Téged itt utálni fognak !
Az itt fórumozó közösség ,a motorosok legalja !
Kivéve 1-2 embert...
Aki jobban él ,aki okos ,aki életképes és talpraesett ,azt kinézik !
Az nagyképű ,hazudós vagy hazaáruló !
Ezek a megkeseredett emberek itt nullák ,de az életben is sajnos !
Itt próbálnak meg közösségi életet élni (több-kevesebb sikerrel ),mert a való életben csődtömegek és kinevetik őket !
Innen ered az utálatuk !
Onnan tudom ahonnan te, sehonnan. Mivel nem itthon vagy így te sem tudod. Az viszont tény hogy elmentél oda hogy meg tudd teremteni, szóval te magad rájöttél hogy itthon nem boldogulsz.
Nekem nem úgy tűnik,ez szerbia 1 hónapja a határ széle.Tudom mocskos orbán propagada és színészek játszák.Az összes szír,afgán,bangladesi mind 20 éttermet hagyott ott meg az egyetemi katedrán oktatott.
lófaszt vagy te magyar állampolgár
te egy magyar anyanyelvű osztrák lakos vagy
a magyar állampolgár magyarországon él és a hazáját építi
te inkább hazaáruló vagy egy magyar szemében nem állampolgár
Amúgy meg ez nem akarat kérdése...így működik a világ évezredek óta...akkor is ha te nem tudsz róla...emberek jönnek, mennek...benned sem árpád vére csörgedezik, lehet hogy valami mongol, vagy török...
Ja ja, mindenki agymosott hülye, kivétel orbán hűséges nyája, a kárpát angyalai, a kiválasztott nép...
Te mit nem kapsz meg, hogy fórumozol?
Én megmondom őszintén, itthon ülök, gyereke suliba, asszony dolgozik, kinn szakad hó...nincs most jobb dolgom...azért fórumozoknem mintha bármi közöd is lenne hozzá, én pl leszarom ki miért fórumozik...
Dehogy...én magyar állampolgárként, magyar anyanyelvűként kapom meg akár itt is, hogy hogy merészelek ideírni, hogy lehet bármihez is jogom hozzászólni...mi lenne ha valami afrikai néger bevándorló lennék? Mi ez ha nem szélsőséges exremizmus?
Ugyan, légy már pozitív!
Nézd úgy, hogy plafonon vagyunk két hete, szükségképp csökkenésnek kell jönnie... tudom, a dk mást szeretne, de ez akkor is így lesz.
Egy primitív gondolkodású ember....
Az itt fórumozó közösség ,a motorosok legalja !
Kivéve 1-2 embert...
Aki jobban él ,aki okos ,aki életképes és talpraesett ,azt kinézik !
Az nagyképű ,hazudós vagy hazaáruló !
Ezek a megkeseredett emberek itt nullák ,de az életben is sajnos !
Itt próbálnak meg közösségi életet élni (több-kevesebb sikerrel ),mert a való életben csődtömegek és kinevetik őket !
Innen ered az utálatuk !
Hasztalan szar here vagy !
http://youtu.be/d2iVFrcepyc
Megy ez nektek :-)
hazaáruló :-)
Nem is azok akik ottmaradtak szétbaszni, azok nem hazaárulók...azok sem akik szétlopják :-)
LOL
te egy magyar anyanyelvű osztrák lakos vagy
a magyar állampolgár magyarországon él és a hazáját építi
te inkább hazaáruló vagy egy magyar szemében nem állampolgár
http://youtu.be/MeB5vlRe35w
Te mit nem kapsz meg, hogy fórumozol?
Én megmondom őszintén, itthon ülök, gyereke suliba, asszony dolgozik, kinn szakad hó...nincs most jobb dolgom...azért fórumozoknem mintha bármi közöd is lenne hozzá, én pl leszarom ki miért fórumozik...
Mondták a hangok?
Nézd úgy, hogy plafonon vagyunk két hete, szükségképp csökkenésnek kell jönnie...
https://index.hu/belfold/2021/...