy jóbarátom. Túra előtt kéthéttel előveszi, parkolózik kicsit hogy ne essen el az első szerpentinen, motorozik egy kis bemelegítőt aztán a túra után lemossa és elrakja a következő túráig
Téged ugyse engednek be oda de azért ha mész szólj Ló helyett jó a szamár is jeligévél, mindneki beszari, vagy nem akarja oltatni magát. Inkább nem mennek sehova motorozni
az a 60pár százalék nem túl meggyőző akárki akármit mond 10 fertőzöttből 3 biztosan megbetegszik
az hogy pár ember kihal tőle az szerintem egy olyan probléma ami igazándiból nem probléma, mert annyira elenyésző, plusz állítólag ha kap mellé vérhígítót akkor semmi hiba nem történik