Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől még nálad a 12. oldal,És valahogy átcsúsztál.
Te nézted, annak a nyomai maradtak meg benned ilyen mélyen.
Látom az értelmezéssel vannak problémáid.
Mondjuk neked nem kellett felvételizni sehova.
Fater bedugott a boltba.
Érthető.
Annak nyomait hogy a te műveltséged hiányos?
Tényleg a felvételi követelményekben az intelligencia a 12. oldalon volt nálad.
Ennek a nyomait vélem felfedezni rajtad.
Te igen.
Ez tök rendes tőlük.
Szóltak bizony!
Hiányos a műveltséged.
Nem néztél deadpoolt?
Az mi?
Tőled ez megtiszteltetés.
De,legalább szóltak hogy gyün?
Arany trüntyőkém,te vagy az unikornisom.
Az utóbbi években csak ilyen egy-két perces (de leginkább 2 másodperces) áramszünetek voltak csak, így eddig a probléma külünösebben nem izgatott.
A felni meg szép!
Iszom a szavaidat Kis Bogyó.
Bogyónak Fletó, neked O1G a fétised.
Nincs ebbe semmi baj.
Így kerek a világ.
Vedd ki a renyóból az akkut, kösd rá direktbe
Hat,ha nem villantócsillivilli felnikre költenéd a pízt.
Nekem csak a dolgozós PC-hez van szünetmentes, de már öreg és harmatos az akkuja, az eredetileg 40 perces áthidalási idő mára 5 percre csökkent sajnos. Vennem kéne akksit....
A lapitopi is Autocad-képes, és a Microsoft Onedrive jóvoltából szinkronizálva vannak az adatai is, így a megkezdett rajzokat simán folytatni tudom ezen is. Ennek új az akkuja, kb 4-5 órát tudok rajta melózni.
Eszemben sincs,ezert is egyetemes es megnyugtato neked a valaszom.

O1G.

Dehat neked a rovid es velos se tetszik,a hosszu ervekes se.
Csuporka,erre gondolsz?
Nem teszel még túl Bogyón, a politikai nézeteid, másra történő ráerőltetésére.
Huhh,a kulcsszó a szünetmentes,van kettő a fűtésen meg egy pár a coputereken.3-4 órát az is bir,a fűtés egy napot.A szivattúk.
Hát, az XXXL-es sisakméretedből ítélve valóban nem. A Bogyó az M-eset hord.....
Nem vagyok kicsi.
Nagyon nem.
Tudsz te, ha akarsz.
Kis Bogyó
Nálunk meg egész napos tervezett áramszünet van (8:00-16:00-ig), sőt ugyanez lesz pénteken, és a jövő hét két napján is.
Kapják be! A kis lapitopin pár órát el tudok dolgozgatni akksiról és mobilnettel (van benne 4G modem és SIM-kártya), de kb. 1 órára tuti lemerülök. Majd este lehet bepótolni az elmaradó munkákat....
Nagyobb bajom, hogy nem megy a kazán sem, és kezd igen hűvös lenni bent.

Amúgy valami középfeszültségű légkábeleket visznek a föld alá, meg a trafókat is cserélni akarják.
Dehogy szenvedek.
Csak jó emberismerő vagyok.Vagyis majdnem,néha tévedek,de elenyésző hála istennek.
Nos a veled való többszöri interakció folytán megtanultam hogy ilyen kérdésekbe burkolt passzív-agresszív kormánykritikát nyomatsz.
Ez nem gond,az is lejött hogy beakadt nálad ez a "dehát a főni ezt mondta-az mondta" mantra.Tudomásul vettem.És elkönyveltelek.Vanezígy.
A mostani reakcióm ennek a folyománya.
Meg annak a ténynek hogy kb kéthetes fáziskésésben melegíted fel ezt a témát is.És hajlamos vagy sorozatban darálni ugyanazt a hülyeséget kérdésekbe csomagolva.
Ettől nekem kicsit debilnek is tünsz.Ez sem baj.
De a lényeg siettem,és leegyszerűsítettem mert csak most érek rá,és jószívő vagyok,kímélem a kortikális lebenyedet.
Így neked emészthető jelzésként mondtam azt hogy O1G az egyetemes válasz neked.
És most komoly voltam mint a H5N1.