Velünk együtt ma 5 pfizert és 10 modernát oltottak, ma azt kaptak gondolom, a doki mondta, hogy azóta indult be az oltakozás mióta lehet a fiatalabbakat is oltani mert az idősekkel keserves volt a dolog.
Ugye ez az usákos verzió így most nem tudom milyen aktivista leszek, blm vagy kkk? Mondjuk az biztos, hogy elkezdtem vágyat érezni azután, hogy fényképezőgéppel és jegyzettömbbel a szovjet követség körül mászkáljak és az Andrássy út 60 egyik téglája mögé rejtsem amit rögzítek....
Az nem ha leírod a véleményed, de hogy ezt folyton ismételed az már arra enged következtetni hogy baj van a fejedbe. De nem baj, én igyekszem segíteni. Ha tehetem kommunikálok veled. A csoffadt életedbe ezt úgysem sokan tehetik meg. Szóval nyugi, én segítek.
"ez a neonáci szöveg nagyon él benned, kb mint a józsibácsiban a cigányozás" Legközelebb majd "norvég lékhorgászokról", vagy a "mexicói horda"-ról irkálok, és a rádióban a rajkó-cigányzenekar neve is "lékhorgász zenekar"-ra változtatom! Így már jó lesz a kis lelkednek?? Miért van az, hogy beírom: "cigányok", és azonnal vannak akik reklamálnak, hogy "márpedig ő nem cigány" ?? MIÉRT?? AZT MONDTAM?? Van egy régi mondás: Akinek nem inge......!! Akinek meg igen, az ne reklamáljon! Illetve nem értem miért reklamál!!
Mondtam már, én nem is fogom. Ha van rá kapacitásom akkor válaszolok neki. Ő beteg, segítségre van szüksége, én így tudok neki segíteni hogy válaszolok.
Nektek van csoffadt életetek szerintem ,mi másért ülnétek itt órákat minden nap !
Na ezzel vitatkozz te selejt !