Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan tudod? Volt már fél napos áramszünet? de egyébként úgy legyen
Működik.
az kb. 100 W a kazánnal együtt... ne vegyél rá mérget... attól is függ, milyen öregek az akkuk, mert a szünetmentes nyírja. 2-3 év max. és utána 2 perces lesz Volt kezemben pár db. A házi riasztóban is beszarik 4 évente, csepptöltésen van pedig (vagy pont azért)
Tőled független ügyes vagyok.
4db terhelésfüggő de max 18w-os wilo szivattyú két szönetmentesen.Megyaz.
Vicceltem
Szünetmentes? ha olyan 300-500 W körüli átlag méretű, akkor a PC-n max. 15-20 perc... a kazánodon is sok lenne az a 1 nap.... de szakaszosan fűthecc 2 óránként egy felet, és talán nem facc meg.
Az, hogy mennyit megy el, az akkutól függ, és az nem túl nagy van bennük. Mikor még szervert üzemeltettem, az 1000-es APC egy 72 Ah-s autóakkun volt, az elment fél napot.
Tudok róla,köszi.
Ügyes vagy.
Gyakoroljál csak... ez lesz a főpróba. Ha visszajön a kedvenc brancsod, úgyse lesz pénzed villanyszámlára el lesz adva megint a békaevőknek
Simán át lehet menni rajta.
Arany unikornisom,király vagyok és megcsináltam.
Azt írtad, mennyi dolgod van.
Ahhoz képest.... !
"kérdésekbe burkolt passzív-agresszív kormánykritikát nyomatsz" - és közben meg van győződve róla, hogy most kibaszottul ravasz volt pedig olyan átlátszó, mint az ablak a Clín reklámban
Nem túl bonyolult a lelkem, és kiszámítható...
Téged szivatlak.
Te mit csinálsz szerencsétlen???
Húúú ma tényleg szét vagy esve.
Nem szokták,azok elhivatottak,nem teszik az agyukat a fórumon.
Perszeeee,mert nem itt lógatod a lábad,legalább csinálj valami kihívást,mosd le mégeccer a locsolóautót.
Neked addig a jó, amíg a gödöllői tűzoltók is lógatják!!!
Ma nem sziporkázol.
Folyamatosan mellé lősz.
Biztos már a nyitási láz
Háááát,amennyit itt lógatod a lábad nem is fizetnék többet.
Milyen agresszív kismalacnak tetszik lenni ma!
Ha nem velem kötekszel, akkor beleállsz másba?
Ezzel megint burkoltan a rendszert szidod.
Nem tehetek róla, hogy nem fizetik meg a tűzoltókat.
Hát,IQ huszár hoki locsolótömlősnek lenni nagy pálya ezért kell heti 400 órát gályázni máshol.
De átcsúsztam.
Engem nem dugdostak eladónak.
Pedig mondták, hogy jó az is, mert télen melegen, nyáron hűvösön lennék.
Többre vágytam.