Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új kan.... hagynék rá időt
Várom, hogy kiderüljön.... a tenyesztőnek most egy szuka Ja van, amelyik fedeztethető volt, ha nem sikerül, idén nem lesz kiskutya... remelem sikerült, de csak 3 hét múlva derül ki
Jobban állnak adatok szerint
https://www.worldometers.info/...
Én azért megnéznék egy hivatalos adatot az elhalálozásról az osztrákoknál mert csak egy kicsit vannak kevesebben mint mi.
Április végére kiderül sikerült-e a fedeztetés.... ha igen, érkezik egy kan boxer
ez így igaz, még az általad utáld gődény is megmondta múlt év tavasszal hogy ha másodikra megkapja sokkal rosszabb
asszonynak van ismerős a kiskunhalasi kórházban, ő is mondta akinek bármi légúti baja (is) van-volt az covidban halt meg, nincs boncolás nincs semmi extra vizsgálat csak meg a covid címke a testre
amúgy annyira vészes a helyzet halason hogy sógornőm egy 4 ágyasban van egy másik nővel.....
és nem bagatelizálni akarom a dolgot mert eddigi életem során ilyen szar helyzet még sosem volt, de még mindig azt állítom a baj nem akkora mint amennyire belénk beszélik
Hidd el, hogy abban halt meg, és nem azért mert a "kormány szar", hanem mert ez egy ennyire rohadt vírus. Nagyon sokan, akik tavaly nyáron tünetmentesen, vagy alig tünetekkel estek át rajta, még most sincsenek igazán jól, mert ez a szar károsította a szerveiket.
napi 300 az simán átlag alatti
fel kellene fogni már hogy azért mert úgy hal meg hogy a covid benne van még nem az miatt hal meg a többsége
pl egyik ismerős apósa kórházba került "covid miatt" vasárnap már egész jól volt úgy volt kedden jön haza, hát hétfőn inkább meghalt
összeomlott a keringése a doki szerint, de akkor is covidban halt meg
Ők szeretnének, vágyakoznak... - viszont nem halnak meg naponta 300-an.
Nesze neked szar Magyarország... az osztrákoknál is súlyos a kórházak helyzete?! Ők is az EU-tól független vakcina beszerzést szeretnének?!
Hihetetlen hogy mekkora egy szar országban élünk...
Duplázott?! Akkor ahhoz képest nem is volt xarul....
Ilyet nem kaptunk, talán azért mert majd akkor adják ide mikor a második dátuma biztos lesz.
Elsőre kapta a másodikat.
Én is egy napig voltam szarul. Neked is 12 hétre adják csak a másodikat?
1 napig voltam szarul tőle. Kb. mint egy közepes influenza. Feleségem a Pfizertől 2 napig szarabbul volt.
A védettség meglétét ellenőriztetni fogom.
Vérrögtől meg nem parázok, mert az oltás nélkül is van ennyi embernél.
Kutya projekt?
Néztem.... nem tudta megelőzni
Most is második
Előtte a villogós autó.
Most már lehet menni:
Nem szokott nyerni
Jó le lett ültetve
Versenykocsi?
Valakinek egy alig hasznalt japan hybrid autót?
Sehogy sem jó az elmélet,egyessel kezdődik a személyiszámom.